Miten saan tietää toivomilleni painetuille vaatteille hinnan?

Olemme tehneet jokaiselle tuotesivulle laskurin, josta näet painatushinnat yhdellä painatuksella 30–200 kappaleelle, 10 kappaleen välein. Jos tarve on simppeli ja tarvitset vain yhdenlaista tuotetta yhdellä painatuksella, tämä laskuri antaa suunnan, mitä paidat tulevat maksamaan.

Laskuri ei kuitenkaan ole täysin aukoton, koska esimerkiksi tuoteväri saattaa vaikuttaa hintaan ja välillä jokin laskurin digitaaliseksi painatukseksi olettama printti kannattaakin parhaan lopputuloksen vuoksi painaa seripainatuksena. Laskuri, kuten emme mekään, ei osaa näkemättä ottaa kantaa parhaaseen painotapaan. Mutta ei huolta – kun kerrot tarpeesi, niin saat meiltä aina vikkelästi täsmällisen hinnan.

Usein painettujen vaatteiden toiveet ovat monimutkaisempia: painatuksia on useita tai halutaan esimerkiksi painaa kerralla useampi eri tuote. Myös tällöin oikea tapa on täyttää tarjouspyyntö ja kertoa mahdollisimman tarkasti mitä tarvitset.

Katso myös: Mitä tietoja tarvitsette tarjouspyyntöä tai tilausta varten?

Jos mielessäsi on mitä tahansa kysymyksiä – esimerkiksi, millainen erä on kustannustehokas – niin kannattaa soitella tai kysyä apua sähköpostitse. Ota yhteyttä pienellä kynnyksellä, me emme pure ja autamme parhaamme mukaan.

Haluamme aina tehdä painetut vaatteet fiksusti ja siten, että painetun kappalehinnasta tulee järkevä.

Aiheeseen liittyvää