Onko Natualla hyvät hinnat verrattuna muihin toimijoihin?

Seuraamme aktiivisesti kilpailijakenttää ja tutkimme painettujen vaatteiden hintoja melko usein. Oman seurannan perusteella Natua on hinnoiltaan tyypillisesti jossakin keskivaiheilla – emme ole koskaan halvin, emmekä myöskään koskaan kallein.

Tämä on mielestämme oikein hyvä, sillä Natualla ollaan keskitytty vain ja ainostaan kunnolla tehtyihin laadukkaisiin vaatteisiin, jotka myös painetaan vastuullisesti ja normaalia paremmin. Siksi emme voi olla halvin, koska aina joku toimija tarjoaa keskinkertaista tai jopa aivan kehnoa halvemmalla.

Kuvainnollisesti voi sanoa: jos vertailet tarjouksia ja kilpailutat toimijoita, ei kannata verrata toisiinsa perunaa ja passionhedelmää.

Tehotuotettuihin ja korkeintaan keskinkertaisesti painettuihin vaatteisiin verrattuna, Natuan toimittamat ja painamat vaatteet saattavat kestää hyvinä käytössä yli tuplasti verrokkeja pidempään. Tällöin euron tai kahden hintaero per kappale muuttuu merkityksettömäksi ja käyttöikään peilattuna hinta-asetelma kääntyy päälaelleen.

Pyydä tarjous kunnollisista, vastuullisesti valmistetuista painetuista vaatteista. Sillä se hinta selviää ja pystyt vertailemaan, mitä viimeisen päälle hyvin tehty vaihtoehto maksaa.

Tinkaatteko tarjoamistanne hinnoista?

Koska ei olla juuri koskaan halvin tarjoaja (jos hintaa kysytään tosi monelta toimijalta), meiltä tingataan hintoja melko usein. Meidän mielestä on sekä myyjälle että ostajalle reilumpaa, että hinnat lasketaan kerralla oikein. Tinkaamiselle alttiilla yrityksillä on tapana leipoa “tinkausvara” ihan jokaiseen tarjoukseen, jolloin jokainen tarjous on lähtökohtaisesti tarpeettomasti kalliimpi. Onko se reilua niille, jotka eivät halua tingata? Meidän mielestä ei lainkaan.

Tästä samasta syystä ollaan hanakoita kysymään sinulta työn speksejä mahdollisimman tarkasti – haluamme tarjota sinulle painetut kunnon vaatteet kerralla oikeaan hintaan.

Muutamaa poikkeustilannetta lukuunottamatta ei tingata hinnoista, mikäli ei olla itse erehdytty ja syystä tai toisesta tehty painettuja vaatteita tarjotessa laskuvirhettä. Mitä nuo poikkeustilanteet ovat? Poikkeukset ovat lasten ja nuorten hyvinvointi sekä luonto. Tukeaksemme meille tärkeitä kohteita, voidaan hyvillä mielin tingata hinnoista, jos:

  • Vaateprojekti koskee lasten ja nuorten hyvinvointia ja esimerkiksi vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten hyvinvoinnin parissa.
  • Vaateprojekti koskee luonnon tai eläinten suojelua.

Kohtuullisen pienenä toimijana emme voi ottaa osaa aivan kaikkeen hyväntekeväisyyteen. Siksi olemme linjanneet nämä kaksi kohderyhmää valituiksi tukikohteiksi. Tuemme lapsia, nuoria, luontoa ja eläimiä vuosittain monessa projektissa. Lue esimerkki Natuan ja Oikeutta Eläimille ry:n yhteistyöstä.

Aiheeseen liittyvää