Paljon laadukkaat kangaskassit painatuksella tyypillisesti maksavat?

Vastuullisesti valmistettu kangaskassi on tyypillisesti sellainen tuote, jonka hankintahinta (ilman painatusta) sen tuottajalle (painotalo) ei ole aivan hirveän paljon edullisempi kuin t-paidan. Tämä johtuu siitä, että kangaskassiin kuluu materiaalia lähes yhtä paljon kuin t-paitaan.

Todella harva Natuan asiakas on kuitenkaan valmis maksamaan painetuista kangaskasseista yhtä paljon kuin painetuista t-paidoista.

Tästä syystä suosittelemme kangaskasseille suurempaa painoerää kuin t-paitojen, 30-50 kpl, minimimääräsuositus on. Tämä on tärkeää huomioida erityisesti silloin, jos olet teettämässä ainoastaan kangaskasseja, eikä samassa tuote-erässä tehdä mitään muuta.

Riittävän suuri eräkoko varmistaa sen, että laadukkaista kunnon kangaskasseista tulee painettuina järkevän hintaisia.

Suosittelemme painetuille kangaskasseille minimissään 75-100 kappaleen painoerää. Näin kappalehinnasta tulee vastuullisilla kangaskassimalleilla järkeviä. Meidän mielestä painettu kangaskassi saisi maksaa korkeintaan 10–15 €/kpl (alv. 0%, pienimmät eräkoot). Näillä Natuan suosittelemilla minimierillä päädytään usein allekin 10 € kappalehintaan, silloin kun painatus on simppeli.

Yleisimmissä painoerissä (100–500 kpl), laadukkaasti painetun ja vastuullisesti valmistetun kunnon kangaskassin hinta asettuu tyypillisesti 6–10 € (alv. 0%) välille per kappale.

Kassin hinta riippuu tietenkin valitusta kassimallista ja siitä, painetaanko kassiin vain yhdelle puolelle ja kuinka monimutkainen on painatus.

Suurissa määrissä (500+) tällaisten Natuan edustamien painettujen kangaskassien tyypillinen hinta lähentelee 5 euroa per kappale tai voi tietyissä tapauksissa olla jopa alle 5 euroa (alv. 0%).

On hyvä kuitenkin muistaa, että sertifioidusta luomupuuvillasta valmistettu tuote ei koskaan voi olla niin halpa kuin tyypillinen “euron promokassi”. Tuotteissa tosin puhutaan myös laadullisesti täysin eri asiasta.

Pyydä tarjous painetuista, kunnon kangaskasseista.

Aiheeseen liittyvää