Stanleystella Cruiser

Vetoketjuton Cruiser on valmistaja Stanleystellan ylivoimaisesti myydyin hupparimalli Euroopassa.  Tuhti Cruiser on kaikin puolin kunnolla tehty jämerä, mutta kankaaltaan pehmeä huppari. Stanleystellan Iconic-sarjan huppareissa on ainutlaatuinen kolmikerrosrakenne, joka tekee niistä poikkeuksellisen kestäviä. Sileään kankaaseen syntyy Waterbased Ink värein myös poikkeuksellisen upea painojälki.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Stanleystella Cruiser unisex-huppari on valmistaja Stanleystellan suosituin hupparimalli ympäri Euroopan

Etätyökulttuuri on tuonut ison muutoksen työpukeutumiseen. Kauluspaita ja tiukasti istuvat vaatteet eivät etätöissä napostele. Helppous ja mukavuus miellyttävät, mutta tuleva videopalaveri herättää ajatuksen, että pitäisi olla myös riittävän muodollinen. Yrityksen logo tai muu painatus yhdistettynä laadukkaaseen huppariin on toimiva valinta.

Moni asiakkaamme onkin päätynyt mukaviin tiimihuppareihin, koska he ovat huomanneet, että laadukas huppari firman logolla on hitti henkilöstön keskuudessa. Moni on myös kertonut, että kunnollisia huppareita on vaikea löytää. Siksi olemme käyttäneet paljon aikaa hupparimallien testaukseen ja Natuan sivuille ei todellakaan pääse kaikki vastuullisten valmistajiemmekaan hupparit.

Kun tarvitset oikeasti ihan pirskatin hyvää, kankaaltaan tuhtia ja kaikinpuolin jämäkkää pään yli vedettävää hupparia, meidän mielestä Stanleystella Cruiser unisex huppari on aivan erinomainen vaihtoehto niin miesten kuin naisten käyttöön.

Kehnolla hupparilla harvoin säästää – päinvastoin, kunnollinen kestää aikaa

Painettu huppari on aina melko arvokas hankinta. Siksi kehnoa hupparia ei mielestämme koskaan kannata ostaa ja hupparin valintaan kannattaa panostaa. Painettuna se kehnompikin malli on suurella todennäköisyydellä kappalehinnaltaan lähes saman hintainen.

Huppareissa hintaerot ovat suhteessa pienempiä kuin t-paidoissa tai kangaskasseissa – voi sanoa, että se tehotuotettu halpismalli ei koskaan ole puolta halvempi kuin kunnollinen luomupuuvillahuppari.

Huppareissa myös laadukkaan painatuksen merkitys korostuu. Kukaan ei halua huonosti painettua hupparia ja mahdollisten painovirheiden korjaaminen on moninkertaisesti ohuita tuotteita kalliimpaa niiden tuottajalle. Siksi painatuksenkin tulee olla ensiluokkainen.

Sievin hupparit on toteutettu mattapintaisella 3D-painatuksella hieman huppariväriä tummempana. Logopainatus tehtiin kevyesti meleeratulle Heather Grey -väriselle hupparille. Huppari on luomupuuvillasta ja kierrätyspolyesteristä valmistettu Stanleystella Cruiser.

Kunnolla ommeltu, jämäkkä ja pehmeä luomupuuvillahuppari

Stanleystella Cruiser on kankaaltaan tuhti ja todella laadukkaasti ommeltu. Sen kangas on paksuudeltaan 350 gsm, kun tavanomaisen hupparin vahvuus liikkuui 280-320 gsm välillä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Cruiser olisi ahdistavan kuuma, sillä kankaan painoa lisää hyvin tiheä ommel, jonka vuoksi huppari on myös tavallista sileämpi. Nukattomaan sileään kankaaseen syntyy tavallista parempi painojälki.

Cruiser kuuluu Stanleystellan high-end-valikoimaan (Iconic-sarja) ja siinä on ainutlaatuinen 3-kerrosrakenne. Hupparissa käytetty kierrätyspolyesterikerros (15 %) on kahden luomupuuvillakerroksen välissä vahvistaen tuotetta ja tehden siitä jämäkämmän.

Ei nukkaannu herkästi aktiivisessakaan käytössä

Nukkaantumisen suurin syy on vaatteiden mekaaninen kulutus, esimerkiksi reput, laukut, turvavyö tai kuivausrumpu. Monilla meidän puoleen kääntyvillä onkin kokemusta helposti nukkaantuvista huppareista tai collegepaidoista, eikä sellaisia haluta hankkia uudelleen. Tähän tarpeeseen Cruiser osuu enemmän kuin hyvin.

Normaaliin sekoitelankaan verrattuna, kankaan rakenne tekee Cruiserista hupparin, joka pysyy tyylikkäänä pesusta toiseen ja joka ei nukkaannu helposti.

Hyvä suunnittelu ja ompelu sekä tuhti kangas pitää huolen, että huppari kestää käytössä pitkään, eikä resoritkaan repsahda pesuissa. Muutkin kilkkeet, kuten nyörit & sirkat sekä kaikki ompeleet & saumat ovat Cruiserissa kunnossa.

Suunniteltu unisex-käyttöön – yli 40 värivaihtoehtoa

Stanleystella Cruiserista on saatavilla laaja kokohaarukka, aina vähintään XXS–3XL, joten siitä löytyy erinomaisesti koot koko käyttäjäkunnalle, on he sitten miehiä tai naisia. Suosituimmista hittiväreistä (musta, French Navy, Heather Grey) löytyy myös 4XL-koot.

Sivusaumallinen (medium fit) ja hyvin ommeltu Cruiser istuu päälle monille eri kehotyypeille erinomaisesti.

Tyylikkäitä ja värikkäitä värivaihtoehtoja löytyy Cruiserista yli 40, joten tästä hupparista sinun on helppoa löytää brändillesi tai suunnittelemallesi printille parhaiten sopiva taustaväri. Suosituimpia värejä ovat vuodesta toiseen laajimman kokopaletin omaavat musta, harmaa ja French Navy.

Huppareissa minimimäärä painettuja tuotteita on 20 kappaletta. Monet asiakkaistamme painattaa hupparisarjojen yhteydessä myös t-paitoja samassa tilauksessa, samalla painatuksella, koska se lisää kustannustehokkuutta.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että sekä huppari että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja tuote ei lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Ostamalla vastuullisesti valmistetun kunnon hupparin, johon vielä painetaan printtikin ensiluokkaisesti, saat tavallaan kaksi tuotetta yhden hinnalla, sillä tällainen huppari kestää hyvänä käytössä useimmiten tuplasti tavanomaista, halvinta mahdollista bulkkituotettua hupparia pidempään.

Stanleystella Cruiser -huppari on kunnon tuote, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja vahvistettu kierrätyspolyesterilla (15 %). Hupparit valmistetaan Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. Stanleystella ei muutenkaan sorru koiruuksiin tai tinkaa arvoistaan (kuten emme mekään Natualla). Stanleystellan tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän hupparin, jonka resorit löystyi heti tai joka muuttui epäsiistiksi ensipesuissa? Tai jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XXS
46.5 cm
63 cm
XS
49 cm
65 cm
S
51,5 cm
68 cm
M
54 cm
72 cm
L
57 cm
74 cm
XL
60 cm
76 cm
2XL
63 cm
78 cm
3XL
66 cm
80 cm
4XL
71 cm
82 cm
5XL
76 cm
83 cm
Kokotaulukko Hupparit

Sertifikaatit

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Organic 100 Sertifikaatti
OCS – Organic Content Standard

Organic 100 Content Standard -sertifikaatin voi saada tuote, jonka materiaalista 95–100 % on luonnonmukaista. OCS seuraa raaka-aineiden matkaa puuvillapelloilta vaatteeksi, mutta se ei ota huomioon sosiaalisia kriteerejä, kuten työoloja. Älä siis sekoita OCS-merkkiä GOTS-merkkiin.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.