Stanleystella Mini Creator

Stanleystella Mini Creator on lasten versio ylivoimaisesti suosituimmasta t-paidastamme Stanleystella Creatorista. Puhdas, 100 % luomupuuvillasta valmistettu ja vahvasti vastuullisuus- & ympäristösertifioitu t-paita ei aiheuta allergioita lasten herkällä iholla. Mini Creator on järkivalinta, kun tarvitset kunnolliset lasten t-paidat painatuksella.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

“Ne on niitä isin firman pehmeitä paitoja”, puhuvat omat alle teini-ikäiset lapsemme

Totuus tulee lapsen suusta. Laadukkaalla luomupuuvillalla on taipumusta olla pehmeää ja myös pysyä pehmeänä pesujen jälkeen. Uskomme, että lasten kommentti kumpuaa juuri tästä seikasta, sillä Henkkamaukkaa ja New Yorkeria kokeilleella sukupolvella on varsin paljon kokemusta myös muunlaisista vaatteista.

Stanleystella Mini Creatoriin pätevät kaikki samat seikat ja lainalaisuudet kuin suosituimpaan t-paitamalliimme Stanleystella Creatoriin. Erona on ainoastaan se, että paidat ovat suunniteltu lapsille ja ne ovat hieman kevyempää kangasta – lapset kun tuppaavat remuamaan niissä aikuisia aktiivisemmin.

Meidän mielestä Stanleystella Mini Creator on hinta-laatusuhteeltaan paras luomupuuvillainen lasten t-paita, jonka voit tällä hetkellä Suomesta painettuina sarjoina hankkia, eikä isoveli Creator ole syytä suotta niin suosittu.

Puhdas ja myrkytön luomupuuvilla sopii erityisesti lapsille

Lasten paidoissa on erittäin tärkeää, että ne ovat allergiavapaita, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty kyseenalaisia torjunta-aineita, väriaineita tai muita myrkkyjä.

Lasten iho on aikuisen ihoa herkempi ja erityisesti herkkäihoisten lasten iho pahastuu tarpeettomista valmistuksen lisäaineista helposti.

Siksi meidän mielestämme lapselle kannattaa valita puuvillavaatteeksi turvallinen luomupuuvilla aina kun se on vain mahdollista.

Kestää lasten aktiivista elämää

Stanleystella Mini Creatorin kangas on paksuudeltaan 155 gsm, joten se on tavanomainen (t-paidan vahvuus on tyypillisesti 140-160 gsm). Muun muassa edellä mainitut muotimerkit käyttävät usein huomattavasti ohuempaakin kangasta, joka ei ainakaan tee heidän lastenvaatteista kestävämpiä, jollaiseksi Stanleystella Mini Creator on käytössä osoittautunut. Creatorin tapaan myös lasten paitamalli on myös tavallista sileämpi päällä. Nukattomaan sileään kankaaseen syntyy myös parempi painojälki.

Sivusaumallinen (lasten medium fit) ja hyvin ommeltu Stanleystella Mini Creator istuu sekä pojille että tytöille erinomaisesti. Hyvä suunnittelu ja ompelu sekä jämäkkä kangas pitää huolen, ettei paita kierry helposti pesussa. Se keskelle toteutettu printti on keskellä myös pesujen jälkeen, eikä paitaan painetut vaakalinjatkaan vinksahda pesuissa vinoon.

Koot pikkulapsista teineihin – helppoa miksata mukaan aikuisten tilaukseen

Stanleystella Mini Creatorista on saatavilla koot 3/4-vuotiaista aina 12/14 teini-ikään saakka. Sitä vanhemmille teineille sopiikin jo pienemmät koot isoveli Creatorin laajasta valikoimasta. Värejä lasten t-paidoilla on jonkin verran aikuisten paitoja vähemmän, mutta tyypillisimmät värit löytyvät myös Mini Creatorista.

Kun olet tilaamassa aikuisten paitoja, kannattaa miettiä voisiko sama painatus toimia myös lasten tuotteisiin, sillä takaamme että nämä paidat ovat laadultaan sellaisia, joista lapsetkin tykkäävät.

Stanleystella Mini Creator on yleensä helppo parittaa naisten tai lasten tuotteiden kanssa samaan tilaukseen, eikä se maksa mitään extraa. Päinvastoin, lasten Mini Creator on hieman aikuisten paitoja edullisempi. Jos vain painatus on mitoiltaan sen kokoinen, että se mahtuu lasten tuotteisiin (seripainatus), niin saat tarvittaessa lapsille paidat samaan tilaukseen vapaasti kokojakaumaltaan valittuna.

Digitaalisessa painatuksessa voimme puolestaan varioida painatuksen kokoa paidan koon mukaan, joten digipainatus sopii erityisen hyvin sarjoihin, joissa on mukana lasten tuotteita.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että paita että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja tuote ei lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Ostamalla vastuullisesti valmistetun kunnon t-paidan, johon vielä painetaan printtikin ensiluokkaisesti, saat tavallaan kaksi paitaa yhden hinnalla, sillä tällainen tuote kestää hyvänä käytössä useimmiten tuplasti tavanomaista, halvinta mahdollista bulkkituotettua paitaa pidempään.

Stanleystella Mini Creator lasten t-paita on kunnon luomupuuvillapaita, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta – Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. Stanleystella ei muutenkaan sorru koiruuksiin tai tinkaa arvoistaan (kuten emme mekään Natualla). Stanleystellan tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän t-paidan, joka repsahti ja kiertyi heti? Tai jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

3-4 vuotta
33 cm
44 cm
5-6 vuotta
35 cm
46 cm
7-8 vuotta
37 cm
51,5 cm
9-11 vuotta
41 cm
57,5 cm
12-14 vuotta
44 cm
62,5 cm
Kokotaulukko T-paita

Sertifikaatit

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Organic 100 Sertifikaatti
OCS – Organic Content Standard

Organic 100 Content Standard -sertifikaatin voi saada tuote, jonka materiaalista 95–100 % on luonnonmukaista. OCS seuraa raaka-aineiden matkaa puuvillapelloilta vaatteeksi, mutta se ei ota huomioon sosiaalisia kriteerejä, kuten työoloja. Älä siis sekoita OCS-merkkiä GOTS-merkkiin.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.