Unisex T-Paita Creator

T-paidat painatuksella

Jotta sinun ei tarvitsisi ihmetellä kymmeniä vaihtoehtoja, karsimme vaihtoehdot kolmeen toisistaan poikkeavaan tuotepariin miehille ja naisille.

Istuvuus. Kunnon t-paita ei ole teltta. Hyvän t-paidan kaula-aukko ei kiristä ja sen hihat eivät ole liian löysät.

Ompeleet ja saumat. Hyvässä t-paidassa on tuplavahvistetut ompeleet ja sivusaumat. Se pitää muotonsa pesukerrasta toiseen ja saumat eivät irvistele.

Materiaali. Hyvän t-paidan materiaali on puhdasta, pehmeää ja kestävää. Sen värjäyksessä ei ole tingitty – musta t-paita on musta, ei tummanharmaa.

Unisex t-paita
XXS – 5XL
Unisex Medium Fit
63 väriä

Stanleystella Creator unisex t-paita on Natuan ja valmistaja Stanleystellan ylivoimaisesti suosituin t-paitamalli. Creator sopii erinomaisesti käyttöön monille eri ikäryhmille ja vartalotyypeille.

Suosituin t-paita
Naisten t-paita
XS – 2XL
Naistet, Fitted
48 väriä

Natuan suosituin naisten t-paitamalli toimii loistavasti Creator unisex t-paidan tuoteparina, kun tarvitset unisex-mallien lisäksi painettuja paitoja tiukemmalla naisten fitted-leikkauksella.

Suosituin naisten t-paita
Unisex t-paita
XXS – 5XL
Unisex Medium Fit
25 väriä

Stanleystella Rocker unisex t-paita on valmistaja Stanleystellan budjettimalli, jonka istuvuudesta, kankaan laadusta tai vastuullisuudesta ei kuitenkaan ole tingattu.

Promootioon ja bändeille
Lasten t-paita
3/4 v – 12/14 v
Medium Fit
39 väriä

Stanleystella Mini Creator on lasten versio ylivoimaisesti suosituimmasta t-paidastamme Stanleystella Creatorista. Mini Creator on järkivalinta, kun tarvitset kunnolliset lasten t-paidat painatuksella.

Unisex t-paita
XS – 5XL
Unisex, Medium Fit
20 väriä

Ilmastoneutraali EarthPositive EP01 unisex t-paita on pitkään myyty klassikkomalli suoralla leikkauksella. Sopii monille vartalotyypeille ja myös varttuneemmalle ikäryhmälle (45–50+).

Climate Neutral -tuote
Naisten t-paita
XS – XL
Naiset, Medium Fit
5 väriä

Ilmastoneutraali, mitoitukseltaan medium fit naisten t-paita sopii pariksi EP01 unisex t-paitojen kanssa, kun tarvitset paidat myös naisille. Paidan helmassa on väljempi loose fit -leikkaus.

Climate Neutral -tuote
Unisex t-paita
XS – 2XL
Unisex, Medium Fit
8 väriä

Kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu unisex t-paita nuorekkaalla vartaloleikkauksella. Paita on valmistettu kierrätetyn luomupuuvillan jätteestä ja kierrätetyistä muovipulloista.

Naisten t-paita
S – XL
Naiset, Fitted
3 väriä

Kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu nuorekas naisten t-paita, joka sopii tuotepariksi SA01 unisex t-paidalle, kun tarvitset kierrätetyt paidat erikseen naisten käyttöön.

T-paidat painatuksella kuvagalleria

Referenssigalleriasta löydät esimerkkejä Natualla painetuista t-paidoista. Katso millaisia t-paitoja muut mukavat asiakkaamme ovat meiltä tilanneet. Ehkä saat kuvagalleriasta idean omien t-paitojen painatukselle.

Katso t-paitojen painatus kuvagalleria

Naisten T-Paidat Painatuksella Alvar Aalto

Alvar Aalto

Alvar Aalto -säätiön paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Tyylikäs Aalto-maljakon muotoinen painatus tehtiin kaksi kertaa valkoisella.

T-Paidat Painatuksella Hello Ruby

Hello Ruby

Hello Rubyn paitojen painatus tehtiin kahdella eri tekniikalla. Isot valkoiset painatukset tehtiin seripainatuksella ja moniväriset niskapainatukset digitaalisella painatuksella.

T-Paidat Painatuksella Lahikuva Työ Ei Syrji Valio

Valio, Työ ei syrji

Valion t-paita painatus Työ ei syrji -kampanjapaitoihin painettiin seripainossa. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun painatuksen ja paidan värillä on keskenään suuri kontrasti.

T-Paidat Painatuksella Kaffa Roastery

Kaffa Roastery

Kaffa Roasteryn suuri t-paita painatus ei hiosta ja on sormituntumaltaan pehmeä. Se on painettu vesiohenteisilla painoväreillä, joilla saadaan ohuen tuntuinen painatus vaaleille paidoille.

T-paidat Painatuksella Farm Away

Farm Away!

Farm Away! t-paita painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Se sopii parhaiten kuva-aiheille, joissa on liukusävyjä, valokuvamaista jälkeä, paljon värejä tai pieni painoerä.

T-Paidat Painatuksella Helsinki Paleo

Helsinki Paleo

Helsinki Paleo paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.

T-Paidat Painatuksella Wolt Erikoispainatus

Wolt

Wolt halusi Slush-tapahtumaan erikoisemmat paidat painatuksella. Painoimme Wolt-logon kiiltävällä kohopainatuksella, joka on seripainatuksen erikoistekniikka.

T-Paidat Painatuksella Battlelands Royale

Battlelands Royale

Futureplayn Battlelands Royale paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on suuri kontrasti.

Suosituin unisex t-paita Stanley Creator

Stanleystella Creator on Natuan asiakkaiden ylivoimaisesti suosituin t-paita. Meidän mielestä Creator on moniin eri t-paitoihin verrattuna hintalaatusuhteeltaan aivan verraton tuote.

Creatorista on yhteensä 59 eri värivaihtoehtoa. Mikä ikinä onkaan oma lempivärisi tai brändisi väri, Creatorista todennäköisesti löytyy sinulle sopiva värivalinta.

Kun tarvitset paidat myös naisille, Creatorin parina toimii suosituin naisten t-paita Stanleystella Expresser. Paidat ovat myös samanhintaisia, joten voit vapaasti miksata tilaukseesi naisten malleja juuri niin monta kuin tarvitset.

Kestävä, 100 % luomupuuvillasta valmistettu Creator on järkivalinta, kun tarvitset hintalaatusuhteeltaan erinomaiset t-paidat painatuksella.

Unisex T-Paita Creator

Hyvin istuvat hihat.

1 of 4

Tavallista hieman jämäkämpi ja sileämpi materiaali.

2 of 4

Istuva Normal fit -leikkaus sivusaumoilla.

3 of 4

Materiaali 100% luomupuuvillaa. 59 eri värivaihtoehtoa.

4 of 4

T-paitojen painatus ja vinkit, joilla säästät rahaa​

Koostimme napakat neuvot kustannustehokkaan paitapainatuksen suunnitteluun. Lue, mitkä tekijät vaikuttavat painetun t-paidan hintaan ja miten toteutat t-paitojen painatuksen kustannustehokkaammin.

Kunnollisten t-paitojen painatus on erittäin kustannustehokas keino jakaa viestiäsi tai korostaa yhteisöllisyyttä. Erityisesti, jos painettujen paitojen hintaa verrataan niiden saamaan huomioarvoon ja -aikaan.

Ennen kuin kiikutat kottikärryllisen kultaa paitapainolle, kannattaa varmistaa, onko t-paitojen painatus suunniteltu kustannustehokkaasti ja saatko rahallesi vastinetta.

T-paita painatus: Millainen painatus on hyvä?

Kunnollinen paidan painatus näyttää hyvälle, kestää pesuja sekä käyttöä ja on kuin osa hyvin valittua t-paitaa. Laadimme lyhyen, kuuden vinkin tietopaketin siitä, millainen on hyvä t-paita painatus?

Lukemalla kirjoituksen, osaat huomioida oikeita asioita paitatilausta tehdessäsi, sillä t-paidan painatus voidaan väärin keinoin toteuttaa myös huonosti.

Tässä kirjoituksessa keskityn t-paitojen painatuksen ominaisuuksiin ja siihen, millainen t-paita painatus on hyvä ja miksi? Lukemalla kirjoituksen osaat välttää yleisimmät virheet kun olet ostamassa t-paitoja painatuksella.

Paitojen painatus: Suosituimmat painoaiheet​

Millainen on suosituin paitojen painatus? Avasimme arkistojamme ja kokosimme listan kolmesta suosituimmasta painatusaiheesta. Lue, miten suosituimpia paitojen painatuksia toteutetaan?

Paitojen painatus ei ole salatiedettä. Suosituimmat t-paitojen painatukset voidaan jakaa karkeasti kolmeen erilaiseen kategoriaan. Tässä kirjoituksessa on esitelty kolme suosituinta paitojen painatusta.

T-paitojen painatus ja aineisto-ohjeet

Tekstiilien painaminen poikkeaa paperille painamisesta monin tavoin. Kasasimme ytimekkään tietopaketin asioista, joita sinun tulee huomioida, kun suunnittelet aineistoa Natuan toteuttamiin vaatepainatuksiin.

Vaatteita painetaan monin eri painotekniikoin ja monen tasoisilla laitteilla. Me Natualla olemme valinneet pääasialliseksi tuotantotavaksemme seripainatuksen, joka on vaateteollisuuden yleisimmin käytetty painotekniikka. Lisäksi teemme digitaalisia painatuksia keravalaisen kerrostalokaksion hintaisella järeällä digipainokoneella.

T-paidat painatuksella koko Suomen alueelle, ilmainen toimitus

Kun tilaat Natualta t-paidat painatuksella Schenker ja Posti kuljettaa painetut t-paidat ovellesi saakka. Kiitos internetin ja mukavien kuriirien ei ole väliä missäpäin valtakuntaa olet.

Toimitamme t-paidat painatuksella esimerkiksi seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Lappeenranta, Pori, Vaasa, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Joensuu.

Ilman muuta. Jos haluat omat t-paidat miehille ja naisille, kannattaa katsoa suosituimmat t-paitamme: Stanleystellan Creator (unisex) ja naisten t-paita Stanleystellan Expresser. Voit vapaasti miksata samaan tilaukseen miesten ja naisten tuotteita.

Painettujen t-paitojen hintaan vaikuttaa valittu t-paita, painatuksen tai painatuksien värillisyys ja tilauksen määrä. Natuan kaikissa t-paidoissa on hintalaskuri, jolla voit kätevästi tarkistaa paljonko huppareiden painatuksen hinta on. Kokeile hintalaskuria.

Esimerkkinä 100 kpl Stanleystellan Creator -t-paitoja yksivärisellä painatuksella maksaa 10,71 € / kpl + alv, ovelle toimitettuna. Hintaan ei lisätä erillisiä toimituskuluja, aineistokuluja, laskutuslisiä tai muita yllätyksiä.

Kustannustehokas tilausmäärä alkaa usein 30 tuotteesta, koska t-paitojen painatus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla painatuksella. T-paitojen painatushinnan yhdellä painatuksella näet suoraan tuotesivujemme hintalaskurin avulla.

Digitaalisella painotekniikalla voimme painaa myös pienempiä määriä, jos olet valmis korkeampaan yksikkökustannukseen kuin tuotesivujemme hintalaskurit antavat. Alle 15 kappaleen tilauksia emme tee lainkaan.

Normaali toimitusaikamme on 12–14 arkipäivää tilauksesta ja painoaineiston toimituksesta. Normaali toimituksemme on aina ilmainen. Käyttämällä lisämaksullista Express-kuljetuspalvelua voimme tiivistää toimitusaikamme 6–8 arkipäivään tilauksesta.