Stanleystella Creator

Stanleystella Creator unisex t-paita on Natuan ja valmistaja Stanleystellan ylivoimaisesti suosituin t-paitamalli. 100 % luomupuuvillasta valmistetusta ja vahvasti sertifioidusta Creatorista on saatavilla erittäin laaja kokohaarukka (XXS–5XL) ja yli 60 värivaihtoehtoa. Creatorin suosio unisex-käytössä kasvaa kasvamistaan, koska tämä malli sopii niin erinomaisesti käyttöön monille eri ikäryhmille ja vartalotyypeille.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Stanleystella Creator unisex t-paita on Natuan ja valmistaja Stanleystellan myydyin t-paita

Kauppaamme Creator t-paitoja vuosittain tuhansia kappaleita ja valmistaja Stanleystella useita miljoonia. Yli 80 % suomalaisista asiakkaistamme valitsee painetuksi t-paidaksi Stanleystella Creatorin.

Creator on vuonna 2019 julkaistu parannettu malli valmistajan aiemmin suosituimmasta t-paidasta. Yleinen mitoitus, kaula-aukon istuvuus sekä hihojen pituus sekä istuvuus kokivat tuolloin malliuudistuksessa runsaasti parannuksia.

Meidän mielestä Stanleystella Creator on hinta-laatusuhteeltaan paras luomupuuvillainen unisex t-paita, jonka voit tällä hetkellä Suomesta painettuina sarjoina hankkia.

Kunnolla ommeltu, tiheäkankainen 100 % luomupuuvillapaita

Stanleystella Creator on kankaaltaan hieman tuhdimpi paitamalli. Sen kangas on paksuudeltaan 180 gsm, kun t-paidan vahvuus on tyypillisesti 140-160 gsm. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Creator olisi ahdistavan kuuma, sillä kankaan painoa lisää Creatorin tiheä ommel, jonka vuoksi paita on myös tavallista sileämpi päällä.

Nukattomaan ja sileään kankaaseen syntyy myös parempi painojälki.

Sivusaumallinen (medium fit) ja kunnolla ommeltu Stanleystella Creator unisex t-paita istuu erinomaisesti päälle monille eri kehotyypeille. Hyvä suunnittelu ja ompelu sekä tuhti kangas pitävät huolen, ettei paita myöskään kierry helposti pesussa. Keskelle painettu printti on paidan keskellä myös pesujen jälkeen, eikä vinksahda vinoon.

Laaja kokohaarukka ja paljon värejä

Stanleystella Creatorista on saatavilla erittäin laaja kokohaarukka, jonka vuoksi se sopii todella hyvin unisex-käyttöön. Suosituimmista väreistä löytyy koot XXS–5XL ja erikoisemmistakin väreistä aina vähintään XXS–3XL.

Unisex-paitojen suosio on selkeässä kasvussa. Suurin osa asiakkaistamme ei valitse enää erikseen naisten paitoja, koska Creator istuu unisex-tuotteena mainiosti myös naisten käyttöön.

Stanleystella Creatorista on myös helppo löytää yrityksesi tai yhteisösi brändiväriä lähellä oleva, tai muuten vaan silmääsi miellyttävä värisävy, sillä eri värivaihtoehtoja on yli 60. Suosituimpia värejä ovat vuodesta toiseen musta, valkoinen, harmaan sävyt ja French Navy.

Stanleystella Creator on helppo parittaa naisten tai lasten tuotteiden kanssa samaan tilaukseen, eikä se maksa mitään extraa. Päinvastoin, lasten Mini Creator on hieman aikuisten paitoja edullisempi. Stanleystella Expresser naisten t-paita (fitted-malli) toimii tarvittaessa Creatorin tuoteparina naisille. Naisille saat Expresserit samaan hintaan ja Creator-tilaukseesi vapaasti miksattuna.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että paita että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja vaate ei lennä kummankaan huonolaatuisuuden vuoksi kierrätykseen tai roskakoriin.

Hankkimalla vastuullisesti valmistetun kunnon t-paidan ensiluokkaisella ja ympäristöystävällisellä painatuksella, saat tavallaan kaksi paitaa yhden hinnalla. Kokonaisvaltaisesti kunnolla tehty paita kestää nimittäin käytössä useimmiten tuplasti tyypillistä halpaa bulkkipaitaa pidempään. Pitkäikäisellä kunnon vaatteella säästät sekä rahaa että ympäristöä.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän t-paidan, joka repsahti ja kiertyi heti? Tai paidan, jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Stanleystella Creator unisex t-paita on kunnon luomupuuvillapaita, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta – Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. Stanleystella ei muutenkaan sorru koiruuksiin tai tinkaa arvoistaan (kuten emme mekään Natualla). Kaikki Stanleystellan tuotteet ovat aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja. Katso lisää Natuasta & Stanleystellasta.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XXS
43,5 cm
64 cm
XS
46 cm
66 cm
S
49 cm
69 cm
M
52 cm
72 cm
L
55 cm
74 cm
XL
58 cm
76 cm
2XL
61 cm
78 cm
3XL
64 cm
80 cm
4XL
69 cm
82 cm
5XL
74 cm
84 cm
Kokotaulukko T-paita

Sertifikaatit

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Organic 100 Sertifikaatti
OCS – Organic Content Standard

Organic 100 Content Standard -sertifikaatin voi saada tuote, jonka materiaalista 95–100 % on luonnonmukaista. OCS seuraa raaka-aineiden matkaa puuvillapelloilta vaatteeksi, mutta se ei ota huomioon sosiaalisia kriteerejä, kuten työoloja. Älä siis sekoita OCS-merkkiä GOTS-merkkiin.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.