The Voice of Finland

Teimme The Voice of Finland -tuotantotiimille tyylikkäät unisex-mallin hupparit painatuksella. TVOF-tiimin huppareiden painatus tehtiin uudella Waterbased Ink -seripainotekniikalla huppareiden rintaan ja selkään.

Huppari
Tuote: EarthPositive EP60Z
Tuotteen väri: Black

Hupparit omalla painatuksella rintaan ja selkään
Perinteinen seripainatus (silkkipaino) on suosituin ja kestävin tapa painaa vaatteita. The Voice of Finland hupparit painatuksella tehtiin tarkalla, ohuella ja sormituntumaltaan mukavalla Waterbased Ink -tekniikalla, joka mahdollistaa myös tavallista tasaisemmat ja terävämmät painopinnat. TVOF-tiimin huppareissa käytettiin useita eri harmaasävyjä sekä valkoista sävykuvan toteutukseen. Hupparit omalla logolla on oiva valinta kun tarvitset tiimille mukavan pehmeät työvaatteet.

referenssejä

Vastuulliset vaatteet ovat arvovalinta. Siksi myymme ainoastaan ekologisesti ja eettisesti valmistettuja painettuja vaatteita. Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja siitä, että asiakkaamme huomioivat vastuullisuuden hankinnoissaan.
Hupparit Painatuksella Wolt

Wolt

Woltin hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.

Hupparit Painatuksella Hiq Paitapaino Natua

Hiq

Hiq:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Simosol Paitapaino Natua

Simosol

Simosol hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Tilaajavastuu

Tilaajavastuu

Tilaajavastuu huppari painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Iso logopainatus tehtiin hupparin vetoketjun yli.

Hupparit Painatuksella Dis Paitapaino Natua

Dis

Hiq:n (Dis) hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Painoimme mustalla painovärillä mustalle hupparille. Painatus prässättiin lopuksi, jolloin se sai asiakkaan toivoman erottuvan kiillon.

Hupparit Painatuksella Columbia Road Paitapaino Natua

Columbia Road

Columbia Road -konsulttiyhtiön hupparipainatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Moniväriset kuvat sopivat mainiosti digitaaliselle paitapainatukselle.

Hupparit Painatuksella Aito Paitapaino Natua

Aito.ai

Aito.ai huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatus.

Huppareiden painatus Smartly.io

Smartly.io

Smartly.io:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Minimalistinen, pieni rintapainatus on kätevä tapa brändätä hupparit.