Paitapaino, joka ei myy kyniä, kylmälaukkuja, golf-palloja, tarroja tai leikkuulautoja

Olemme erikoistuneet vain yhteen asiaan: vastuullisiin painettaviin vaatteisiin. Olemme takuuvarmasti helppo ja varma nakki, kun et halua tuskailla kymmenien valintojen viidakossa ja tarvitset järkevän hintaiset painetut vaatteet vikkelällä ja asiantuntevalla palvelulla.

Näin alkuun on kohteliasta kertoa, että Natua on paitapaino, jolla on periaatteita. Uskomme, että yrityksen perusta on aina parempi rakentaa terveille arvoille. Mitä se tarkoittaa käytännössä?

Sanomme ei hikipajoille

Saatat muistaa, kun isojen vaatebrändien käyttämä vaatetehdas Bangladeshissa romahti muutamia vuosia sitten. Maailmanlaajuisesti levinneet uutiset kertoivat, että onnettomuudessa kuoli yli 1000 tehtaan työntekijää.

Tämä ikävä tapahtuma sai monet ajattelemaan enemmän vaatteidensa alkuperää, myös meidät, sillä onnettomuus sattui vain vähän ennen Natuan perustamista. Tuolloin päätimme, että me emme halua tukea hämäriä hikipajoja, joissa ihmisarvo lähentelee nollaa.

Mielestämme kaikilla on kivempaa, jos asioita tehdään niin, ettei takapeilistä näy sekopäinen sotku. Huomioimme eettisyyden ja ekologisuuden käytännön tasolla. Vastuullisuus on toimintamme perusta.

“Mielestämme kaikilla on kivempaa, jos asioita tehdään niin, ettei takapeilistä näy sekopäinen sotku.”

Tykkäämme luomupuuvillasta

Paitapaino Natuan tuotteiden puuvilla on aina luomupuuvillaa. Knoppitietona kerrottakoon, että maailman puuvillatuotannosta luomupuuvillaa on ainostaan noin 0,7 %. Se on tosi vähän, vaikka luomupuuvillasta syntyy monella tavoin tavallista parempi vaate.

Puuvillan viljelyä, tuotanto-olosuhteita, työntekijöiden oikeuksia ja työn laatua on täältä pohjolasta vaikea seurata. Siksi olemme valinneet myyntiin ainoastaan sertifioitujen toimijoiden tuotteita, joiden valmistusta valvotaan tunnettujen valvontaorganisaatioiden toimesta.

Valvonta kuulostaa holhoamiselta, mutta kyse on ihan perusasioista: työolosuhteet ovat kunnossa, työstä saa järkevän korvauksen, kukaan ei altistu tehotuotannossa käytetyille kemikaaleille, pelloilla ei pyöri lapsityövoimaa ja luontoa ei rääkätä kuin viimeistä päivää.

Vain kunnon kamaa

Oletko joskus ihmetellyt, miksi t-paita on pesun jälkeen muodoton kova korppu, jonka kaulus kiristää ja värit kulahtavat? Me olemme.

Olemme allergisia keskinkertaisuudelle. Meiltä et yksinkertaisesti voi ostaa kertakäyttöistä, kulahtavaa t-paitaa. Olemme itse testanneet lukuisan määrän erilaisia tuotteita ja valikoimaan on otettu vain parhaat.

Meillä on itsesuojeluvaistoa ihan bisnesmielessäkin. Tiedämme, ettei asiakasta kannata vedättää. Ketkuilemalla ei synny uusia kauppoja.

Olemme avoimia ja rehellisiä myös siinä, että meiltä ei kannata ostaa yksittäisiä paitoja tai alle 30 kappaleen pieniä eriä – se ei ole meidän juttumme. Meille sopimattomissa tilauskyselyissä, vinkkaamme sinut ilomielin sopivalle taholle. Se ei ole meiltä pois.

Kaikki Natuan tuotteet painetaan Suomessa. Ne kulkevat valmistajan tehtaalta saakka ovellesi ympäristöystävällisin tavoin, maa- tai meriteitse. Ainoa poikkeus on kiireinen asiakas – sikanopea toimitus nimittäin vaatii lentorahdin Euroopan varastolta Suomeen.

“Kaikki Natuan tuotteet painetaan Suomessa. Ne kulkevat valmistajan tehtaalta saakka ovellesi ympäristöystävällisin tavoin, maa- tai meriteitse.”

Poikkeuksellinen paitapaino

Paitapaino Natuan vastuullinen toimintatapa on kotimaan markkinoilla poikkeuksellinen, sillä valtaosa muista toimijoista myy todella laajaa palettia erilaisia vaatteita, joista usein vain pieni osa on vastuullisesti tuotettua kunnon kamaa ja loput bulkkituotantoa. Mielestämme valinnan vaikeus on tuolloin tosiasia ja taustapeiliinkään ei aina voi irvistelemättä vilkuilla.

Meiltä tilatessasi saat harkiten valitut ympäristöystävälliset, eettiset ja ennenkaikkea kunnolliset painetut vaatteet. Saat ne rehdillä palvelulla, järkevään hintaan ja suoraan ovellesi toimitettuna.

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen. Siksi meiltä voi tilata vain kunnollisia painettuja vaatteita vikkelällä ja asiantuntevalla palvelulla.

Mitä seuraavaksi?

Katso tuotevalikoima.

Vastuulliset vaatteet

Vaatebisnes on täynnä kaiken maailman huijareita, lapsityövoimaa, kemikaaleja ja muita kamaluuksia. Lue, miten tunnistat vastuulliset vaatteet ja varmistat, ettet ole mukana tukemassa vääryyttä. Kaikki Natuan valikoiman vaatteet on vastuullisesti valmistettuja ja sertifioituja laadukkaita tuotteita.

Katso ideoita referenssigalleriasta

Referenssigalleriasta näet millaisia t-paitojen, huppareiden ja kangaskassien painatuksia olemme mainioille asiakkaillemme tehneet.

Paitojen painatus ja parhaat painotekniikat

Tiedätkö miten t-paitojen, huppareiden, kangaskassien ja collegepaitojen painatukset tehdään? Tutustu painatuksien tietopakettiin ja tiedät miten saat rahoillesi vastinetta ja onnistut valinnassa.

Paljonko painetut vaatteet maksavat?

Kaikissa Natuan tuotteissa on hintalaskuri, jolla voit katsoa paljonko t-paidat, hupparit, collegepaidat tai kangaskassit yhdellä painatuksella maksavat.