Millaiset ovat paitojen, huppareiden tai kassien minimitilausmäärät?

Ensinnä tahdomme sanoa, että kaikki Natuan suosittelemat minimimäärät perustuvat siihen, että sinun ei tarvitsisi maksaa painetuista vaatteista kohtuutonta kappalehintaa. Meidän mielestä kunnolla tehtyjen, vastuullisten vaatteiden hinnat ovat kohtuullisia silloin, kun:

  • painettu t-paita ei maksa yli 25–30 euroa kappaleelta
  • painettu huppari tai collegepaita ei maksa yli 50–60 euroa kappaleelta
  • painettu kangaskassi ei maksa mielellään yli 10–15 euroa kappaleelta

Vaatteiden painaminen seripainossa tai teollisen mittakaavan digitaalisella paitapainokoneella on aina sarjatuotantoa. Jotta yllä olevat kohtuulliset hinnat toteutuisivat, suosittelemme eri tuotteille seuraavanlaisia minimitilausmääriä:

Näillä minimitilausmäärillä kohtuulliset kappalehinnat toteutuvat, ainakin silloin kun painatuksia on yksi – on painatus sitten yksivärinen (esim. logo) tai monivärinen (esim. valokuva tai muu monivärikuva). Jos painatuksia on tuotteessa useita, myös suositellut minimimäärät voivat olla hieman suurempia.

Jos mietit esimerkiksi 15 t-paidan tilaamista, ei työ sellaisenaan ole Natualle sopiva, mutta esimerkiksi 15 t-paidan ja 15 hupparin yhdistelmätilaus todennäköisesti on.

Neuvomme ja autamme parhaamme mukaan toteuttamaan tuotteet todella laadukkaasti, mutta kuitenkin kappalehinnoiltaan kustannustehokkaasti. Lue lisää: Miksi minimimäärät? Miksi Natua ei tee yksittäiskappaleita tai ihan pieniä eriä?

Aiheeseen liittyvää