Paitapaino Helsinki

Onko käsissäsi iso tai monimutkainen vaatepainatusprojekti? Tarvitsetko tuotteen, jota et sivuiltamme löydä? Ota yhteyttä.

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen. Siksi meiltä voi tilata vain kunnollisia painettuja vaatteita vikkelällä ja asiantuntevalla palvelulla.

Kaikissa kysymyksissä ja tarjouspyynnöissä sinua auttaa Miitre. Jos puolestaan haluat nähdä ja hypistellä tuotteita paikanpäällä: Helsingin Pikku-Huopalahdessa sinua auttaa ennakkoon sovitusti Ilari. 

Huom. Olemme liikkuvaista sorttia, joten sovithan aina tapaamisen etukäteen.

Miitre Virtanen

Miitre Virtanen
Puhelin: 040 837 8770
[email protected]

Ilari
Ilari Pousi
Puhelin: 040 701 0348
[email protected]

Natua on vastuullinen paitapaino, joka on erikoistunut vain eettisesti ja ekologisesti valmistettuihin laadukkaisiin vaatteisiin. Natualta et yksinkertaisesti voi ostaa keskinkertaista höttöä.

Natua Organic Branding Oy

Osoite: Tilkankatu 15 AL 2, 00300 Helsinki
Puhelin: 040  837 8770
Huom! Koronan jyllätessä pitkin maailmaa vältämme tapaamisia toimistollamme. Kun tilanne taas helpottaa, sovithan tapaamisen etukäteen.

Aukioloajat

Maanantai 9 – 17
Tiistai 9 – 17
Keskiviikko 9 – 17
Torstai 9 – 17
Perjantai 9 – 17
Lauantai Suljettu
Sunnuntai Suljettu

Paitapaino Natua toimittaa koko Suomen alueelle, ilmainen toimitus

Kun tilaat Natualta vaatteita omalla painatuksella, Matkahuolto ja Posti kuljettavat painetut vaatteesi ovellesi saakka. Kiitos internetin ja mukavien kuriirien ei ole väliä missäpäin valtakuntaa olet.

Toimitamme vaatteet painatuksella esimerkiksi seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Lappeenranta, Pori, Vaasa, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Joensuu.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman painettuja vastuullisia tekstiilejä, kuten t-paitoja, huppareita, collegepaitoja ja kangaskasseja.

Jotta sinun olisi helppo hankkia painettuja vaatteita, olemme valinneet sivuillemme selkeän valikoiman valmistajiemme parhaita ja eniten myytyjä tuotteita.

Kaikki tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä ja omaavat Fair Wear -sertifikaatin. Jos etsit tietynlaista tuotetta ja et löydä sitä sivuiltamme, tukkureillamme Belik ja Stanley & Stella on kymmeniä muitakin tuotteita, joista voit pyytää meiltä tarjouksen.

Meiltä kysytään aika ajoin tarjouksia muun muassa painetuista pipoista, lippiksistä tai teknisistä materiaaleista valmistetuista t-paidoista ja huppareista. Emme tarjoa niitä tällä hetkellä. Miksi?

Lippikset ja pipot: emme ole toistaiseksi löytäneet eurooppalaista toimijaa, joka jakaisi kanssamme vastuulliset eettiset ja ekologiset arvot ja toimittaisi kunnollisia lippiksiä ja pipoja.

Tekniset vaatteet valmistetaan pääosin polyesteristä. Todella harvat teknisten vaatteiden valmistajat käyttävät vaatteissaan kierrätettyä polyesteriä, jonka vuoksi tekniset vaatteet eivät ole vastuullisia. Siksi niitä ei ole valikoimissamme. Mielestämme maailmassa on jo aivan tarpeeksi muovia.

Meiltä ei myöskään voi ostaa kyniä, avaimenperiä, tarroja, kahvikuppeja, golf-palloja tai leikkuulautoja. Olemme erikoistuneet vain vastuullisiin painettaviin vaatteisiin.

Kustannustehokas tilausmäärä alkaa usein 30 tuotteesta, koska tekstiilipainatus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla painatuksella. Tuotteen hinnan yhdellä painatuksella näet suoraan tuotesivujemme hintalaskurin avulla. Digitaalisella painotekniikalla voimme painaa myös pienempiä määriä, jos olet valmis korkeampaan yksikkökustannukseen kuin tuotesivujemme hintalaskurit antavat. Alle 15 kappaleen tilauksia emme tee lainkaan.
Kun tarvitset painettuja paitoja, huppareita tai kasseja, kannattaa ensin katsoa tuotteemme ja valita sinua kiinnostavat mallit. Jos olet tilaamassa vain yhtä tuotetta yhdellä printillä, näet hinnan tuotesivumme laskurista ja voit tehdä tilauksen suoraan tuotesivulta. Jos tarvitset useita tuotteita ja/tai enemmän painatuksia, pyydä tarjous lomakkeella, meilitse [email protected], chatissa tai soita 040 837 8770. Tarkan hinnan laskemiseksi tarvitsemme tuotteiden määrät sekä tiedon siitä, kuinka monta ja millaisia painatuksia niihin tulee. Vielä parempi on, jos pystyt lähettämään meille aineiston tai oman vedoksen tarjouspyyntösi mukana. Jos pyyntösi mukana on aineisto, teemme aina tarjouksen mukaan mallikuvat valitsemillesi tuotteille omalla painatuksellasi.
Vaatteet Painatuksella Paitapaino Natua

Vaatteet painatuksella

Natua on erikoistunut vastuullisiin painettaviin vaatteisiin. Olemme takuuvarmasti helppo ja varma nakki, kun et halua tuskailla kymmenien valintojen viidakossa ja tarvitset järkevän hintaiset painetut vaatteet vikkelällä ja asiantuntevalla palvelulla.