fbpx

Referenssit

Collegepaidat painatuksella referenssit

Tarvitsetko ekologiset collegepaidat painatuksella? Katso, millaisia painettuja collegepaitoja muut mukavat asiakkaamme ovat meillä teettäneet. Kenties löydät niiden joukosta inspiraation omille collegeille.

Collegepaitoihin sopii monenlainen painatus. Collegepaidan etu on, että siinä ei ole painatusta rajoittavia härpäkkeitä, kuten vetoketjua. Collegeissa korostuu kaksi painatustyyliä: iso rintapainatus ja pieni logopainatus vasemmassa rinnassa.

Vastuulliset vaatteet ovat arvovalinta. Siksi myymme ainoastaan ekologisesti ja eettisesti valmistettuja collegepaitoja. Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja siitä, että asiakkaamme huomioivat vastuullisuuden hankinnoissaan.

Collegepaidat painatuksella Columbia Road

Columbia Road

Columbia Road halusi teettää hieman normaalista poikkeavat collegepaidat painatuksella. Collegepaitojen valokuvasta tehty painatus toteutettiin digitaalisella painatuksella.
Collegepaidat painatuksella Heltti

Heltti

Painoimme Heltin henkilökunnan ekologiset collegepaidat painatuksella. Painatus toteutettiin Waterbased Ink -seripainotekniikalla, joka tuottaa todella teräväreunaiset ja tasaiset painopinnat.
Collegepaidat painatuksella Nightingale Health

Nightingale Health

Teimme Nightingale Healthille tyylikkäät mustat collegepaidat painatuksella. Vasen rinta on suosituin paikka tehdä collegepaidan logopainatus.
Collegepaidat painatuksella North Engine Crossfit

North Engine Crossfit

North Engine Crossfitin laadukkaat harmaat collegepaidat logopainatuksella toteutettiin seripainatuksina. Logopainatuksien sisälle painettiin metsätekstuuri.
Collegepaidat painatuksella Oikeutta Eläimille

Oikeutta eläimille

Oikeutta Eläimille -järjestön collegepaidat painatuksella toteutettiin seripainatuksina. Värikäs painatus toteutettiin perinteisin seripainovärein.
Collegepaidat painatuksella Qvik

Qvik

Teimme Qvikille tyylikkäät unisex collegepaidat painatuksella. Seripainatus on erinomainen ja yleisin tapa tehdä logopainatus. Vasen rinta on suosituin paikka tehdä collegepaidan logopainatus.
Collegepaidat painatuksella Yrityskylä

TAT-Yrityskylä

Teimme TAT-Yrityskylän harmaat collegepaidat painatuksella uudella Waterbased Ink -seripainotekniikalla, jolla painatuksista tulee normaalia seripainatusta terävämpiä ja tasaisempia.