Miksi Natua ei myy Fruit of the Loomia, Gildania, B&C:tä, Cliqueta, Russelia tai muita yleisiä tuotemerkkejä?

Esimerkiksi kaikki nämä kysymyksessä mainitut vaatevalmistajat toteuttavat pääasiassa tehotuotettua bulkkia, joiden taustoja ei ole maailman tunnetuimmat vastuullisuusauditoijat todentaneet. Natuan valikoimiin ei pääse yksikään tuotemerkki, jolla ei ole tärkeät vastuullisuussertifikaatit kunnossa.

Natualla emme myy mitään tehotuotettuja vaatteita, joilla on epämääräinen valmistushistoria.

Tällaisia bulkkivaatemerkkejä voit ostaa kymmeniltä, jollei sadoilta painotaloilta ja liikelahjataloilta, joille viimeisen päälle kunnollista lopputuotetta tärkeämpää on rahan tienaaminen. He myyvät sinulle mielellään laadultaan kehnon tai korkeintaan keskinkertaisen vaatteen. Me emme halua kuulua tuohon joukkoon.

Natuan periaatteista ja tuotemerkkivalinnoista johtuen, emme myöskään ole koskaan maan halvin palveluntarjoaja, mutta emme myöskään kallein. Omien tutkimusten mukaan kaikkien palveluntarjoajien joukossa olemme hinnoiltamme noin keskivaiheen tienoilla, hieman tuotteestakin riippuen.

Kun vertailet ja kilpailutat tuotteita ja hintoja, ei kannata kuvainnollisesti verrata perunaa ja omenaa.

Kannustamme aina vertailemaan painettujen vaatteiden ja painatusten laatua, sillä vaatemerkeillä kuin myös erilaisilla painatustavoilla voi olla huimia eroja.

Jos budjettisi on tiukka, suosittelemme ensisijaisesti tutustumaan Stanleystellan suosituimpiin “budjettimalleihin. Näin voit saada epämääräisen valmistushistorian omaavan bulkkituotteen sijasta kunnollisen, sertifioidun luomupuuvillatuotteen, kunnollisella ympäristöystävällisellä painotavalla toteutettuna:

Rocker unisex t-paita
Roller unisex collegepaita
Connector vetoketjullinen unisex huppari
Drummer vetoketjuton unisex huppari

Aiheeseen liittyvää