Takit Ja Liivit Brodeerauksella Painatuksella

Takit ja liivit brodeerauksella

Kierrätysmateriaaleista valmistetut takit ja liivit ovat markkinoilla harvinaisia. Natuan malliston kaikki tuotteet ovat 100 % vastuullisia.

Hyvä viimeistely. Sekä takit että liivit ovat kunnolla viimeisteltyjä ja yksityiskohdiltaan hyvin mietittyjä.

Materiaali. Kunnollisista materiaalista valmistettu takki tai liivi pitää sinut lämpimänä viimassa ja sateessa. DWR-pinnoite hylkii vettä.

Varma hitti. Kätevä ja siisti takki tai liivi brodeerauksella on varma hitti esimerkiksi henkilöstösi käytössä. Erinomaisesti brodeerattuna se on myös kokonaisuudessaan arvokas tuote monipuolisiin käyttötarpeisiin.

Kokeile hintalaskuria tuotteissa. Kaikissa tuotekorteissa on hintalaskuri, jolla näet hinnan 30-200 takille tai liiville yhdellä brodeerauksella.

Miesten kevyttoppatakki
S-3XL
Miehet, Fitted
8 väriä

Kierrätyspolyesterista valmistettu laadukas kevytoppatakki miehille. Stanleystellan takkimalliston suosituin miesten tuote. Kevyttoppatakki tai puhekielessä “kevytuntsikka” on yllättävän kätevä ja monipuolinen takki.

Valmistajan myydyin takki
Naisten kevyttoppatakki
XS – 2XL
Naiset, Fitted
8 väriä

Kierrätyspolyesterista valmistettu laadukas kevytoppatakki. Stanleystellan takkimalliston suosituin naisten tuote. Kevyttoppatakki tai puhekielessä “kevytuntsikka” on yllättävän kätevä ja monipuolinen takki.

Suosituin naisten takki
Miesten kevyttoppaliivi
S-3XL
Miehet, Fitted
8 väriä

Kierrätyspolyesterista valmistettu laadukas kevytoppaliivi miehille. Kevyttoppaliivi on kätevä vaate ympärivuotiseen käyttöön. Se sopii käytettäväksi todella monenlaisten vaatteiden parina ja myös sisäkäyttöön.

Naisten kevyttoppaliivi
XS-2XL
Naiset, Fitted
8 väriä

Kierrätyspolyesterista valmistettu laadukas kevytoppaliivi naisille. Kevyttoppaliivi on kätevä vaate ympärivuotiseen käyttöön. Se sopii käytettäväksi todella monenlaisten vaatteiden parina ja myös sisäkäyttöön.

Unisex toppatakki
XXS–3XL
Unisex, Oversized
5 väriä

Kierrätyspolyesterista valmistettu laadukas talvitakki unisex-käyttöön. Kunnollinen toppatakki tai puhekielessä “untsikka” on kätevä ja monipuolinen takki erilaisiin talven aktiviteetteihin, tyylikkäästä streetwear-käytöstä erilaiseen ulkoiluun tai vaikka laskettelurinteeseen.

Kylmän sään unisex-takki

T-paidat painatuksella kuvagalleria

Referenssigalleriasta löydät esimerkkejä Natualla painetuista t-paidoista. Katso millaisia t-paitoja muut mukavat asiakkaamme ovat meiltä tilanneet. Ehkä saat kuvagalleriasta idean omien t-paitojen painatukselle.

Katso t-paitojen painatus kuvagalleria

Naisten T-Paidat Painatuksella Alvar Aalto

Alvar Aalto

Alvar Aalto -säätiön paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Tyylikäs Aalto-maljakon muotoinen painatus tehtiin kaksi kertaa valkoisella.

T-Paidat Painatuksella Hello Ruby

Hello Ruby

Hello Rubyn paitojen painatus tehtiin kahdella eri tekniikalla. Isot valkoiset painatukset tehtiin seripainatuksella ja moniväriset niskapainatukset digitaalisella painatuksella.

T-Paidat Painatuksella Lahikuva Työ Ei Syrji Valio

Valio, Työ ei syrji

Valion t-paita painatus Työ ei syrji -kampanjapaitoihin painettiin seripainossa. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun painatuksen ja paidan värillä on keskenään suuri kontrasti.

T-Paidat Painatuksella Kaffa Roastery

Kaffa Roastery

Kaffa Roasteryn suuri t-paita painatus ei hiosta ja on sormituntumaltaan pehmeä. Se on painettu vesiohenteisilla painoväreillä, joilla saadaan ohuen tuntuinen painatus vaaleille paidoille.

T-paidat Painatuksella Farm Away

Farm Away!

Farm Away! t-paita painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Se sopii parhaiten kuva-aiheille, joissa on liukusävyjä, valokuvamaista jälkeä, paljon värejä tai pieni painoerä.

T-Paidat Painatuksella Helsinki Paleo

Helsinki Paleo

Helsinki Paleo paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.

T-Paidat Painatuksella Wolt Erikoispainatus

Wolt

Wolt halusi Slush-tapahtumaan erikoisemmat paidat painatuksella. Painoimme Wolt-logon kiiltävällä kohopainatuksella, joka on seripainatuksen erikoistekniikka.

T-Paidat Painatuksella Battlelands Royale

Battlelands Royale

Futureplayn Battlelands Royale paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on suuri kontrasti.

Suosituin unisex t-paita Stanley Creator

Stanleystella Creator on Natuan asiakkaiden ylivoimaisesti suosituin t-paita. Meidän mielestä Creator on moniin eri t-paitoihin verrattuna hintalaatusuhteeltaan aivan verraton tuote.

Creatorista on yhteensä 59 eri värivaihtoehtoa. Mikä ikinä onkaan oma lempivärisi tai brändisi väri, Creatorista todennäköisesti löytyy sinulle sopiva värivalinta.

Kun tarvitset paidat myös naisille, Creatorin parina toimii suosituin naisten t-paita Stanleystella Expresser. Paidat ovat myös samanhintaisia, joten voit vapaasti miksata tilaukseesi naisten malleja juuri niin monta kuin tarvitset.

Kestävä, 100 % luomupuuvillasta valmistettu Creator on järkivalinta, kun tarvitset hintalaatusuhteeltaan erinomaiset t-paidat painatuksella.

Unisex T-Paita Creator

Hyvin istuvat hihat.

1 of 4

Tavallista hieman jämäkämpi ja sileämpi materiaali.

2 of 4

Istuva Normal fit -leikkaus sivusaumoilla.

3 of 4

Materiaali 100% luomupuuvillaa. 59 eri värivaihtoehtoa.

4 of 4

T-paitojen painatus ja vinkit, joilla säästät rahaa​

Koostimme napakat neuvot kustannustehokkaan paitapainatuksen suunnitteluun. Lue, mitkä tekijät vaikuttavat painetun t-paidan hintaan ja miten toteutat t-paitojen painatuksen kustannustehokkaammin.

Kunnollisten t-paitojen painatus on erittäin kustannustehokas keino jakaa viestiäsi tai korostaa yhteisöllisyyttä. Erityisesti, jos painettujen paitojen hintaa verrataan niiden saamaan huomioarvoon ja -aikaan.

Ennen kuin kiikutat kottikärryllisen kultaa paitapainolle, kannattaa varmistaa, onko t-paitojen painatus suunniteltu kustannustehokkaasti ja saatko rahallesi vastinetta.

T-paita painatus: Millainen painatus on hyvä?

Kunnollinen paidan painatus näyttää hyvälle, kestää pesuja sekä käyttöä ja on kuin osa hyvin valittua t-paitaa. Laadimme lyhyen, kuuden vinkin tietopaketin siitä, millainen on hyvä t-paita painatus?

Lukemalla kirjoituksen, osaat huomioida oikeita asioita paitatilausta tehdessäsi, sillä t-paidan painatus voidaan väärin keinoin toteuttaa myös huonosti.

Tässä kirjoituksessa keskityn t-paitojen painatuksen ominaisuuksiin ja siihen, millainen t-paita painatus on hyvä ja miksi? Lukemalla kirjoituksen osaat välttää yleisimmät virheet kun olet ostamassa t-paitoja painatuksella.

Paitojen painatus: Suosituimmat painoaiheet​

Millainen on suosituin paitojen painatus? Avasimme arkistojamme ja kokosimme listan kolmesta suosituimmasta painatusaiheesta. Lue, miten suosituimpia paitojen painatuksia toteutetaan?

Paitojen painatus ei ole salatiedettä. Suosituimmat t-paitojen painatukset voidaan jakaa karkeasti kolmeen erilaiseen kategoriaan. Tässä kirjoituksessa on esitelty kolme suosituinta paitojen painatusta.

T-paitojen painatus ja aineisto-ohjeet

Tekstiilien painaminen poikkeaa paperille painamisesta monin tavoin. Kasasimme ytimekkään tietopaketin asioista, joita sinun tulee huomioida, kun suunnittelet aineistoa Natuan toteuttamiin vaatepainatuksiin.

Vaatteita painetaan monin eri painotekniikoin ja monen tasoisilla laitteilla. Me Natualla olemme valinneet pääasialliseksi tuotantotavaksemme seripainatuksen, joka on vaateteollisuuden yleisimmin käytetty painotekniikka. Lisäksi teemme digitaalisia painatuksia keravalaisen kerrostalokaksion hintaisella järeällä digipainokoneella.

Mainostakit ja liivit brodeerauksella koko Suomen alueelle, ilmainen toimitus

Kun tilaat Natualta takit brodeerauksella Schenker ja Posti kuljettaa brodeeratut takit ovellesi saakka. Kiitos internetin ja mukavien kuriirien ei ole väliä missäpäin valtakuntaa olet.

Toimitamme takit brodeerauksella esimerkiksi seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Lappeenranta, Pori, Vaasa, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Joensuu.

Takit painatuksella vai brodeerauksella?

Kevyttoppatakit kannattaa mielestämme tehdä aina brodeerauksella, koska perinteinen seripainatus ei toimi takeissa. Brodeeraus on myös siirtokuvapainatusta tyylikkäämpi ja huomattavasti kestävämpi tapa tehdä takin painatus.

Olet varmastikin huomannut, että lähes kaikkien laatumerkkien kevytoppatakkien ja untuvatakkien logot on tehty brodeerauksella. Brodeeraus on yksinkertaisesti todella tyylikäs ja laadukas tapa tehdä takkien painatus.

Ilman muuta. Jos haluat omat takit tai liivit brodeerauksella miehille ja naisille, kannattaa katsoa suosituimmat kevyt toppatakit: Stanley Voyager miehille ja Stella Voyager naisille. Voit vapaasti miksata samaan tilaukseen miesten ja naisten tuotteita.

Broeedeattujen takkien ja liivien hintaan vaikuttaa valittu tuote, brodeerauksen koko ja sen tikkimäärä. Suuntaa-antavan hinnan näet hintalaskurista. Katso suosituimmat kevyt toppatakit brodeerauksella: Stanley Voyager miehille ja Stella Voyager naisille. 

Tarkan tarjouksen saat ripeästi, kun lähetät aineistosi tarjouspyyntölomakkeen yhteydessä. 

Kustannustehokas tilausmäärä alkaa usein 20 tuotteesta, koska takkien ja liivien brodeeraus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla brodeerauksella. 

Normaali toimitusaikamme on 12–14 arkipäivää tilauksesta ja brodeerausaineiston toimituksesta. Normaali toimituksemme on aina ilmainen. Käyttämällä lisämaksullista Express-kuljetuspalvelua voimme tiivistää toimitusaikamme 6–8 arkipäivään tilauksesta.