Stanleystella Drummer

Vetoketjuton Stanleystella Drummer on suosituimmista hupparimalleista kaikkein edullisin. Sisarmalli Stanleystella Cruiseriin verrattuna Essentials-sarjan Drummer on valmistettu kevyemmästä (280 gsm) kankaasta, joten se sopii hyvin käyttöön myös lämpimälle kesäsäälle. Drummerin nukattomaan ja sileään kankaaseen syntyy Waterbased ink -painatuksin aivan poikkeuksellisen hieno painojälki.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Stanleystella Drummer unisex huppari on kaikkein edullisin vastuullisesti valmistettu hupparimalli Natuan valikoimissa

Drummer-huppari kuuluu Stanleystellan Essentials-mallistoon, jonka he kehittivät aluksi Euroopan Music Merchandise -bisnestä varten. Sittemmin Essentials-malliston tuotteista on tullut jättihitti myös monenlaisessa muussa promootiokäytössä, koska Essentials-malliston tuotteet ovat vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettujen vaatteiden kategoriassa hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta.

Stanleystella Drummer on valmistaja Stanleystellan Euroopan laajuisesti kaikkein myydyimmän hupparin,  Stanleystella Cruiserin sisarmalli, tässä valmistajan “budjettikategoriassa”. Drummer sopii hyvin vaihtoehdoksi, mikäli suositut ja tuhdimmat Cruiser-hupparit eivät mahdu hankintabudjettiisi.

Drummeria ei pidä verrata kehnoihin tehotuotettuihin halpishuppareihin. Huppari on pinnaltaan sileää luomupuuvillaa ja kaikinpuolin kunnolla tehty.

Kehnolla hupparilla harvoin säästää – edullisemmissa malleissakaan

Jos budjettisi on tiukka ja päädyt hankkimaan painettuja huppareita – silloinkaan ei mielestämme kannata kääntyä epämääräisen valmistushistorian omaaviin, tehotuotettuihin bulkkihuppareihin. Säästöä tuskin syntyy kovin paljoa.

Drummer itseasiassa on malli, jonka olemme huomanneet olevan yksi markkinoiden edullisimmista – eikä vastuullisuudesta ja laadusta tarvitse silti tinkiä.

Hyvin suunniteltu ja kunnon materiaaleista valmistettu huppari saattaa kestää käytössä helpostikin jopa tuplasti tavanomaista bulkkihupparia pidempään.

Monesti halvimpiin bulkkeihin sorrutaan tekemään painatuskin puolivillaisesti. Kukaan ei kuitenkaan halua huonosti painettua hupparia – siksi ollaan Natualla kokonaan irtisanouduttu kehnoista painatustavoista, kuten siirtokuvista tai runsaasti kovetteita sisältävistä, öljypohjaisista ja sormille karkeapintaisista seripainoväreistä.

Kankaaltaan kevyempi, mutta käytössä jämäkkä luomupuuvillahuppari, joka ei repsahda

Vaikka Drummer onkin malliston edullisin malli, on se silti kunnolla ommeltu, jämäkkä ja sisältä pehmeäksi harjattu kunnon huppari. Cruiseria edullisempi hinta piilee kevyemmässä kankaassa sekä esimerkiksi siinä, että Drummerissa nyörin päät ovat sidotut ja nyörin suut hupussa ommellut, metallisten sirkkojen sijasta. Tämä on yleisesti huppareissa edullisempi valmistustapa. Lue huppareiden tunnusmerkeistä lisää.

Huippusuositun Cruiser-hupparin tapaan Drummerissa on 3-kerrosrakenne, jossa kierrätyspolyesterikerros (15 %) on kahden luomupuuvillakerroksen välissä vahvistaen tuotetta ja tehden siitä jämäkämmän.

Drummerin nukattomaan ja sileään kankaaseen syntyy tavallista hienompi painojälki.

Paksuudeltaan Stanleystella Drummer on 280 gsm, eli hyvin tavanomainen tai jopa kevyehkö huppari lämpimälle kesäsäälle. Tavanomaisesti hupparin vahvuus liikkuu 280-320 gsm välillä.

Hupparin ei kuulu nukkaantua herkästi käytössä

Monien huppareiden ongelma on herkkä nukkaantuminen. Se johtuu tavanomaisesti siitä, että huppari on valmistettu liian harvaneuloksisesta kankaasta, käyttäen sekoitelankaa, jossa on 30 % tai jopa enemmän polyesteria. Tällainen sekoitemateriaali nukkaantuu käytössä herkästi, kun puuvilla- ja/tai polyesterikuidut pääsevät kulutuksessa irtautumaan toisistaan ja tekemään “nyppyjä” kankaan pintaan.

Nukkaantumisen suurin syy on vaatteiden mekaaninen kulutus, esimerkiksi reput, laukut, turvavyö tai kuivausrumpu. Monilla meidän puoleen kääntyvillä onkin kokemusta helposti nukkaantuvista huppareista tai collegepaidoista, eikä sellaisia haluta hankkia uudelleen. 

Vaikka Drummer kuuluu edullisempaan “budjettimallistoon”, sitä on erittäin vaikea saada nukkaantumaan. Tästä meillä on nyt yli kolmen vuoden kokemus.

Normaaliin sekoitelankaan verrattuna, Stanleystellan hupparikankaan 3-kerrosrakenne tekee Drummerista hupparin, joka pysyy tyylikkäänä pesukerrasta toiseen.

Laaja kokohaarukka unisex käyttöön – 25 erilaista värivaihtoehtoa

Stanleystella Drummerista on saatavilla jokaisesta väristä vähintään kokohaarukka XXS–3XL, joten siitä löytyy tavallisesti koot koko käyttäjäkunnalle, ovat he sitten miehiä tai naisia. Suosituimmista väreistä (mm. musta, navy, heather grey, burgundy) löytyy myös koot 4XL ja 5XL.

Hyvin ommeltu (medium fit) Stanleystella Drummer istuu päälle monille eri kehotyypeille erinomaisesti.

Värivaihtoehtoja löytyy 25 erilaista. Huppareissa suosituimpia värejä ovat vuodesta toiseen musta, harmaa ja French Navy. Jos tarvitset jonkin muun värin, jota et Drummerin värivalikoimasta löydä, kannattaa katsoa pään yli vedettävä Stanleystella Cruiser -huppari.

Huppareissa minimimäärä painettuja tuotteita on 20 kappaletta. Monet asiakkaistamme painattaa hupparisarjojen yhteydessä myös t-paitoja samassa tilauksessa, samalla painatuksella, koska se lisää kustannustehokkuutta.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että sekä huppari että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja tuote ei lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Ostamalla vastuullisesti valmistetun kunnon hupparin, johon vielä painetaan printtikin ensiluokkaisesti, saat tavallaan kaksi tuotetta yhden hinnalla, sillä tällainen huppari kestää hyvänä käytössä useimmiten tuplasti tavanomaista, halvinta mahdollista bulkkituotettua hupparia pidempään.

Stanleystella Drummer -huppari on kunnon tuote, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja vahvistettu kierrätyspolyesterilla (15 %). Hupparit valmistetaan Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. Stanleystella ei muutenkaan sorru koiruuksiin tai tinkaa arvoistaan, kuten emme mekään Natualla). Stanleystellan ja Natuan tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja. Lue tarkemmin täältä.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän hupparin, jonka resorit löystyi heti tai joka muuttui epäsiistiksi ensipesuissa? Tai jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XXS
46,5 cm
61 cm
XS
49 cm
63 cm
S
51,5 cm
66 cm
M
54 cm
70 cm
L
57 cm
72 cm
XL
60 cm
74 cm
2XL
63 cm
76 cm
3XL
66 cm
78 cm
4XL
71 cm
80 cm
5XL
76 cm
81 cm
Kokotaulukko Hupparit

Sertifikaatit

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Organic 100 Sertifikaatti
OCS – Organic Content Standard

Organic 100 Content Standard -sertifikaatin voi saada tuote, jonka materiaalista 95–100 % on luonnonmukaista. OCS seuraa raaka-aineiden matkaa puuvillapelloilta vaatteeksi, mutta se ei ota huomioon sosiaalisia kriteerejä, kuten työoloja. Älä siis sekoita OCS-merkkiä GOTS-merkkiin.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.