Natua Blogi

Vastuulliset vaatteet blogi

Blogimme tarkoitus on auttaa sinua onnistumaan painettujen vaatteiden hankinnassa. Lukemalla kirjoituksia pääset kärryille monista asioista, jotka ovat usein askarruttaneet asiakkaidemme mieltä.

Teet parempia valintoja. Lukemalla vinkkimme, osaat ennen paitatilausta tehdä oikeita valintoja ja saat tietää, miksi luomupuuvilla ja vaatteiden sertifikaatit ovat kovia juttuja.

Säästät rahaa. Olemme koonneet blogiimme myös rahanarvoisia vinkkejä. Paljonko painetut t-paidat maksavat? Miten osaat tilata sopivat paitamallit miehille ja naisille? Lue artikkelit ja opit monia asioita painetuista vaatteista.

Oikeutta Eläimille T-Paidat Painatuksella

Paita kerrallaan parempi asema eläimille

Oikeutta eläimille pyrkii kaikella toiminnallaan parantamaan eläinten asemaa yhteiskunnassa. Natua on auttanut järjestöä tuottamaan painettuja vaatteita varainkeruuseen. “Natuan kanssa yhteistyö on ihanan mutkatonta”, kertoo OE-verkkokaupasta vastaava Kristina Oinonen.

Natuan hintatakuu

Natuan hintatakuu: emme ole koskaan halvin

Idea tälle kirjoitukselle syntyi, kun sain sähköpostia asiakkaalta, joka oli aiemmin kysynyt meiltä tarjousta, mutta päätynyt painamaan vaatteensa kilpailijallamme. Hän kertoi, ettei

Luomupuuvilla

Mitä on luomupuuvilla?

Monet suosivat vaateostoksilla luomupuuvillaa, vaikka eivät oikeastaan tiedä, miten se eroaa tavanomaisesta puuvillasta. On aika selvittää, mitä on luomupuuvilla.

Miten Erotat Laadukkaan T-Paidan Paitapaino Natua

Miten erotat hyvän ja huonon t-paidan?

Olennainen asia siinä, miltä t-paita näyttää päälläsi, on leikkaus. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Lue vinkkimme, miten tunnistat hyvät ja huonot t-paidat.

Paitapaino Aineisto-opas

Aineisto-opas: painetut vaatteet

Tekstiilien painaminen poikkeaa paperille painamisesta monin tavoin. Kasasimme ytimekkään tietopaketin asioista, joita sinun tulee huomioida, kun suunnittelet aineistoa vaatepainatuksiin.