Stanleystella Changer

Stanleystella Changer on sekä Natuan että valmistaja Stanleystellan suosituin unisex collegepaita lähes 30:llä eri värivaihtoehdolla. Tuhti Changer on kaikin puolin kunnolla tehty college luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista (15 %). Paita sopii aivan erinomaisesti sekä miehille että naisille ja myös monille erilaisille vartalotyypeille. Suosituimmista väreistä on saatavilla todella laaja kokohaarukka XXS–5XL. Ainutlaatuinen kolmikerrosrakenne tekee paidasta samanaikaisesti sekä kestävän että pehmeän ja pinnaltaan sileän.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Stanleystella Changer collegepaita on suosituin collegepaitamalli niin meillä Suomessa kuin valmistajalla Euroopassa

Collegepaidat ovat tehneet tuloaan uudelleen muotiin jo vuosia. Se näkyy myös meillä ja nykyisin myymme collegepaitoja vuosi vuodelta enemmän. Huppareiden tapaan olemme käyttäneet paljon aikaa erilaisten collegepaitojen testaukseen ja voimme puhtain sydämin todeta, että Stanleystella Changer on yksi parhaista collegevaihtoehdoista.

Collegepaitamalleista eniten myymämme tuote on Stanleystella Changer unisex college, josta löytyy runsas värivalikoima ja erittäin laaja kokohaarukka. Suomalaiset ovat kerrospukeutujia ja siksi collegepaidat ovat erityisen suosittuja kylmempinä vuodenaikoina – sillä college sujahtaa nätisti monenlaisen vaatteen alle, eikä pilkottamaan jää esimerkiksi huppua tai nyörejä.

Kun tarvitset todella hyvää, kankaaltaan tuhtia ja kaikinpuolin jämäkkää unisex-collegea, meidän mielestä Stanleystella Changer on erittäin hyvä vaihtoehto.

Kehnolla collegella harvoin säästää – päinvastoin, kunnollinen kestää aikaa

Painettu college on huppareiden tapaan aina melko arvokas hankinta. Siksi kehnoa collegepaitaa ei mielestämme koskaan kannata. Painettuna se kehnompikin malli on suurella todennäköisyydellä kappalehinnaltaan lähes saman hintainen. Myös collegepaidoissa hintaerot ovat suhteessa pienempiä kuin t-paidoissa tai kangaskasseissa.

Voi sanoa, että se tehotuotettu halpiscollege ei koskaan ole puolta halvempi kuin kunnollinen, sertifioitu ja puhtaan historian omaava collegepaita.

Collegeissakin laadukkaan painatuksen merkitys korostuu. Kukaan ei halua huonosti painettua collegepaitaa ja mahdollisten painovirheiden korjaaminen on moninkertaisesti ohuita tuotteita kalliimpaa niiden tuottajalle. Siksi painatuksenkin tulee olla ensiluokkainen.

S-Design -collegepaidat on toteutettu mattapintaisella 3D-painatuksella. Painatus tehtiin suuren suosion saavuttaneella mustaa mustalle -yhdistelmällä. Collegepaita on luomupuuvillasta ja kierrätyspolyesteristä valmistettu Stanleystella Changer.

Kunnolla ommeltu, jämäkkä ja pehmeä college

Stanleystella Changer on kankaaltaan tuhti ja todella laadukkaasti ommeltu. Sen kangas on paksuudeltaan 350 gsm, kun tavanomaisen collegepaidan vahvuus liikkuui 280-320 gsm välillä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Changer olisi ahdistavan kuuma, sillä kankaan painoa lisää hyvin tiheä ommel, jonka vuoksi paidan pinta on myös tavallista sileämpi. Nukattomaan sileään kankaaseen syntyy tavallista parempi painojälki.

Changer kuuluu Stanleystellan high-end-valikoimaan (Iconic-sarja) ja siinä on ainutlaatuinen 3-kerrosrakenne. Paidassa käytetty kierrätyspolyesterikerros (15 %) on kahden luomupuuvillakerroksen välissä vahvistaen tuotetta ja tehden siitä jämäkämmän.

Ei nukkaannu herkästi aktiivisessakaan käytössä

Nukkaantumisen suurin syy on vaatteiden mekaaninen kulutus, esimerkiksi reput, laukut, turvavyö tai kuivausrumpu. Monilla meidän puoleen kääntyvillä onkin kokemusta helposti nukkaantuvista huppareista tai collegepaidoista, eikä sellaisia haluta hankkia uudelleen. Tähän tarpeeseen Changer-college osuu enemmän kuin hyvin.

Normaaliin sekoitelankaan verrattuna, kankaan rakenne tekee Changeristä collegepaidan, joka pysyy tyylikkäänä pesusta toiseen ja joka ei nukkaannu helposti.

Hyvä suunnittelu ja ompelu sekä tuhti kangas pitää huolen, että college kestää käytössä pitkään, eikä resoritkaan repsahda pesuissa.

Laaja kokohaarukka unisex-käyttöön – lähes 30 värivaihtoehtoa

Stanleystella Changeristä on saatavilla todella laaja kokohaarukka, aina vähintään XS–2XL, ja osasta värejä XXS–3XL/4XL, joten siitä löytyy tavallisesti koot koko käyttäjäkunnalle, on he sitten miehiä tai naisia.

Sivusaumallinen (medium fit) ja hyvin ommeltu Stanleystella Changer istuu päälle monille eri kehotyypeille erinomaisesti.

Changeristä tyylikkäitä värivaihtoehtoja löytyy lähes 30, joskin osa sävyistä on vaihtuvia sesonkivärejä. Värin saatavuus kannattaa aina varmistaa ennen tilausta. Kuten huppareissakin, collegepaidoissa suosituimpia värejä ovat vuodesta toiseen musta, harmaa ja French Navy.

Collegepaidoissa minimimäärä painettuja tuotteita on 20 kappaletta. Monet asiakkaistamme painattaa hupparisarjojen yhteydessä myös t-paitoja samassa tilauksessa, samalla painatuksella, koska se lisää kustannustehokkuutta.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että sekä college että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja tuote ei lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Ostamalla vastuullisesti valmistetun kunnon collegen, johon vielä painetaan printtikin ensiluokkaisesti, saat tavallaan kaksi tuotetta yhden hinnalla, sillä tällainen collegepaita kestää hyvänä käytössä useimmiten tuplasti tavanomaista, halvinta mahdollista bulkkituotettua paitaa pidempään.

Stanleystella Changer -college on kunnon tuote, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja vahvistettu kierrätyspolyesterilla (15 %). Colleget valmistetaan Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. Stanleystella ei muutenkaan sorru koiruuksiin tai tinkaa arvoistaan (kuten emme mekään Natualla). Stanleystellan tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän collegepaidan, jonka resorit löystyi heti tai joka muuttui epäsiistiksi ensipesuissa? Tai jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XXS
45,5 cm
63 cm
XS
48 cm
65 cm
S
50,5 cm
68 cm
M
53 cm
72 cm
L
56 cm
74 cm
XL
59 cm
76 cm
2XL
62 cm
78 cm
3XL
65 cm
80 cm
4XL
70 cm
82 cm
Kokotaulukko Collegepaidat

Sertifikaatit

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Organic 100 Sertifikaatti
OCS – Organic Content Standard

Organic 100 Content Standard -sertifikaatin voi saada tuote, jonka materiaalista 95–100 % on luonnonmukaista. OCS seuraa raaka-aineiden matkaa puuvillapelloilta vaatteeksi, mutta se ei ota huomioon sosiaalisia kriteerejä, kuten työoloja. Älä siis sekoita OCS-merkkiä GOTS-merkkiin.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.