Unisex Collegepaidat Painatuksella

Collegepaidat painatuksella

Collegepaita eli swetari on vuosikymmeniä muodissa säilynyt klassikkovaate. Collegepaitaan mahtuu molemmin puolin iso painatus, koska siinä ei ole taskuja tai huppua.

Hyvä viimeistely. Hyvässä collegepaidassa on jämäkät resorit, jotka eivät löysty käytössä. Hyvä swetari on kaikista saumoista vahvistettu ja säntillisesti ommeltu.

Istuvuus. Laadukas collegepaita sopii erinomaisesti unisex-käyttöön. Kunnon swetarissa on klassiset, hyvin istuvat raglan-hihat, eikä sen kaula-aukko kiristä.

Materiaali. Ekologinen collegepaita on pehmeää ja sileää materiaalia, joka ei nukkaannu pesussa ja jolle syntyy ensiluokkainen painojälki.

Unisex collegepaita
XXS – 4XL
Unisex, Medium Fit
28 väriä

Sekä Natuan että valmistaja Stanleystellan suosituin unisex collegepaita lähes 30:llä eri värivaihtoehdolla. Tuhti Changer on kaikin puolin kunnolla tehty college luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista (15 %).

Suosituin collegepaita
Unisex collegepaita
XXS – 5XL
Unisex, Medium Fit
24 väriä

Laadukas, kevyempi collegemalli promootiotarpeisiin 24:llä värivaihtoehdolla. Sopii laajan kokovalikoiman ansiosta käyttöön niin miehille kuin naisille. Suosituimmista collegepaidoista kaikkein edullisin hinta.

Edullisin collegepaita
Unisex collegepaita
XS – 2XL
Unisex, Medium Fit
5 väriä

Pitkään markkinoilla ollut malliesimerkki klassisesta collegepaidasta. Poikkeaa tavanomaisesta collegesta noin 90 % pienemmällä hiilijalanjäljellään. Valmistettu 100 % luomupuuvillasta.

Climate Neutral -tuote
Unisex collegepaita
XS – 2XL
Unisex, Medium Fit
7 väriä

Kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu, kevyemmän tuntuinen mukava unisex collegepaita raglan-hihoilla. Valikoima sisältää seitsemän värivaihtoehtoa.

Collegepaidat painatuksella kuvagalleria

Referenssigalleriasta löydät esimerkkejä Natualla painetuista collegepaidoista. Katso millaisia collegeja muut mukavat asiakkaamme ovat meillä painaneet. Ehkä saat kuvagalleriasta idean omien collegepaitojen painatukselle.

Katso collegepaitojen painatus kuvagalleria

Collegepaidat painatuksella Columbia Road

Columbia Road

Columbia Road halusi teettää hieman normaalista poikkeavat collegepaidat painatuksella. Collegepaitojen valokuvasta tehty painatus toteutettiin digitaalisella painatuksella.

Collegepaidat painatuksella Heltti

Heltti

Painoimme Heltin henkilökunnan ekologiset collegepaidat painatuksella. Painatus toteutettiin Waterbased Ink -seripainotekniikalla, joka tuottaa todella teräväreunaiset ja tasaiset painopinnat.

Collegepaidat painatuksella Kettu Surfboards

Kettu Surfboards

Painoimme Kettu Surfboardsin verkkokauppaan laadukkaat collegepaidat painatuksella. Collegepaitoihin painettiin sekä eteen että taakse tyylikäs valkoinen painatus tarkoilla Waterbased Ink -väreillä.

Lastarit Ainejärjestö Collegepaidat Painatuksella

Lastarit-ainejärjestö

Painoimme Oulun yliopiston Lastarit -ainejärjestölle laadukkaat collegepaidat painatuksella. Collegepaitoihin painettiin eteen tyylikäs valkoinen painatus tarkoilla Waterbased Ink -väreillä.

Collegepaidat painatuksella Nightingale Health

Nightingale Health

Teimme Nightingale Healthille tyylikkäät mustat collegepaidat painatuksella. Vasen rinta on suosituin paikka tehdä collegepaidan logopainatus.

Collegepaidat painatuksella North Engine Crossfit

North Engine Crossfit

North Engine Crossfitin laadukkaat harmaat collegepaidat logopainatuksella toteutettiin seripainatuksina. Logopainatuksien sisälle painettiin metsätekstuuri.

Collegepaidat painatuksella Oikeutta Eläimille

Oikeutta eläimille

Oikeutta Eläimille -järjestön collegepaidat painatuksella toteutettiin seripainatuksina. Värikäs painatus toteutettiin perinteisin seripainovärein.

Collegepaidat painatuksella Qvik

Qvik

Teimme Qvikille tyylikkäät unisex collegepaidat painatuksella. Seripainatus on erinomainen ja yleisin tapa tehdä logopainatus. Vasen rinta on suosituin paikka tehdä collegepaidan logopainatus.

Sifter Fund

Teimme rahastoyhtiö Sifter Fundille tyylikkäät unisex collegepaidat painatuksella. Seripainatus on erinomainen ja yleisin tapa tehdä logopainatus collegen tai hupparin rintaan.

Smartbi collegepaidat omalla logolla

Smartbi

martbi toivoi logon vain 5 cm levyisenä, jonka vuoksi todella tarkka Waterbased ink -tekniikka on logolle oikea painatustapa.

Collegepaidat painatuksella Yrityskylä

TAT-Yrityskylä

Teimme TAT-Yrityskylän harmaat collegepaidat painatuksella uudella Waterbased Ink -seripainotekniikalla, jolla painatuksista tulee normaalia seripainatusta terävämpiä ja tasaisempia.

Transla Collegepaidat Painatuksella Valkoinen Painatus

Transla-ainejärjestö

Painoimme Tampereen yliopiston Transla -ainejärjestölle laadukkaat collegepaidat painatuksella. Collegepaitoihin painettiin rintaan tyylikäs valkoinen Transla-painatus tarkoilla ja tasaiset väripinnat tuottavilla Waterbased Ink -väreillä

Suosituin collegepaita omalla painatuksella

Luomupuuvillasta ja kierrätyspolyesteristä valmistettu tukeva collegapaita on asiakkaidemme suosituin valinta.

Stanleystella Changer on tuhti, kaikinpuolin kunnolla valmistettu unisex collegepaita. Changerin värivalikoimassa on reilusti eri värejä: 20 tasaista väriä ja neljä meleerattua heather-väriä.

Leikkaukseltaan se on unisex medium fit. Changer sopii mainiosti sekä miehille että naisille, mutta jos tarvitset erikseen naisten colleget,

Changerin pari naisten tuotteissa on Stella Tripster. Stanleystellan uudet collegepaidat ovat hieman suosittuja EarthPositive-collegepaitoja edullisempia.

Kokeile hintalaskuria ja tilaa ekologiset collegepaidat painatuksella.

Unisex Collegepaidat Painatuksella

Kunnon resorit jotka pitävät muotonsa.

1 of 4

Tukeva materiaali kestää käyttöä.

2 of 4
Istuvuuden takaa muodikas leikkaus. 3 of 4

Sileälle materiaalille syntyy laadukas painatus

4 of 4

Collegepaidat painatuksella ja aineisto-ohjeet

Tekstiilien painaminen poikkeaa paperille painamisesta monin tavoin. Kasasimme ytimekkään tietopaketin asioista, joita sinun tulee huomioida, kun suunnittelet aineistoa Natuan toteuttamiin vaatepainatuksiin.

Vaatteita painetaan monin eri painotekniikoin ja monen tasoisilla laitteilla. Me Natualla olemme valinneet pääasialliseksi tuotantotavaksemme seripainatuksen, joka on vaateteollisuuden yleisimmin käytetty painotekniikka. Lisäksi teemme digitaalisia painatuksia keravalaisen kerrostalokaksion hintaisella järeällä digipainokoneella.

Collegepaidat painatuksella koko Suomen alueelle, ilmainen toimitus

Kun tilaat Natualta collegepaidat painatuksella Schenker ja Posti kuljettavat painetut collegepaidat ovellesi saakka. Kiitos internetin ja mukavien kuriirien ei ole väliä missäpäin valtakuntaa olet.

Toimitamme collegepaidat painatuksella esimerkiksi seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Lappeenranta, Pori, Vaasa, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Joensuu.

Ilman muuta. Jos haluat omat collegpaidat miehille ja naisille, kannattaa katsoa suosituimmat collegepaita mallimme: Stanleystella Changer (unisex/miesten collegepaita) ja Naisten collegepaita Triptser. Voit vapaasti miksata samaan tilaukseen miesten ja naisten collegepaitoja.

Kustannustehokas tilausmäärä alkaa usein 30 tuotteesta, koska collegepaitojen painatus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla painatuksella. Collegepaitojen hinnan yhdellä painatuksella näet suoraan tuotesivujemme hintalaskurin avulla. Digitaalisella painotekniikalla voimme painaa myös pienempiä määriä, jos olet valmis korkeampaan yksikkökustannukseen kuin tuotesivujemme hintalaskurit antavat. Alle 15 kappaleen tilauksia emme tee lainkaan.

Normaali toimitusaikamme on 12–14 arkipäivää tilauksesta ja painoaineiston toimituksesta. Normaali toimituksemme on aina ilmainen. Käyttämällä lisämaksullista Express-kuljetuspalvelua voimme tiivistää toimitusaikamme 6–8 arkipäivään tilauksesta.

Painettujen collegepaitojen hinta riippuu valitusta collegepaidasta, kokonaismäärästä ja painatuksen tai painatuksien määrästä ja värillisyydestä. Hintaesimerkin näet esim. suosituimman collegepaitamme hintalaskurista. Voit vapaasti testata 30-200 kpl määrien välillä ja eri painatuksien välillä. Mikäli tarvitset collegepaidat useammalla painatuksella, täytä tarjouspyyntö. Vastaamme ripeästi ja autamme sinua eteenpäin.

Collegepaitojen painatus tehdään seripainatuksella (silkkipaino) tai digitaalisella painatuksella (dtg-painatus). Seripainatus on maailman yleisin vaatteiden painatusmenetelmä, joka mahdollistaa myös tyylikkäät erikoispainatukset. Käytämme seripainatuksessa paljon vesiohenteisia värejä ja mm. Water Based Ink -tekniikkaa, joka takaa tarkkarajaiset painatukset. Natuan digitaaliset painatukset tehdään keravalaisen kerrostalokaksion hintaisella koneella. Voit olla varma, että saat Natualta parasta laatua.