T-paidat painatuksella

Jotta sinun ei tarvitsisi ihmetellä kymmeniä vaihtoehtoja, karsimme vaihtoehdot kolmeen toisistaan poikkeavaan tuotepariin miehille ja naisille.

Istuvuus. Kunnon t-paita ei ole teltta. Hyvän t-paidan kaula-aukko ei kiristä ja sen hihat eivät ole liian löysät.

Ompeleet ja saumat. Hyvässä t-paidassa on tuplavahvistetut ompeleet ja sivusaumat. Se pitää muotonsa pesukerrasta toiseen ja saumat eivät irvistele.

Materiaali. Hyvän t-paidan materiaali on puhdasta, pehmeää ja kestävää. Sen värjäyksessä ei ole tingitty – musta t-paita on musta, ei tummanharmaa.

T-paidat painatuksella kuvagalleria

Referenssigalleriasta löydät esimerkkejä Natualla painetuista t-paidoista. Katso millaisia t-paitoja muut mukavat asiakkaamme ovat meiltä tilanneet. Ehkä saat kuvagalleriasta idean omien t-paitojen painatukselle.

Naisten T-Paidat Painatuksella Alvar Aalto

Alvar Aalto

Alvar Aalto -säätiön paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Tyylikäs Aalto-maljakon muotoinen painatus tehtiin kaksi kertaa valkoisella.
T-Paidat Painatuksella Hello Ruby

Hello Ruby

Hello Rubyn paitojen painatus tehtiin kahdella eri tekniikalla. Isot valkoiset painatukset tehtiin seripainatuksella ja moniväriset niskapainatukset digitaalisella painatuksella.
T-Paidat Painatuksella Lahikuva Työ Ei Syrji Valio

Valio, Työ ei syrji

Valion t-paita painatus Työ ei syrji -kampanjapaitoihin painettiin seripainossa. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun painatuksen ja paidan värillä on keskenään suuri kontrasti.
T-Paidat Painatuksella Kaffa Roastery

Kaffa Roastery

Kaffa Roasteryn suuri t-paita painatus ei hiosta ja on sormituntumaltaan pehmeä. Se on painettu vesiohenteisilla painoväreillä, joilla saadaan ohuen tuntuinen painatus vaaleille paidoille.
T-Paidat Painatuksella Battlelands Royale

Battlelands Royale

Futureplayn Battlelands Royale paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on suuri kontrasti.
T-Paita Painatus Pinterest Smartly.io

Smartly.io

Smartly.io t-paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Tyylikäs pieni logopainatus painettiin kahteen kertaan valkoisella värillä, jotta valkoisesta saatiin kunnon valkoinen.
T-Paidat Painatuksella North Engine Discharge 3d

North Engine Crossfit

North Engine Crossfitin painetut t-paidat toteutettiin kahden erikoispainotekniikan yhdistelmänä: ensin paitoihin tehtiin Disharge-syövytys ja viimeistelyefektiksi valittiin mattapintainen 3D-kohopainatus.
Fake Graphics t-paitojen painatus

Fake Graphics

Fake Graphicsin Glue t-paitojen painatus toteutettiin seripainotekniikalla. Painatuksessa käytettiin kymmentä eri värisävyä.

Suosituin unisex t-paita Stanley Creator

Stanleystella Creator on Natuan asiakkaiden ylivoimaisesti suosituin t-paita. Meidän mielestä Creator on moniin eri t-paitoihin verrattuna hintalaatusuhteeltaan aivan verraton tuote.

Creatorista on yhteensä 59 eri värivaihtoehtoa. Mikä ikinä onkaan oma lempivärisi tai brändisi väri, Creatorista todennäköisesti löytyy sinulle sopiva värivalinta.

Kun tarvitset paidat myös naisille, Creatorin parina toimii suosituin naisten t-paita Stanleystella Expresser. Paidat ovat myös samanhintaisia, joten voit vapaasti miksata tilaukseesi naisten malleja juuri niin monta kuin tarvitset.

Kestävä, 100 % luomupuuvillasta valmistettu Creator on järkivalinta, kun tarvitset hintalaatusuhteeltaan erinomaiset t-paidat painatuksella.

Unisex T-Paita Creator

Hyvin istuvat hihat.

1 of 4

Tavallista hieman jämäkämpi ja sileämpi materiaali.

2 of 4

Istuva Normal fit -leikkaus sivusaumoilla.

3 of 4

Materiaali 100% luomupuuvillaa. 59 eri värivaihtoehtoa.

4 of 4
T-paitojen painatus paljonko paidat maksavat

T-paitojen painatus ja vinkit, joilla säästät rahaa

Koostimme napakat neuvot kustannustehokkaan paitapainatuksen suunnitteluun. Lue, mitkä tekijät vaikuttavat painetun t-paidan hintaan ja miten toteutat t-paitojen painatuksen kustannustehokkaammin.

Kunnollisten t-paitojen painatus on erittäin kustannustehokas keino jakaa viestiäsi tai korostaa yhteisöllisyyttä. Erityisesti, jos painettujen paitojen hintaa verrataan niiden saamaan huomioarvoon ja -aikaan.

Ennen kuin kiikutat kottikärryllisen kultaa paitapainolle, kannattaa varmistaa, onko t-paitojen painatus suunniteltu kustannustehokkaasti ja saatko rahallesi vastinetta.

T-paita painatus: Millainen painatus on hyvä?

Kunnollinen paidan painatus näyttää hyvälle, kestää pesuja sekä käyttöä ja on kuin osa hyvin valittua t-paitaa. Laadimme lyhyen, kuuden vinkin tietopaketin siitä, millainen on hyvä t-paita painatus?

Lukemalla kirjoituksen, osaat huomioida oikeita asioita paitatilausta tehdessäsi, sillä t-paidan painatus voidaan väärin keinoin toteuttaa myös huonosti.

Tässä kirjoituksessa keskityn t-paitojen painatuksen ominaisuuksiin ja siihen, millainen t-paita painatus on hyvä ja miksi? Lukemalla kirjoituksen osaat välttää yleisimmät virheet kun olet ostamassa t-paitoja painatuksella.

 

Paidan painatus millanen on hyvä painatus
Paitojen painatus: suosituimmat painoaiheet

Paitojen painatus: Suosituimmat painoaiheet

Millainen on suosituin paitojen painatus? Avasimme arkistojamme ja kokosimme listan kolmesta suosituimmasta painatusaiheesta. Lue, miten suosituimpia paitojen painatuksia toteutetaan?

Paitojen painatus ei ole salatiedettä. Suosituimmat t-paitojen painatukset voidaan jakaa karkeasti kolmeen erilaiseen kategoriaan. Tässä kirjoituksessa on esitelty kolme suosituinta paitojen painatusta.

T-paitojen painatus ja aineisto-ohjeet

Tekstiilien painaminen poikkeaa paperille painamisesta monin tavoin. Kasasimme ytimekkään tietopaketin asioista, joita sinun tulee huomioida, kun suunnittelet aineistoa Natuan toteuttamiin vaatepainatuksiin.

Vaatteita painetaan monin eri painotekniikoin ja monen tasoisilla laitteilla. Me Natualla olemme valinneet pääasialliseksi tuotantotavaksemme seripainatuksen, joka on vaateteollisuuden yleisimmin käytetty painotekniikka. Lisäksi teemme digitaalisia painatuksia keravalaisen kerrostalokaksion hintaisella järeällä digipainokoneella.

Paitapaino Aineisto-opas
T-paita seripainatus ja digitaalinen painatus Hello Ruby

T-paidat painatuksella koko Suomen alueelle, ilmainen toimitus

Kun tilaat Natualta t-paidat painatuksella Matkahuolto kuljettaa painetut t-paidat ovellesi saakka. Kiitos internetin ja Matkahuollon ja Postin kuriirien ei ole väliä missäpäin valtakuntaa olet.

Toimitamme t-paidat painatuksella esimerkiksi seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Lappeenranta, Pori, Vaasa, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Joensuu.

Ilman muuta. Jos haluat omat t-paidat miehille ja naisille, kannattaa katsoa suosituimmat t-paitamme: Stanleystellan Creator (unisex) ja naisten t-paita Stanleystellan Expresser. Voit vapaasti miksata samaan tilaukseen miesten ja naisten tuotteita.

Painettujen t-paitojen hintaan vaikuttaa valittu t-paita, painatuksen tai painatuksien värillisyys ja tilauksen määrä. Natuan kaikissa t-paidoissa on hintalaskuri, jolla voit kätevästi tarkistaa paljonko huppareiden painatuksen hinta on. Kokeile hintalaskuria.

Esimerkkinä 100 kpl Stanleystellan Creator -t-paitoja yksivärisellä painatuksella maksaa 10,71 € / kpl + alv, ovelle toimitettuna. Hintaan ei lisätä erillisiä toimituskuluja, aineistokuluja, laskutuslisiä tai muita yllätyksiä.

Kustannustehokas tilausmäärä alkaa usein 30 tuotteesta, koska t-paitojen painatus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla painatuksella. T-paitojen painatushinnan yhdellä painatuksella näet suoraan tuotesivujemme hintalaskurin avulla.

Digitaalisella painotekniikalla voimme painaa myös pienempiä määriä, jos olet valmis korkeampaan yksikkökustannukseen kuin tuotesivujemme hintalaskurit antavat. Alle 15 kappaleen tilauksia emme tee lainkaan.

Normaali toimitusaikamme on 12–14 arkipäivää tilauksesta ja painoaineiston toimituksesta. Normaali toimituksemme on aina ilmainen. Käyttämällä lisämaksullista Express-kuljetuspalvelua voimme tiivistää toimitusaikamme 6–8 arkipäivään tilauksesta.