Stanleystella Roller

Stanleystella Roller on Natuan suosituimman collegen, Stanleystella Changerin, sisarmalli kevyemmästä kankaasta. Roller kuuluu Stanleystellan Essentials-sarjaan, joka on kehitetty promootiotoimintaan. Roller on hinnaltaan tosi edukas college, mutta edullinen hinta ei tarkoita huonoa laatua. Rollerin nukattomaan ja sileään kankaaseen syntyy Waterbased ink -painatuksin aivan poikkeuksellisen hieno painojälki.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Stanleystella Roller unisex collegepaita on kaikkein edullisin vastuullisesti valmistettu college Natuan valikoimissa

Roller-college kuuluu Stanleystellan Essentials-mallistoon, jonka he kehittivät aluksi Euroopan Music Merchandise -bisnestä varten. Sittemmin Essentials-malliston tuotteista on tullut jättihitti myös monenlaisessa muussa promootiokäytössä, koska Essentials-malliston tuotteet ovat vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettujen vaatteiden kategoriassa hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta.

Stanleystella Roller on Natuan myydyimmän collegen, Stanleystella Changerin sisarmalli tässä valmistajan “budjettikategoriassa”. Roller sopii hyvin vaihtoehdoksi, mikäli suositut Changer-colleget eivät tällä kertaa mahdu hankintabudjettiisi.

Rolleria ei missään nimessä pidä verrata kehnoihin tehotuotettuihin collegeihin, joiden resorit repsahtaa ensipesuissa. Roller on pinnaltaan sileää luomupuuvillaa ja kaikinpuolin kunnolla tehty.

Kehnolla collegepaidalla harvoin säästää – edullisemmissa malleissakaan

Jos budjettisi on tiukka ja päädyt hankkimaan painettuja collegepaitoja – silloinkaan ei mielestämme kannata kääntyä epämääräisen valmistushistorian omaaviin, tehotuotettuihin bulkkituotteisiin. Säästöä tuskin syntyy kovin paljoa.

Roller-collegepaita on itseasiassa yksi markkinoiden edullisimmista – eikä vastuullisuudesta ja laadusta tarvitse silti tinkiä.

Hyvin suunniteltu ja kunnon materiaaleista valmistettu college saattaa kestää käytössä helpostikin jopa tuplasti tavanomaista bulkkivaatetta pidempään.

Monesti halvimpiin bulkkeihin sorrutaan tekemään painatuskin puolivillaisesti. Kukaan ei kuitenkaan halua huonosti painettua collegepaitaa eikä hupparia – siksi ollaan Natualla kokonaan irtisanouduttu kehnoista painatustavoista, kuten siirtokuvista tai runsaasti kovetteita sisältävistä, öljypohjaisista ja sormille karkeapintaisista seripainoväreistä.

Kankaaltaan kevyempi, mutta käytössä jämäkkä luomupuuvillainen college, joka ei repsahda

Vaikka Stanleystella Roller onkin collegemalliston edullisin malli, on se silti kunnolla ommeltu, jämäkkä ja sisältä pehmeäksi harjattu kunnon paita.

Suositun Changer-collegen tapaan Rollerin kankaassa on 3-kerrosrakenne, jossa kierrätyspolyesterikerros (15 %) on kahden luomupuuvillakerroksen välissä vahvistaen tuotetta ja tehden siitä jämäkämmän.

Rollerin nukattomaan ja sileään kankaaseen syntyy tavallista hienompi painojälki.

Paksuudeltaan Stanleystella Roller on 280 gsm, eli hyvin tavanomainen tai jopa kevyehkö college, joka sopii käyttöön myös lämpimälle kesäsäälle. Tavanomaisesti collegepaitojen ja huppareiden vahvuus liikkuu 280-320 gsm välillä.

Collegen ei kuulu nukkaantua herkästi käytössä

Monien collegepaitojen ongelma on herkkä nukkaantuminen. Se johtuu tavanomaisesti siitä, että paita on valmistettu liian harvaneuloksisesta kankaasta, käyttäen sekoitelankaa, jossa on 30 % tai jopa enemmän polyesteria. Tällainen sekoitemateriaali nukkaantuu käytössä herkästi, kun puuvilla- ja/tai polyesterikuidut pääsevät kulutuksessa irtautumaan toisistaan ja tekemään “nyppyjä” kankaan pintaan.

Nukkaantumisen suurin syy on paitojen mekaaninen kulutus, esimerkiksi reput, laukut, turvavyö tai kuivausrumpu. Monilla meidän puoleen kääntyvillä onkin kokemusta helposti nukkaantuvista collegepaidoista tai huppareista, eikä sellaisia haluta hankkia uudelleen. 

Vaikka Roller kuuluu edullisempaan “budjettimallistoon”, sitä on erittäin vaikea saada nukkaantumaan. Tästä meillä on nyt yli kolmen vuoden kokemus.

Normaaliin sekoitelankaan verrattuna, Stanleystellan collegekankaan 3-kerrosrakenne tekee Rollerista vahvan paidan, joka pysyy tyylikkäänä pesukerrasta toiseen.

Laaja kokohaarukka unisex käyttöön – 24 erilaista värivaihtoehtoa

Stanleystella Rollerista on saatavilla jokaisesta väristä vähintään kokohaarukka XXS–3XL, joten siitä löytyy tavallisesti koot koko käyttäjäkunnalle, ovat he sitten miehiä tai naisia. Suosituimmista väreistä (mm. musta, navy, heather grey, burgundy) löytyy myös koot 4XL ja 5XL.

Hyvin ommeltu (medium fit) Stanleystella Roller istuu päälle monille eri kehotyypeille erinomaisesti.

Värivaihtoehtoja löytyy 24 erilaista. Collegepaidoissa ja huppareissa suosituimpia värejä ovat vuodesta toiseen musta, harmaa ja French Navy. Jos tarvitset jonkin muun värin, jota et Rollerin värivalikoimasta löydä, kannattaa katsoa myös sisarmalli Stanleystella Changer.

Collegepaidoissa minimimäärä painettuja tuotteita on 20 kappaletta. Monet asiakkaistamme painattaa college- tai hupparisarjojen yhteydessä myös t-paitoja samassa tilauksessa, samalla painatuksella, koska se lisää kustannustehokkuutta.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että sekä college että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja tuote ei lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Ostamalla vastuullisesti valmistetun kunnon collegepaidan, johon vielä painetaan printtikin ensiluokkaisesti, saat tavallaan kaksi tuotetta yhden hinnalla, sillä tällainen paita kestää hyvänä käytössä useimmiten tuplasti tavanomaista, halvinta mahdollista bulkkituotettua collegea pidempään.

Stanleystella Roller -college on kunnon tuote, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja vahvistettu kierrätyspolyesterilla (15 %). Paidat valmistetaan Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. Stanleystella ei muutenkaan sorru koiruuksiin tai tinkaa arvoistaan, kuten emme mekään Natualla). Stanleystellan ja Natuan tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja. Lue tarkemmin täältä.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän collegepaidan, jonka resorit löystyi heti tai joka muuttui epäsiistiksi ensipesuissa? Tai jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XXS
46,5 cm
60 cm
XS
49 cm
62 cm
S
51,5 cm
67 cm
M
54 cm
71 cm
L
57 cm
73 cm
XL
60 cm
75 cm
2XL
63 cm
77 cm
3XL
66 cm
79 cm
4XL
71 cm
81 cm
5XL
76 cm
82 cm

Sertifikaatit

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Organic 100 Sertifikaatti
OCS – Organic Content Standard

Organic 100 Content Standard -sertifikaatin voi saada tuote, jonka materiaalista 95–100 % on luonnonmukaista. OCS seuraa raaka-aineiden matkaa puuvillapelloilta vaatteeksi, mutta se ei ota huomioon sosiaalisia kriteerejä, kuten työoloja. Älä siis sekoita OCS-merkkiä GOTS-merkkiin.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.