Voinko tilata tuotteita useaan eri osoitteeseen tai ulkomaille?

Kyllä voit, kun niin vain sovitaan. Natuan tilaukset sisältävät aina ilmaisen toimituksen yhteen osoitteeseen Suomessa. Jos toimitusosoitteita on useita työmäärä tuotannossa lisääntyy ja meidän täytyy saada hieman korvausta syntyneestä lisätyöstä:

  • Vaate-erän erottelu (tuotannossa) useaan osoitteeseen lähetystä varten – 20 €
  • Vaate-erän pakkaaminen lisälaatikoihin erottelun jälkeen ja rahtikirjojen luonti – 25 €
  • Kuljetus-/lähetyskulut – toteutuman mukaan, tyypillisesti 20–40 € per lisäosoite

Kysy, jos haluat toimituksen useaan osoitteeseen, niin voimme tarkentaa kuluja.

Ulkomaan toimitukset

Aina silloin tällöin toimitamme tuotteita myös ulkomaille, esimerkiksi yrityksille, jotka toimivat kansainvälisesti useassa eri maassa.

Käytämme ulkomaan toimituksiin mieluiten UPS Express -palvelua, koska se on osoittautunut sekä nopeimmaksi että luotettavimmaksi tavaksi toimittaa laatikoita eri maihin.

Jos tilaukseen kuuluu toimitus kotimaahan ja osan painetusta erästä erikseen pakkaus ja toimitus ulkomaille (tyypillisin tilanne), niin ulkomaan toimituksiin pätee seuraavanlaiset kulut:

  • Tuote-erän erottelu useaan osoitteeseen lähetystä varten – 20 €
  • Tuote-erän pakkaaminen lisälaatikoihin erottelun jälkeen ja ulkomaan rahtikirjojen sekä tarvittaessa proforma-kauppalaskujen luonti – 35 €
  • Kuljetus-/lähetyskulut – toteutuman mukaan

Ulkomaan toimituksissa on vaikeaa varmistaa todellisia lähetyskuluja ennakkoon. Tämä johtuu siitä, että usein kyseessä on monipakettilähetys, jossa laatikotkin voivat olla eri mittaisia ja painoisia. Siksi kustannuksen saa tyypillisesti selville vasta kun tuotteet on painettu ja pakattu lähetysvalmiiksi.

Aiheeseen liittyvää