fbpx

Valintaopas: hupparit painatuksella – Mitä eroa on Natuan suosituimmilla huppareilla?

Mietitkö mikä hupparimalli olisi juuri sinulle sopiva? Avasimme verbaalisen arkkumme ja yritimme kuvailla mahdollisimman hyvin, mitä eroa Natuan suosituimmilla huppareilla on.
Huppareiden painatus Stanley Cultivator -vetoketjullinen huppari
Kuvassa vuoden myydyin hupparimalli Stanley Cultivator, värissä Suomen Syksy (Melange Grey).
Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hupparit omalla painatuksella ovat aina arvokas hankita ja uskomme, että moni haluaa löytää laadukkaat hupparit, niin mekin.

  Luomupuuvillasta ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja, vetoketjullisia huppareita on valmistajillamme kymmeniä erilaisia.

  Siksi olemme selvittäneet jokaiselta valmistajaltamme, mitä huppareita myydään eniten ja mitkä niistä ovat asiakkaiden keskuudessa ympäri Eurooppaa asiakkaiden ja painajien mielestä pidetyimpiä.

  Sen jälkeen olemme testanneet itse eri malleja ja lopputuloksena olemme valinneet Natuan valikoimaan neljä toisistaan poikkeavaa vetoketjullista hupparia.

  Nämä neljä vetoketjullista hupparimallia ovat omasta mielestämme valmistajiemme parhaat hupparimallit. Ne ovat kokemuksemme kautta osoittautuneet pidetyiksi tuotteiksi myös asiakkaidemme keskuudessa. Niistä tykätään.

  Itse testaaminen, peseminen ja jatkuva käyttö on tärkeää. Silloin tietää, mitä myy ja osaa suositella oikeaa tuotetta asiakkaan tarpeeseen.

  Mielestämme huppareita on vaikeaa valita pelkästään nettisivuilla olevien pienien kuvien perusteella – varsinkin, jos erilaisia tuotteita ja kuvia on kymmeniä erilaisia.

  Olemme huomanneet, että moni paitapaino listaa sivuilleen kaikkien valmistajien kaikki tuotteet. Valinnan vaikeus on silloin tosiasia.

  “Uskallan väittää, että yhdeksän kertaa kymmenestä, näiden neljän vetoketjumallin joukosta löytyy sopiva valinta.”

  Toki, jos tarve on spesifi, palveluumme kuuluu etsiä valmistajiltamme poikkeavia tuotteita.

  Käytämme esimerkkeinä vetoketjullisia huppareita. Kaikista malleista on saatavilla myös vetoketjuttomat versiot.

  Stanley Cultivator -vetoketjulliset unisex-hupparit

  Stanley Cultivator on vuoden 2019 alussa julkaistu tuhti, vetoketjullinen miesten huppari. Cultivatorin värivalikoimassa on seitsemän tasaista väriä ja viisi meleerattua heather-väriä. Hupparista on saatavilla myös vetoketjuton versio, Stanley Cruiser.

  Stanley Cultivator -vetoketjullinen huppari
  Kuvassa esiintyy Natuan Ilari, päällään Stanley Cultivator -huppari koossa XL. Kävi nimittäin niin, että ei oltu kuvattu Cultivatoria mallimme Markuksen päällä, joten parempi ryhtyä toimeen itse. Näin saat vertailukelpoiset kuvat eri hupparimalleista saman mallin päällä, samoja kokoja käyttäen.

  Leikkaukseltaan Cultivator on miesten medium fit ja jokaisesta koosta löytyy värit S–2XL. Cultivator on Natuan valikoiman istuvin hupparimalli.

  “Cultivator on Natuan valikoiman istuvin hupparimalli.”

  Cultivator huppareiden materiaali on 85% luomupuuvillaa ja 15% kierrätettyä polyesteriä. Hupparit ovat mukavan paksuja ja tuotevalikoimamme tuhdeimpia huppareita.

  Cultivator sopii parhaiten sinulle, kun tarvitset tuhdit ja pehmeät kunnon hupparit miehille tai unisex-käyttöön. Tässä hupparissa on myös huppareille harvinainen ominaisuus: sen voi brändätä niskasta sisäpuolelta.

  Cultivatorista on saatavilla myös naisten malli: Stella Editor -vetoketjullinen huppari. Se on ominaisuuksiltaan täysin Cultivatoria vastaava, mutta suunniteltu erityisesti naisten käyttöön, jos et halua unisex-hupparimallia. Editorista on saatavilla viisi tasaista väriä sekä seitsemän meleerattua heather väriä, kokohaarukassa XS–2XL.

  Omien kokemuksieni mukaan Cultivator on materiaaliltaan kaikista kestävin huppari.

  Cultivator on tuntumaltaan napakka, mutta pehmeä. Sen erikoisuutena on, että kierrätettyä polyesteriä on käytetty kankaan sisällä. Näin ihoa vasten on pehmeää luomupuuvillaa ja kierrätetty polyesteri tukee kangasta ja auttaa sitä pitämään muotonsa pitkään.

  EarthPositive EP60Z -vetoketjulliset unisex-hupparit

  EarthPositive EP60Z on vuosia valikoimissamme säilynyt suosittu hupparimalli unisex-käyttöön. EP60Z-huppareiden valikoimassa on neljä klassista väriä. Hupparista on saatavilla myös vetoketjuton versio, EarthPositive EP60P.

  EarthPositive EP60Z -vetoketjullinen huppari
  Tässä kuvassa Ilarilla on yllä EarthPositive EP60Z -vetoketjuhuppari koossa XL. EP60Z-hupparissa on Stanley Cultivatoriin verrattuna reilumpi leikkaus, nätisti laskeutuvat raglan hihat ja piilotetut sivutaskut eteen ommellun sivutaskun sijaan.

  Leikkaukseltaan EP60Z on unisex medium fit. Laajan kokovalikoimansa (XS–2XL) ja hyvin suunnitellun unisex-leikkauksen ansiosta se sopii mainiosti sekä miesten että naisten käyttöön.

  EP60Z hupparit ovat 100% kammattua luomupuuvillaa ja paksuudeltaan normaalipaksuisia.

  EP60Z on Stanley Cultivatoria hieman kevyempi ja siinä on kahdet eriväriset nyörit, joista käyttäjät voivat valita itselleen mieluisammat tai pitää vaikka molemmat.

  Erikoisuutena mainittakoon Carbon Trust -sertifikaatti. EarthPositive-tuotemerkin kaikkien vaatteiden hiilijalanjälki on saatu noin 90% tavanomaista pienemmäksi.

  “EarthPositive-tuotemerkin kaikkien vaatteiden hiilijalanjälki on saatu noin 90% tavanomaista pienemmäksi.”

  EarthPositive EP60Z sopii käyttöösi, kun haluat hyvät ja pitkäikäiset hupparit miehille tai unisex-käyttöön.

  EarthPositiven -hupparit ovat todella pehmeää luomupuuvillaa. Ne pehmentyvät entisestään käytössä ja pesun jälkeen kangas menee aina puuvillan ominaispiirteiden mukaan vähän kasaan, mutta vetreytyy käytössä taas pehmeäksi. Vähän kuten farkut tai puuvillachinot.

  Salvage SA41Z -vetoketjulliset unisex-hupparit

  Salvage SA41Z on nyöritön ja hieman kevyempi vetoketjullinen huppari, joka on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista. Hupparista on saatavilla myös vetoketjuton versio, Salvage SA41P.

  Salvage SA41Z -vetoketjullinen huppari 100 % kierrätysmateriaaleista
  Tässä kuvassa Ilarilla on päällään kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu Salvage SA41Z -vetoketjuhuppari koossa XL. SA41Z on hieman kevyemmän tuntuinen kuin EarthPositiven ja Stanleystellan hupparimallit. Siinä ei myöskään ole lainkaan nyörejä. Taskut ovat samaa eteen ommeltua mallia kuin Cultivator-hupparissa.

  Värivalikoima koostuu kuudesta meleeratusta heather-väristä ja koska Salvage huppari on myös unisex-käyttöön tarkoitettu, on siitä laaja XS–2XL kokohaarukka. Leikkaukseltaan SA41Z on EarthPositiven tapaan unisex medium fit.

  Salvagen tuotteet ovat poikkeuksellisia tuotteita, sillä ne ovat valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista. SA41Z -hupparissa on 60% kierrätettyä luomupuuvillaa sekä 40% kierrätettyä polyesteria, joka on peräisin kierrätetyistä muovipulloista.

  “Salvagen tuotteet ovat poikkeuksellisia tuotteita, sillä ne ovat valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista.”

  Isompi määrä kierrätyspolyesteria sekoitteessa tekee SA41Z-hupparista hieman kevyemmän tuntuisen päällä, vaikka se on vahvuudeltaan saman paksuinen kuin EarthPositiven vetoketjuhuppari.

  Yhteenveto

  Luitko tänne saakka? Mahtavaa! Toivon, että tämä kirjoitus antoi sinulle rutkasti tietoa huppareista ja niiden painatuksista.

  Hupparit ovat joka tapauksessa arvokas ja pitkäaikainen hankinta. Siksi uskomme, että valintaa ei kannata tehdä ainoastaan fiilispohjalta kymmenien erilaisten mallien viidakosta.

  Valintaan kannattaa panostaa.

  Haluat varmasti löytää hyvät hupparit. Sellaiset, joista yrityksesi tai yhteisösi jäsenet tykkäävät.

  Jos haluat kaikkein halvimmat hupparit, eikä laadulla ole sinulle väliä, me emme ole se taho, joka ne sinulle kauppaa. Sorry.

  Natuan kantavana ajatuksena on tehdä valinnasta helppoa ja tarjota vain kunnon huppareita. Myymme vain vastuullisesti valmistettuja huppareita kunnon painatuksilla.

  Testaamme itse ja laitamme jatkossakin kroppamme likoon, jotta suositeltujen tuotteiden valikoimamme pysyy ajantasalla.

  Jos haluat lisätietoa huppareista, niin kysy. Autan sinua.

  Kirjoittaja

  Miitre Virtanen, Paitapaino Natuan osakas ja yrittäjä, [email protected]

  Paljonko hupparit omalla painatuksella maksavat?

  Painettujen huppareiden hintaan vaikuttaa valittu hupparimalli, painatuksen tai painatuksien värillisyys ja tilauksen määrä. Natuan kaikissa huppareissa on hintalaskuri, jolla voit kätevästi tarkistaa paljonko huppareiden painatuksen hinta on. Kokeile hintalaskuria.

  Mikä on huppareiden minimitilausmäärä?

  Kustannustehokas tilausmäärä alkaa usein 30 tuotteesta, koska tekstiilipainatus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla painatuksella. Tuotteen hinnan yhdellä painatuksella näet suoraan tuotesivujemme hintalaskurin avulla.
  Digitaalisella painotekniikalla voimme painaa myös pienempiä määriä, jos olet valmis korkeampaan yksikkökustannukseen kuin tuotesivujemme hintalaskurit antavat. Alle 15 kappaleen tilauksia emme tee lainkaan.

  Kauanko huppareiden toimitus kestää?

  Normaali toimitusaikamme on 12–14 arkipäivää tilauksesta ja painoaineiston toimituksesta. Normaali toimituksemme on aina ilmainen. Käyttämällä lisämaksullista Express-kuljetuspalvelua voimme tiivistää toimitusaikamme 6–8 arkipäivään tilauksesta.

  Tykkäsitkö?

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on email
  Share on whatsapp
  T-paita seripainatus ja digitaalinen painatus Hello Ruby

  Paitojen painatus ja parhaat painotekniikat

  Tiedätkö miten t-paitojen, huppareiden, kangaskassien ja collegepaitojen painatukset tehdään? Tutustu painatuksien tietopakettiin ja tiedät miten saat rahoillesi vastinetta ja onnistut valinnassa.
  Stanley/Stellan Unisex T-paita Stanley Leads on Fair Wear Foundation sertifioitu

  Vastuulliset vaatteet

  Vaatebisnes on täynnä kaiken maailman huijareita, lapsityövoimaa, kemikaaleja ja muita kamaluuksia. Lue, miten tunnistat vastuulliset vaatteet ja varmistat, ettet ole mukana tukemassa vääryyttä. Kaikki Natuan valikoiman vaatteet on vastuullisesti valmistettuja ja sertifioituja laadukkaita tuotteita.
  T-paitojen painatus paljonko paidat maksavat

  Paljonko painetut vaatteet maksavat?

  Kaikissa Natuan tuotteissa on hintalaskuri, jolla voit katsoa paljonko t-paidat, hupparit, collegepaidat tai kangaskassit yhdellä painatuksella maksavat.
  Paidan painatus millanen on hyvä painatus

  Katso ideoita referenssigalleriasta

  Referenssigalleriasta näet millaisia t-paitojen, huppareiden ja kangaskassien painatuksia olemme mainioille asiakkaillemme tehneet.

  Paita kerrallaan parempi asema eläimille

  Oikeutta eläimille pyrkii kaikella toiminnallaan parantamaan eläinten asemaa yhteiskunnassa. Natua on auttanut järjestöä tuottamaan painettuja vaatteita varainkeruuseen. “Natuan kanssa yhteistyö on ihanan mutkatonta”, kertoo OE-verkkokaupasta vastaava Kristina Oinonen.