Paljon mallikappaleet maksavat?

Blankojen mallikappaleiden hinta riippuu siitä, kuinka suuren määrän niitä tarvitset. Hinta on myös tuotekohtainen ja eri valmistajilla saattaa olla toisistaan poikkeavat rahtikulut.

Natua haluaa tehdä vaatteiden testaamisen kynnyksen mahdollisimman matalaksi, joten itsellämme ei ole tapana blankoilla malleilla sinua rahastaa.

Kerro mitä tarvitset ja me tilaamme tarvittavan määrän malleja tai esimerkiksi sovituskappalesarjan testiin ilman extraveloituksia – blankojen tuotteiden hinnoilla ja rahtikululla.

Lue myös: Voiko Natualta tilata blankoja vaatteita hypisteltäväksi ja kokeiltavaksi?

Blankoista malleista veloittaminen on paitapainojen keskuudessa vakiintunut toimintamalli. Harvalla painolla on varaa toimittaa malleja ilmaiseksi, koska mallien tarvitsijoita on vuosittain paljon. Ilmaisista malleista syntyisi suuri vuosittainen kuluerä.

Teettekö painettuja mallikappaleita ja paljonko sellaiset maksaisivat?

Suoraan sanottuna: aivan sikana. Tästä syystä painettuja mallikappaleita tehdään aivan aniharvoin – lähinnä silloin kun tulee painaa todella suuri määrä tuotteita, joihin tulee painatukseksi jotakin sellaista, mitä ei voi näyttöruudulta tai valokuvilla/videoilla demota. Tällaisia voi olla esimerkiksi glitterväri tai jokin muu erikoispinta.

Katso tarkemmin: Voiko Natualta tilata painettuja näytekappaleita?

Vaatteiden painatus on sarjatuotantotekniikkaa ja erilaisia työvaiheita on yksinkertaisimmissakin töissä pitkälle toistakymmentä. Tästä syystä painetun mallin teossa puhutaan tavallisesti satojen eurojen (ylimääräisestä) kulusta. Yleensä yksittäisen mallin kustannus on omakustanteenakin niin suuri, että sitä ei edes ole kiva ilmoittaa.

Tosi harva asiakas on valmis tätä kulua maksamaan, jonka vuoksi olemme päättäneet, ettemme toteuta yksittäisiä mallikappaleita kuin silloin kun siihen ihan tosissaan on tarve.

Jos sinun pitää nähdä livenä jokin tietty painatustapa, sovi treffit Natuan Showroomille Helsingin Pikku-Huopalahteen tai pyydä meiltä painettu näyte jostakin tarvettasi vastaavasta, aiemmin painetusta työstä.

Aiheeseen liittyvää