Voiko Natualta tilata blankoja vaatteita hypisteltäväksi ja kokeiltavaksi?

Ilman muuta voi! Meidän mielestä mikään ei ole parempi tapa todentaa tuotteiden laatu kuin vaatteiden hypisteleminen ja itse testaaminen. Itsekin teemme niin.

Laajasta yksittäisten tuotteiden matriisista johtuen, emme kuitenkaan pidä Natualla lainkaan omaa mallikappalevarastoa.

Yksittäisiä, erilaisia tuotteita (malli*väri*koko) on tuhansia ja jokaisen asiakkaan tarve tyypillisesti yksilöllinen. Tästä syystä oman mallivaraston hallinnointi olisi meille täysin mahdoton tehtävä.

Tilaamme mallit ovellesi tismalleen toiveidesi mukaan, suoraan valmistajien varastosta, joko normaalitoimituksena (toimitusaika noin viikko) tai Express-pikatoimituksena (toimitusaika 1-3 päivää valmistajasta riippuen).

Blankoista mallikappaleista veloitamme blankojen tuotteiden hinnan sekä rahtikulun. Jotta kynnys itse testaamiselle olisi mahdollisimman pieni, emme veloita blankoista mallikappaleista mitään muuta extraa.

Kerro mitä tarvitset ja me kerromme, millainen kustannus malleista syntyy. Kuitattuasi mallikappaletilauksen kustannuksen olevan ‘OK’, tilaamme mallit valmistajalta suoraan ovellesi.

Moni haluaa tilata mallikappaleita nähdäkseen tuotteiden mitat. Laadukkaissa luomupuuvillavaatteissa mittatoleranssit (vrt. valmistajan ilmoittama mittataulukko) ovat todella pieniä. Tästä syystä moni käyttää “sovitukseen” hyväksi havaittua koonvalintaohjetta, jolloin mallikappaleista ei synny lainkaan kustannuksia. Katso esimerkki ohjeesta.

Miksi emme voi toimittaa mallikappaleita ilmaiseksi?

Malleja kysellään meiltä yllättävänkin usein ja myös melko suuria määriä. Jos toimittaisimme kaikki mallit ilmaiseksi, syntyisi malleista vuosittain tuhansien eurojen tai jopa yli 10 000 euron kulut.

Kaikkien tekstiilipainojen keskuudessa tyypillisin käytäntö on se, että malleja voi saada ilmaiseksi vain silloin, kun suunnitteilla on määrältään todella suurikokoinen vaatetilaus.

Aiheeseen liittyvää