Unisex Hupparit Painatuksella Cruiser

Hupparit painatuksella

Olemme kuulleet monen suusta, että kunnon huppareita on vaikea löytää. Ei hätää, sillä löysit juuri sellaisia. Entä mistä hyvän hupparin tunnistaa?

Hyvä viimeistely. Kunnon hupparissa on jämäkät resorit, jotka eivät löysty käytössä. Hyvä huppari on kaikista saumoista vahvistettu ja ommeltu säntillisesti.

Kunnon kilkkeet. Hyvässä hupparissa nyörit ja taskut ovat viimeisteltyjä ja huppu tukeva. Vetoketjumallin vetoketju on metallia ja se ei jumita käytössä.

Materiaali. Hyvä huppari on pehmeää ja sileää materiaalia, joka ei nukkaannu pesussa ja jolle syntyy ensiluokkainen painojälki.

Kokeile hintalaskuria tuotteissa. Kaikissa tuotekorteissa on hintalaskuri, jolla näet hinnan 30-200 hupparille yhdellä painatuksella.

Unisex huppari
XXS – 5XL
Unisex, Medium Fit
16 väriä

Natuan suosituin vetoketjullinen huppari kuudellatoista värivaihtoehdolla. Tuhti Cultivator on kaikin puolin kunnolla tehty, jämerä, mutta kankaaltaan pehmeä huppari, joka sopii hyvin niin miehille kuin naisille.

Suosituin vetoketjuhuppari
Unisex huppari
XXS – 4XL
Unisex, Medium Fit
38 väriä

Vetoketjuton, jämäkkä, mutta kankaaltaan pehmeä unisex huppari kymmenillä eri värivaihtoehdolla. Tuhti Cruiser on valmistajan myydyin hupparimalli Euroopassa. Sopii hyvin sekä miehille että naisille.

Valmistajan myydyin huppari
Unisex huppari
XXS–3XL
Unisex, Medium Fit
6 väriä

Lämmin sherpa-vuorellinen unisex-talvihuppari miehille tai naisille. Kankaaltaan todella tuhti ja jämerä, mutta niin ihanan pehmeä ja mukava. Sopii kerrospukeutujalle sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Vuorellinen, lämmin talvihuppari
Unisex huppari
XXS – 4XL
Unisex, Medium Fit
11 väriä

Hinnaltaan edukkain vetoketjullinen hupparimalli kymmenellä värivaihtoehdolla. Sopii laajan kokovalikoiman ansiosta käyttöön niin miehille kuin naisille. Pitkäikäinen huppari monenlaiseen käyttötarpeeseen.

Edullisin vetoketjuhuppari
Unisex huppari
XXS – 5XL
Unisex, Medium Fit
25 väriä

Vetoketjuton hupparimalli promootiotarpeisiin 25:llä värivaihtoehdolla. Sopii laajan kokovalikoiman ansiosta käyttöön niin miehille kuin naisille. Suosituimmista hupparimalleista kaikkein edullisin hinta.

Edullisin vetoketjuton huppari
Unisex huppari
XS – 2XL
Unisex, Medium Fit
3 väriä

Pitkään markkinoilla ollut, ilmastoneutraali, 100 % luomupuuvillasta valmistettu, vetoketjullinen unisex-huppari, jolla on noin 90 % tavanomaista hupparia pienempi hiilijalanjälki.

Climate Neutral -tuote
Unisex huppari
XS – 2XL
Unisex, Medium Fit
3 väriä

Ilmastoneutraali, 100 % luomupuuvillasta valmistettu vetoketjuton unisex-huppari, jolla on noin 90 % tavanomaista hupparia pienempi hiilijalanjälki. Sivutaskulliseen huppariin mahtuu eteen suurikin painatus.

Climate Neutral -tuote
Unisex huppari
XS – 2XL
Unisex, Medium Fit
6 väriä

Kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu, vetoketjullinen, kevyemmän tuntuinen unisex huppari raglan-hihoilla ja ilman nyörejä. Valmistettu luomupuuvillan leikkuujätteestä ja kierrätetyistä muovipulloista.

Unisex huppari
XS – 2XL
Unisex, Medium Fit
8 väriä

Kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu, vetoketjuton, kevyemmän tuntuinen unisex huppari raglan-hihoilla ja ilman nyörejä. Valmistettu luomupuuvillan leikkuujätteestä ja kierrätetyistä muovipulloista.

Hupparit painatuksella kuvagalleria

Referenssigalleriasta löydät esimerkkejä Natualla painetuista huppareista. Katso millaisia huppareita muut mukavat asiakkaamme ovat meillä painaneet. Ehkä saat kuvagalleriasta idean omien hupparien painatukselle.

Katso hupparien painatus kuvagalleria

Hupparit Painatuksella Wolt

Wolt

Woltin hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.

Hupparit Painatuksella Simosol Paitapaino Natua

Simosol

Simosol hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Columbia Road Paitapaino Natua

Columbia Road

Columbia Road -konsulttiyhtiön hupparipainatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Moniväriset kuvat sopivat mainiosti digitaaliselle paitapainatukselle.

Hupparit Painatuksella Aito Paitapaino Natua

Aito.ai

Aito.ai huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatus.

Huppareiden painatus Smartly.io

Smartly.io

Smartly.io:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Minimalistinen, pieni rintapainatus on kätevä tapa brändätä hupparit.

Mustat hupparit painatuksella, Varma logopainatus

Työeläkeyhtiö Varma

Teimme Työeläkeyhtiö Varman henkilökunnan käyttöön miesten sekä naisten hupparit painatuksella. Hupparin painatus tehtiin uudella Waterbased Ink -seripainotekniikalla huppareiden selkään.

Mustat hupparit painatuksella, Mainframe logopainatus kohopainatuksella

Mainframe

Mainframen näyttävät hupparit painatuksella tehtiin seripainamisen erikoistekniikkaa hyödyntäen. Mustaan huppariin tehtiin kiiltävä musta 3D-kohopainatus.

Mustat hupparit painatuksella, Ulkoministeriö logopainatus

Ulkoministeriö

Toteutimme Ulkoministeriölle miesten ja naisten hupparit painatuksella. Ulkoministeriön hupparin logopainatus toteutettiin huppareiden selkään.

Suosituin vetoketjullinen huppari on Stanley Cultivator

Luomupuuvillasta ja kierrätyspolyesteristä valmistettu tukeva vetoketjullinen huppari on asiakkaidemme suosituin valinta.

Stanley Cultivator on tuhti, vetoketjullinen unisex-huppari. Cultivatorin värivalikoimassa on seitsemän tasaista väriä ja viisi meleerattua heather-väriä.

Cultivator-huppareiden materiaali on 85 % luomupuuvillaa ja 15 % kierrätettyä polyesteria. Hupparit ovat mukavan paksuja ja tuotevalikoimamme tuhdeimpia huppareita.

Cultivator sopii sinulle parhaiten, kun tarvitset tuhdit ja pehmeät kunnon hupparit miehille tai unisex-käyttöön.

Natua Stanley Cultivator Black Miesten Vetoketjullinen Huppari

Kunnon resorit jotka pitävät muotonsa.

1 of 4

Tukeva materiaali kestää käyttöä.

2 of 4

Laadukas YKK:n vetoketju.

3 of 4

Päälle ommellut kenguru-taskut.

4 of 4

Valintaopas: hupparit painatuksella​

Mietitkö mikä hupparimalli olisi juuri sinulle sopiva? Avasimme verbaalisen arkkumme ja yritimme kuvailla mahdollisimman hyvin, mitä eroa Natuan suosituimmilla huppareilla on.

Valikoimimamme neljä vetoketjullista hupparimallia ovat omasta mielestämme valmistajiemme parhaat hupparimallit. Ne ovat kokemuksemme kautta osoittautuneet pidetyiksi tuotteiksi myös asiakkaidemme keskuudessa. Niistä tykätään.

Mistä tunnistat hyvät hupparit?​

Hupparit omalla painatuksella ovat poikkeuksetta arvokas ja pitkäikäinen hankinta. Hupparin ja sen painatuksen valintaan kannattaa panostaa. Miten tunnistat hyvän hupparin ja millaisia eroja niillä on?

Huppareiden painatus on harkittu, pitkäikäinen investointi, jota harva tekee kuukausittain tai edes vuosittain. Huppareissa on monta laatuun vaikuttavaa tekijää, jotka tekevät valinnasta haastavaa. Haluatko tietää miten tunnistat laadukkaat hupparit? Lue kirjoituksemme ja katso mallikuvat hupparin kriittisistä kohdista.

Hupparit omalla logolla: Rento työpukeutuminen kasvattaa suosiota

Hupparit omalla logolla on suosituin huppareiden painatus. Etätöiden lisääntyessä pehmeät hupparit ovat helpottaneet monen asiakkaamme työpukeutumista. Huppari yrityksen logolla on suosittu ja varsin videopalaverikelpoinen asuste.

Moni asiakkaamme on huomannut, että hupparit omalla logolla ovat kiva tapa muistaa työntekijöitä. Huppari on arjen luottoasuste, joka sopii helppoon työpukeutumiseen varsinkin nyt, etätöiden valtakaudella.

Huppareiden painatus ja aineisto-ohjeet

Tekstiilien painaminen poikkeaa paperille painamisesta monin tavoin. Kasasimme ytimekkään tietopaketin asioista, joita sinun tulee huomioida, kun suunnittelet aineistoa Natuan toteuttamiin vaatepainatuksiin.

Vaatteita painetaan monin eri painotekniikoin ja monen tasoisilla laitteilla. Me Natualla olemme valinneet pääasialliseksi tuotantotavaksemme seripainatuksen, joka on vaateteollisuuden yleisimmin käytetty painotekniikka. Lisäksi teemme digitaalisia painatuksia keravalaisen kerrostalokaksion hintaisella järeällä digipainokoneella.

Hupparit painatuksella koko Suomen alueelle, ilmainen toimitus​

Kun tilaat Natualta hupparit painatuksella Schenker ja Posti kuljettaa painetut hupparit ovellesi saakka. Kiitos internetin ja mukavien kuriirien ei ole väliä missäpäin valtakuntaa olet.

Toimitamme hupparit painatuksella esimerkiksi seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Lappeenranta, Pori, Vaasa, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Joensuu.

Miten löydät laadukkaat hupparit painatuksella?

Kunnon huppareita on pirskatin vaikeaa löytää. Erilaisten omien kokemuksiemme myötä, valinta on tullut helpommaksi. Haluamme jakaa kokemukset kanssasi, jotta onnistut valinnassasi.

Painettujen huppareiden ostajalla on monesti edessään kaksivaiheinen tie: ensinnä, haluat varmasti löytää kunnon hupparit. Ja lisäksi on hyvä varmistaa, että saat huppareihin laadukkaan painatuksen.

Lue kirjoituksemme, niin opit etsimään huppareista laatua. Samalla opit kiinnittämään huomiota myös painatuksiin ja yleisimpiin huppareiden värin ja painatuksen yhdistelmiin.

Ilman muuta. Jos haluat omat hupparit miehille ja naisille, kannattaa katsoa suosituimmat hupparimallimme: Stanleystellan miesten vetoketjullinen Cultivator -huppari ja Naisten vetoketjullinen Stella Editor -huppari. Voit vapaasti miksata samaan tilaukseen miesten ja naisten tuotteita.

Painettujen huppareiden hintaan vaikuttaa valittu hupparimalli, painatuksen tai painatuksien värillisyys ja tilauksen määrä. Natuan kaikissa huppareissa on hintalaskuri, jolla voit kätevästi tarkistaa paljonko huppareiden painatuksen hinta on. Kokeile hintalaskuria.

Esimerkkinä 100 kpl Stanleystellan Cultivator -huppareita yksivärisellä rintapainatuksella maksaa 35,61 € / kpl + alv, ovelle toimitettuna. Hintaan ei lisätä erillisiä toimituskuluja, aineistokuluja, laskutuslisiä tai muita yllätyksiä.

Kustannustehokas tilausmäärä alkaa usein 30 tuotteesta, koska huppareiden painatus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla painatuksella. Huppareiden hinnan yhdellä painatuksella näet suoraan tuotesivujemme hintalaskurin avulla.

Digitaalisella painotekniikalla voimme painaa myös pienempiä määriä, jos olet valmis korkeampaan yksikkökustannukseen kuin tuotesivujemme hintalaskurit antavat. Alle 15 kappaleen tilauksia emme tee lainkaan.

Normaali toimitusaikamme on 12–14 arkipäivää tilauksesta ja painoaineiston toimituksesta. Normaali toimituksemme on aina ilmainen. Käyttämällä lisämaksullista Express-kuljetuspalvelua voimme tiivistää toimitusaikamme 6–8 arkipäivään tilauksesta.

Huppari omalla painatuksella

Kolme suosituinta tapaa tehdä huppari omalla painatuksella

Huppareiden painatus Smartly.io

Hupparit logolla

Hupparit logolla ovat kaikista suosituin tapa tehdä hupparin painatus. Tämä johtuu varmasti myös siitä, että monet asiakkaamme ovat yrityksiä jotka tilaavat huppareita henkilökunnalle. Hupparit logolla painetaan pääsääntöisesti seripainatuksella

Mustat hupparit painatuksella, Varma logopainatus

Huppari omalla tekstillä​

Huppari omalla tekstillä on toiseksi suosituin tapa tehdä huppari painatus. Tekstinä tuot esiin esimerkiksi yrityksesi arvoja, sloganin tai vaikka kampanjan viestin. Tekstipainatukset painamme lähes aina seripainatuksella.

Hupparit Painatuksella Columbia Road Paitapaino Natua

Huppari omalla kuvalla​

Valokuva tai kuvituskuva on kolmanneksi yleisin tapa tehdä huppari painatus. Valokuvamaiset huppari painatukset teemme lähes aina digitaalisella painatuksella, jolla saadaan paras painojälki jos painatuksesi sisältää paljon sävyjä.