Kuinka paljon toimitus maksaa?

Lähtökohtaisesti jokaisen Natuan painettujen vaatteiden tilauksen toimitus maksaa 0 euroa. Natuan hinnat sisältävät aina ilmaisen toimituksen yhteen osoitteeseen Suomessa. Poikkeustilanteita tähän käytäntöön ovat:

  • Express-pikatoimitus kiiretilanteessa (lisämaksullisten pikakuriiripalveluiden käyttö)
  • Useat toimitusosoitteet (enemmän jako- ja pakkaustyötä sekä useat Postikulut)
  • Toimitus ulkomaille

Lue tarkemmin: Voinko tilata tuotteita useaan eri osoitteeseen tai ulkomaille?

Kuinka paljon Express-pikatoimitus maksaa?

Express-pikatoimituksen hinta riippuu muutamastakin tekijästä:

  • Vaatteiden valmistaja – eri valmistajilla on pikakuriiripalveluille erilaisia hintoja.
  • Vaatteiden tyyppi & määrä – esimerkiksi huppareita on tyypillisesti yhdessä laatikossa 20 kpl, kun paitoja saadaan laatikkoon mahtumaan jopa 100 kpl. Laatikoiden yhteismäärä puolestaan näyttelee suurta roolia pikatoimituksen kokonaishinnassa.
  • Työn kiireellisyys: jos aikataulusi on aivan todella tiukka, myös me joudumme tosissaan juoksemaan, että työ on mahdollista toteuttaa aikataulussa. Tämä usein tarkoittaa sitä, että jokin toinen asiakas voi vuoksesi joutua aikataulullisesti kärsimään, jolloin meidän pitää soittaa hänelle ja tarjota kohtuullista hyvitystä toisen työn myöhästymisestä. Ymmärrettävästi meidän täytyy silloin veloittaa sinun kiiretyöstä hieman enemmän.

Mainittakoon myös, että Natuan valmistajista Stanleystellalla on kaikkein parhaat toimitussopimukset ja siten myös hyvin kohtuulliset pikatoimitushinnat.

EarthPositiven ja Salvagen valmistajalla puolestaan on kalliimmat pikatoimitukset – erityisesti paksuissa tuotteissa, kuten huppareissa ja collegeissa.

Normaalitoimituksissa Natuan vaatevalmistajilla ei ole keskenään kovin suuria hintaeroja.

Aiheeseen liittyvää