EarthPositive EP02

Ilmastoneutraali (Climate Neutral) EarthPositive EP02 naisten t-paita sopii pariksi EP01 unisex t-paitojen kanssa, kun tarvitset unisex-paitojen lisäksi omat paitamallit myös naisille. Mitoitukseltaan EP02 on medium fit, jonka helmassa on väljempi loose fit -leikkaus. Paita on 100 % luomupuuvillaa ja vahvasti vastuullisuussertifioitu.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

EarthPositive EP02 naisten t-paita toimii mainiona tuoteparina klassikkomalli EP01 unisex t-paidan kanssa

Myös EP02-paidasta puhuttaessa, voidaan todeta sen olevan todellinen klassikkomalli, sillä tuoteparinsa EP01-mallin tapaan sitä myyty jo vuodesta 2007 lähtien.

Noin 90 % tavanomaista pienempi hiilijalanjälki

EarthPositive-vaatteet erottaa monista muista vaatemerkeistä se, että niiden hiilijalanjälki on noin 90 % tavanomaista pienempi. Esimerkiksi EP02 t-paidassa keskimääräiset CO2-hiilidioksidipäästöt per paita ovat noin 0,7 kg, kun tavanomaisessa naisten t-paidassa ne ovat keskimäärin 7 kg.

Toisin sanoen, tavanomaiseen t-paitaan verrattuna vähennät maailman hiilidioksidipäästöjä keskimäärin 6,3 kilolla per jokainen naisten t-paita, kun valitset Carbon Trust -sertifioidun, 100 % luomupuuvillaisen EP02 t-paidan.

Pitänyt pintansa myydyimpänä naisten t-paitamallina jo lähes 15 vuoden ajan

EP02 on valmistaja Continental Clothingin suosituin naisten t-paita. Leikkaukseltaan EP02 on klassinen suora malli (medium fit), joka sopii erinomaisesti suurelle määrälle erilaisia vartalotyyppejä. Helmassa EP02-paidassa on puolestaan hieman löysennetty loose fit -leikkaus. EP02 ei kuitenkaan ole missään nimessä mallia “teltta”, toisin kuin tavanomaiset, mahdollisimman halvalla tuotetut bulkki t-paidat valitettavan usein ovat.

Hinnaltaan EP02 on pitkälti samansuuruinen kuin EP01 unisex t-paita, mutta hieman Stanleystella Expresser naisten t-paitaa kalliimpi. Tyypillisissä sarjoissa painettujen paitojen kappalehintaero on kuitenkin melko marginaalinen (alle euron per paita) ja useimmiten valinnan peruste onkin kappalehinnan sijaan ennemmin makuasia – kummasta paitamallista enemmän tykkää – tiukemmasta fitted-mallista vai medium fit -mallista.

Vahva 100 % luomupuuvillakangas ja hyvin suunniteltu muoto

EP02 t-paidan kangas on paksuudeltaan hyvin tyypillinen, 155 gsm. Paita on siis vahvuudeltaan tyypillinen (naisten t-paidat ovat tavallisesti 140–160 gsm).

Kunnolla ommellussa EP02-paidassa on tottakai myös sivusaumat, jotka estävät paidan kiertymistä pesussa. Se keskelle toteutettu printti on keskellä myös pesujen jälkeen eikä paitaan painetut vaakalinjatkaan vinksahda vinoon.

Kunnon toteutus tekee EP02-paidasta huomattavasti tehotuotettua ja putkeen ommeltua bulkki t-paitaa miellyttävämmän näköisen, koska paidalla on hyvin suunniteltu muoto. Paidan hihat ovat leikkaukseltaan väljemmät kuin Stanleystella Expresserissä, jossa on tiukempi hihaleikkaus.

Laaja kokovalikoima naisille

EarthPositive EP02 naisten t-paidasta on saatavilla jokaisesta väristä kokohaarukka XS–2XL. Nykyisin moni asiakkaamme hankkii naistenkin käyttöön unisex t-paidat, mutta jos tarvitset erikseen naisten t-paitoja, EP02 on paras valinta EP01-paidan pariksi.

Suosituimpia paitavärejä ovat vuodesta toiseen musta, valkoinen, harmaan sävyt ja navy.

EP02 on tarvittaessa helppo parittaa miesten/unisex tai lasten tuotteiden kanssa samaan tilaukseen, eikä se maksa mitään extraa. Päinvastoin, naisten ja lasten tuotteet ovat jopa hieman unisex-paitoja edullisempia.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että paita että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja tuote ei lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Ostamalla vastuullisesti valmistetun kunnon t-paidan, johon vielä painetaan printtikin ensiluokkaisesti, saat tavallaan kaksi paitaa yhden hinnalla, sillä tällainen tuote kestää hyvänä käytössä useimmiten tuplasti tavanomaista, halvinta mahdollista bulkkituotettua paitaa pidempään.

EarthPositive EP02 naisten t-paita on kunnon luomupuuvillapaita, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta – Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. EarthPositive-vaatteiden tuotannossa ei muutenkaan sorruta koiruuksiin tai tingata vastuullisista arvoista (kuten emme mekään Natualla). EarthPositive-tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän t-paidan, joka repsahti ja kiertyi heti? Tai jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XS
42 cm
63 cm
S
44 cm
64 cm
M
47 cm
65 cm
L
49 cm
66 cm
XL
52 cm
67 cm
Kokotaulukko T-paita

Sertifikaatit

Carbon Trust Sertifikaatti
Carbon Trust

Carbon Trust -sertifikaatin myöntää Iso-Britannian hallituksen perustama ja rahoittama, itsenäinen Carbon Trust -yhtiö. Sen tehtävänä on auttaa yrityksiä vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Sertifioinnin seurauksena EarthPositive-tuotemerkin vaatteiden hiilijalanjälki on saatu noin 90 % tavanomaista pienemmäksi. Tutustu valmistaja Continental Clothingin Carbon Trust case-tutkimukseen.

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.