Mitä Paitapaino Natualta voi ostaa ja mitä ei voi ostaa?

Paitapaino Natua on keskittynyt vain ja ainoastaan vastuullisesti ja vahvasti sertifioituihin, tavallista laadukkaampiin painettuihin tai brodeerattuihin vaatteisiin kokonaispalvelulla.

Natuan palveluun kuuluu aina kaikki: poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu, vaatteet, painatukset/brodeeraukset sekä ovelle toimitus.

Neljä tuotekategoriaa, joille pääasiassa teemme tuotteita ovat:

T-paidat painatuksella
Hupparit painatuksella
Takit ja liivit brodeerauksella
Collegepaidat painatuksella
Kangaskassit painatuksella

Suosituin ja myydyin tuotemerkki on Stanleystella. Katso lisää Natuasta ja Stanleystellasta.

Jotta et eksyisi valintojen viidakkoon, olemme kasanneet tuotesivuillemme kaikkein suosituimmat mallit. Jos näistä ei löydy sopivaa tai etsit esimerkiksi pikeepaitoja tai vaikkapa collegehousuja, niin käytössäsi on koko kolmen valmistajan valikoima, jonka näet näistä linkeistä:

Stanleystella
EarthPositive
Salvage

Mitä Natualta ei voi ostaa?

Meiltä on kyselty vuosien varrella aivan kaikenlaista, kynistä kasvomaskeihin ja kangasrullista lippukankaisiin. Näihin kyselyihin joudumme aina vastaamaan “ei”. Miksi ihmeessä? Eikö raha kelpaa?

Meidän mielestä jokaisella yrityksellä kuuluu olla periaatteita. Suurin osa kotimaisista tekstiilialan toimijoista myy mitä ikinä joku haluaa ostaa. Vastuullisia vaatteitakin saa suurimmalta osalta, mutta vallitseva käytäntö vaikuttaisi olevan halvan ja epämääräisen historian omaavan bulkin myynti. Me ei haluta olla sen junan kyydissä.

Me myymme vain laadukkaita vastuullisia, valmiiksi ommeltuja vaatteita kunnon painatuksilla tai brodeerauksilla. Emme muuta.

Olemme tämän päätöksen seurauksena varmasti menettäneet vuosien varrella aimo kasan euroja, mutta eipähän näy peräpeilissä myöskään sotkua. Keskittyminen kapeaan segmenttiin on myös mahdollistanut sen, että me ollaan hemmetin hyviä siinä mitä me tehdään. Jos härväisimme siellä ja täällä, näin ei todennäköisesti olisi.

Esimerkiksi näitä tuotteita tai palveluita et Natualta saa

  • Teknisiä vaatteita ja muita sellaisia vaatteita, joille paras merkkaustapa on sublimaatiotekniikka
  • Kasvomaskeja, tuubihuiveja, kaulanauhoja tai muita vastaavia promotuotteita
  • Lippuja, banderolleja, kankaita tai muita kangaspainotuotteita kuin valmiiksi ommeltuja vaatteita
  • Pelkkää painatuspalvelua
  • Blankoja vaatteita erissä

Aiheeseen liittyvää