Haluaisin nähdä livenä mitä osaatte – miten se onnistuisi, voimmeko järjestää tapaamisen?

Natualla on Showroom Helsingin Pikku-Huopalahdessa. Katso aukioloajat ja yhteystiedot. Showroomillamme voimme näyttää sinulle todella monipuolisesti mitä osaamme, sillä teemme lähes jokaisesta painamastamme tuotteesta itsellemme yhden mallikappaleen.

Malleja on vuosien myötä kertynyt meille satoja erilaisia ja mallirekit Showroomillamme elävät aina uusien mallien tulon myötä. Showroomilta löytyy monenlaisia upeita Waterbased ink -painettuja, 3D-painettuja ja digitaalisesti painettuja paitoja ja huppareita.

Emme työskentele Showroomilla päivittäin, mutta voit halutessasi sopia ennakkoon meidän kanssa tapaamisen ja painettujen vaatteiden esittelyn.

Showroom-esittelyt. Natuan Showroomia ja esittelyjä hoitaa ennakkoon sovitusti Ilari Pousi, 040 701 0348, [email protected]. Jos kaipaat live-esittelyn Natuasta ja vaatepainatuksista, ota yhteyttä Ilariin ja sovi tapaaminen.

Painetut mallikappaleet postitse. Voimme tarvittaessa toimittaa sinulle Postitse nähtäväksi omaa painatustarvettasi mahdollisimman lähelle osuvan aiemmin painetun mallikappaleen. Huomioithan, että kaikki Natuan painetut mallikappaleet ovat yksittäiskappaleita, joten jos emme erikseen niin sovi, olet velvollinen lähettämään painetun mallikappaleen meille myös takaisin.

Lue myös: Voiko Natualta tilata painettuja näytekappaleita omalla painatuksella?

Aiheeseen liittyvää