Vaatteet painatuksella

Paitapaino Natuan valikoimissa on vain kunnon kamaa – hyvin valmistettuja, eettisiä, ekologisia ja vahvasti sertifioituja vaatteita.

Olemme valinneet valmistajiemme laajasta tuotevalikoimasta kaikkein parhaimmat ja suosituimmat tuotteet, jotka olemme myös itse testanneet ja todenneet hyviksi. Vastuullisten vaatteidemme puuvilla on aina luomupuuvillaa ja polyesteri kierrätyspolyesteria.

Natuan vaatteiden painatus tehdään pieteetillä Suomessa.

Vaatteiden painatus kuvagalleria

Referenssigalleriasta löydät esimerkkejä Natualla painetuista vaatteosta. Katso millaisia vaatteita muut mukavat asiakkaamme ovat meillä painaneet. Ehkä saat kuvagalleriasta idean omien vaatteiden painatukselle.

Naisten T-Paidat Painatuksella Alvar Aalto

Alvar Aalto

Alvar Aalto -säätiön paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Tyylikäs Aalto-maljakon muotoinen painatus tehtiin kaksi kertaa valkoisella.
T-Paidat Painatuksella Kaffa Roastery

Kaffa Roastery

Kaffa Roasteryn suuri t-paita painatus ei hiosta ja on sormituntumaltaan pehmeä. Se on painettu vesiohenteisilla painoväreillä, joilla saadaan ohuen tuntuinen painatus vaaleille paidoille.
Hupparit Painatuksella Wolt

Wolt

Woltin hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.
Hupparit Painatuksella Columbia Road Paitapaino Natua

Columbia Road

Columbia Road -konsulttiyhtiön hupparipainatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Moniväriset kuvat sopivat mainiosti digitaaliselle paitapainatukselle.
Mustat hupparit painatuksella, Varma logopainatus

Työeläkeyhtiö Varma

Teimme Työeläkeyhtiö Varman henkilökunnan käyttöön miesten sekä naisten hupparit painatuksella. Hupparin painatus tehtiin uudella Waterbased Ink -seripainotekniikalla huppareiden selkään.
Mustat hupparit painatuksella, Ulkoministeriö logopainatus

Ulkoministeriö

Toteutimme Ulkoministeriölle miesten ja naisten hupparit painatuksella. Ulkoministeriön hupparin logopainatus toteutettiin huppareiden selkään.
Collegepaidat painatuksella Heltti

Heltti

Painoimme Heltin henkilökunnan ekologiset collegepaidat painatuksella. Painatus toteutettiin Waterbased Ink -seripainotekniikalla, joka tuottaa todella teräväreunaiset ja tasaiset painopinnat.
T-paitojen painatus CMore, valkoinen t-paita

C More

C Moren Paras vuosi ikinä -TV-sarjan t-paitojen painatus toteutettiin ympäristöystävällisellä Waterbased Ink -painotekniikalla mustalla valkoiselle. Tällä tekniikalla logot ja sloganit toistuvat tavallista terävämmin.
Paitapaino Aineisto-opas

Vaatteiden painatus ja aineisto-ohjeet

Tekstiilien painaminen poikkeaa paperille painamisesta monin tavoin. Kasasimme ytimekkään tietopaketin asioista, joita sinun tulee huomioida, kun suunnittelet aineistoa Natuan toteuttamiin vaatepainatuksiin.

Vaatteita painetaan monin eri painotekniikoin ja monen tasoisilla laitteilla. Me Natualla olemme valinneet pääasialliseksi tuotantotavaksemme seripainatuksen, joka on vaateteollisuuden yleisimmin käytetty painotekniikka. Lisäksi teemme digitaalisia painatuksia keravalaisen kerrostalokaksion hintaisella järeällä digipainokoneella.

Vaatteet painatuksella koko Suomen alueelle, ilmainen toimitus

Kun tilaat Natualta vaatteet painatuksella Matkahuolto kuljettaa painetut vaatteet ovellesi saakka. Kiitos internetin ja mukavien Matkahuollon kuriirien ei ole väliä missäpäin valtakuntaa olet.

Toimitamme vaatteet painatuksella esimerkiksi seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Lappeenranta, Pori, Vaasa, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Joensuu.

Ilman muuta. Voit vapaasti miksata samaan tilaukseen miesten ja naisten tuotteita ja eri kokoja.

Painettujen vaatteiden hintaan vaikuttaa valittu vaate, painatuksen tai painatuksien värillisyys ja tilauksen määrä. Natuan kaikissa tuotteissa on hintalaskuri, jolla voit kätevästi tarkistaa paljonko vaatteiden painatus maksaa. Kokeile hintalaskuria.

Kustannustehokas tilausmäärä alkaa usein 30 tuotteesta, koska vaatteiden painatus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla painatuksella. Vaatteiden kokoanishinnan yhdellä painatuksella näet suoraan tuotesivujemme hintalaskurin avulla.

Digitaalisella painotekniikalla voimme painaa myös pienempiä määriä, jos olet valmis korkeampaan yksikkökustannukseen kuin tuotesivujemme hintalaskurit antavat. Alle 15 kappaleen tilauksia emme tee lainkaan.

Normaali toimitusaikamme on 12–14 arkipäivää tilauksesta ja painoaineiston toimituksesta. Normaali toimituksemme on aina ilmainen. Käyttämällä lisämaksullista Express-kuljetuspalvelua voimme tiivistää toimitusaikamme 6–8 arkipäivään tilauksesta.