Voinko tilata teiltä t-paitojen, collegepaitojen tai huppareiden sovituskappalesarjan?

Tottakai voit! Voimme tilata sinulle valmistajan varastosta tarvittavan määrän malli- tai sovituskappaleita haluamassasi värissä (tai väreissä), suoraan ovelle toimitettuina.

Normaalitoimituksena sovituskappalesarja saapuu ovellesi noin viikossa ja Express-pikatilauksena 1-3 arkipäivässä (valmistajasta ja tilauksen kellonajasta riippuen).

Ikävä kyllä, kokonaisia sovituskappalesarjoja emme voi tarjota ilmaiseksi, kuten emme muitakaan mallikappaleita. Sovitussarjoista ja mallikappaleista veloitetaan blankojen tuotteiden hinta + rahtikulu – ei kuitenkaan mitään muuta, jotta kynnys sovittamiseen ja testaamiseen olisi mahdollisimman matala. Tarvittaessa kokonaiset sovituskappalesarjat voidaan myös painaa osana varsinaista tilausta.

Suosittu ja täysin ilmainen tapa “sovitukseen” on käyttää Natuan koonvalintaohjetta, jonka voimme tilauskohtaisesti räätälöidä juuri sinulle, valitsemallasi tuotteella ja näköisvedoksella, jossa on oma painatuksesi. Katso esimerkki tästä linkistä [PDF].

Laadukkailla luomupuuvillavaatteilla mittatoleranssit verrattuna valmistajan ilmoittamiin mittataulukoihin ovat todella pieniä.

Aiheeseen liittyvää