Kuka Natuan paketit toimittaa ja mihin kellonaikaan?

Kaikki Natuan painetut vaatteet toimittaa nykyisin Posti. Jos edellinen lause aiheuttaa vilunväristyksiä, totuus on toisenlainen. Kyse on yrityspaketeista, jossa Posti on oikein hyvä ja luotettava kumppani. Postin kuluttajapakettien kaltaisiin kauhutarinoihin syntyy yrityspakettitoimituksissa aihetta todella harvoin.

Jakeluajat ja muuta hyödyllistä tietoa:

  • Posti jakaa yrityspaketit tyypillisesti yhdessä arkipäivässä.
  • Jakelu tapahtuu lähes poikkeuksetta klo 8–16 välillä. Tarkempaan Postin jakeluaikaan emme voi vaikuttaa ja se voi vaihdella myös alueellisesti.
  • On hyvä huomioida, että aina silloin tällöin (harvoin) toimitus vie kaksi arkipäivää. Jos haluat varmistaa paketin saapumisen (normaalijakelulla) varmuudella ajoissa, toivo meiltä jo tilatessa yhtä päivää aiempaa toimitusta.
  • Varma tapa saada paketti seuraavaksi päiväksi tai kiiretapauksissa perille, on käyttää Postin Aamuksi Express -pakettipalvelua. Tällöin paketti jaetaan klo 7–9 välillä aamulla lähetystä seuraavana päivänä.
  • Natua ostaa jokaiseen lähetykseen (erikseen pyytämättä) Postin “Soitto ennen jakelua” -palvelun. Sekin toimii kokemuksemme mukaan tosi hyvin, mutta totuuden nimissä kiireinen jakeluauton kuljettaja on joskus jättänyt ostetusta palvelusta huolimatta soittamatta. Lähtökohtaisesti voit odottaa Postilta soittoa ennen pakettisi jakoa.
  • Muistathan tilatessasi toimittaa meille myös tiedon, mikäli toimitusosoitteessa olisi jotakin sellaista, joka voisi estää jakelijan pääsyn tai löytämisen perille. Tällaisia ovat esimerkiksi ovikoodi tai jos toimitusosoitteeseen olisi sisäänkäynti jostakin täysin toisesta katuosoitteesta. Mitä paremmat ja tarkemmat tiedot, sitä pienemmällä todennäköisyydellä toimituksessa tulee ongelmia.
  • Mikäli Posti ei saa sinua kiinni, osoitteessa on este tai on jokin muu syy, miksi pakettia ei ole voitu toimittaa, ei sekään ole katastrofi. Pahimmillaan vaatepaketti toimitetaan noudettavaksi lähimpään noutopisteeseen, josta pystyt sen noutamaan. Natuan tuotannossa seurataan pakettien kulkua perille ja olemme yhteydessä, jos näyttää siltä, ettei pakettia voida toimittaa.

Lue myös:
Voitteko toimittaa painetut vaatteet tiettynä päivänä esimerkiksi tapahtumaan?
Millaisia ovat painettujen vaatteiden tyypillisimmät toimitusajat normaalitilauksissa ja pikatilauksissa?

Aiheeseen liittyvää