Stanleystella Rocker

Stanleystella Rocker unisex t-paita on suosituinta t-paitaamme, Stanleystella Creatoria kevyempi, sivusaumaton t-paitamalli 100 % luomupuuvillasta. Rockerista on saatavilla erittäin laaja kokohaarukka (XXS–5XL). Yhteensä 25 värivaihtoehtoa sisältävä Rocker kuuluu Stanleystellan Essentials -mallistoon. Rocker sopii erityisesti promootiokäyttöön tai jos mielessäsi on bändipaitojen painatus.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Stanleystella Rocker unisex t-paita on kehitetty erityisesti promootioon ja Music Merchandise -bisnekseen.

Stanleystella Rocker on suosituimman t-paitamme, Stanleystella Creatorin, “pikkuveli” kevyemmästä kankaasta ja ilman sivusaumoja. Tällä kangas- ja ompeluvalinnalla, valmistaja Stanleystella on saanut Rockerista todella edullisen unisex t-paitamallin. Rockeria myydäänkin Euroopassa erityisesti musiikkiteollisuudelle, festareille sekä promootiokäyttöön todella runsaasti.

Rocker on siis sivusaumaton t-paita, joita “putkipaidoiksikin” kutsutaan – mutta sillä erotuksella, ettei Rockerista ole tehty yliväljää, kuten tyypillisistä tehotuotetuista t-paidoista. Rockerin mitoitus noudattelee suosittua Creatoria – sekä hihat että kaula-aukko ovat hyvin istuvia ja laajan kokohaarukan (XXS–5XL) vuoksi se sopii laajalle joukolle käyttäjiä.

Stanleystella Rocker sopii sinulle erityisesti silloin, jos mielessäsi on esimerkiksi bändipaitojen painatus.

Vaikka Rocker on toteutettu edulliseksi malliksi, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ympäristöystävällisyydestä tai vastuullisesta olisi tingattu.

Stanleystella Rocker on toteutettu viimeisen päälle kunnolla ja vastuullisesti, kuten kaikki muutkin Stanleystellan ja Natuan myymät vaatteet. Katso lisää Natuasta & Stanleystellasta.

Kunnolla ommeltu, tiheäkankainen 100 % luomupuuvillapaita

Stanleystella Rocker on kankaaltaan normaalivahvuinen ja istuvuudeltaan medium fit. Sen kangas on paksuudeltaan 150 gsm. T-paidan vahvuus on tyypillisestikin on 140-160 gsm. Rockerin kangas on hyvin sileää ja paita on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

Nukattomaan ja sileään kankaaseen syntyy parempi painojälki, joka on meille hyvin tärkeää.

Rocker sopii painettavaksi sekä tavallista parempaa jälkeä tuottavalla Waterbased ink -seripainotekniikalla että digitaalisella painatuksella. Molempia näitä tekniikoita käyttämällä, painetusta paidasta syntyy kokonaisvaltaisesti vastuullinen.

Laaja kokohaarukka – yhteensä 25 värivaihtoehtoa

Stanleystella Rockerista on saatavilla erittäin laaja kokohaarukka, jonka vuoksi se sopii todella hyvin unisex-käyttöön. Suosituimmista väreistä löytyy koot XXS–5XL ja erikoisemmistakin väreistä aina vähintään XXS–3XL.

Unisex-paitojen suosio on selkeässä kasvussa. Suurin osa asiakkaistamme ei valitse enää erikseen naisten paitoja, koska Rocker istuu unisex-tuotteena erinomaisesti myös naisten käyttöön.

Mikäli kuitenkin tarvitset erikseen naisten malleja, Rockerin kanssa samanhintainen tuotepari on Stella Jazzer naisten t-paita. Voit siis miksata tilaukseen vapaasti myös Jazzer-mallia, eikä painettujen paitojen hinta muutu.

Stanleystella Rockerista on helppo löytää silmää miellyttävä värisävy, sillä eri värivaihtoehtoja on 25 kappaletta. Suosituimpia värejä ovat vuodesta toiseen musta, valkoinen, harmaan sävyt ja French Navy.

Jos tarvitset myös lasten t-paitoja, niin lasten malli on nimeltään Mini Creator.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että paita että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja vaate ei lennä kummankaan huonolaatuisuuden vuoksi kierrätykseen tai roskakoriin.

Hankkimalla vastuullisesti valmistetun kunnon t-paidan ensiluokkaisella ja ympäristöystävällisellä painatuksella, saat tavallaan kaksi paitaa yhden hinnalla. Kokonaisvaltaisesti kunnolla tehty paita kestää nimittäin käytössä useimmiten tuplasti tyypillistä halpaa bulkkipaitaa pidempään. Pitkäikäisellä kunnon vaatteella säästät sekä rahaa että ympäristöä.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän t-paidan, joka repsahti ja kiertyi heti? Tai paidan, jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Stanleystella Rocker unisex t-paita on kunnon luomupuuvillapaita, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta – Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. Stanleystella ei muutenkaan sorru koiruuksiin tai tinkaa arvoistaan (kuten emme mekään Natualla). Kaikki Stanleystellan tuotteet ovat aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XXS
45 cm
64 cm
XS
47 cm
66 cm
S
50 cm
69 cm
M
53 cm
72 cm
L
56 cm
74 cm
XL
59 cm
76 cm
2XL
62 cm
78 cm
3XL
65 cm
80 cm
4XL
70 cm
82 cm
5XL
75 cm
84 cm
Kokotaulukko T-paita

Sertifikaatit

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Organic 100 Sertifikaatti
OCS – Organic Content Standard

Organic 100 Content Standard -sertifikaatin voi saada tuote, jonka materiaalista 95–100 % on luonnonmukaista. OCS seuraa raaka-aineiden matkaa puuvillapelloilta vaatteeksi, mutta se ei ota huomioon sosiaalisia kriteerejä, kuten työoloja. Älä siis sekoita OCS-merkkiä GOTS-merkkiin.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.