EarthPositive EP01

Ilmastoneutraali (Climate Neutral) EarthPositive EP01 unisex t-paita on pitkään myyty 100 % luomupuuvillapaitojen klassikkomalli. Se myös sopii klassisen, suoran leikkauksensa vuoksi Sopii monille vartalotyypeille ja myös varttuneemmalle ikäryhmälle (45–50+). Suosittuun Stanleystella Creator t-paitaan verrattuna EP01:ssä on hieman laajemmat hihat ja vähän väljempi vartaloleikkaus.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

EarthPositive EP01 unisex t-paita on ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti valmistettujen t-paitojen pioneeri

EP01-paidasta puhuttaessa, voidaan todeta sen olevan todellinen klassikkomalli, sillä EP01-mallia on myyty jo vuodesta 2007 lähtien.

Noin 90 % tavanomaista pienempi hiilijalanjälki

EarthPositive-vaatteet erottaa monista muista vaatemerkeistä se, että niiden hiilijalanjälki on noin 90 % tavanomaista pienempi. Esimerkiksi EP01 t-paidassa keskimääräiset CO2-hiilidioksidipäästöt per paita ovat noin 0,9 kg, kun tavanomaisessa t-paidassa ne ovat keskimäärin 9 kg.

Toisin sanoen, tavanomaiseen t-paitaan verrattuna vähennät maailman hiilidioksidipäästöjä keskimäärin 8,1 kilolla per jokainen paita, kun valitset Carbon Trust -sertifioidun, 100 % luomupuuvillaisen EP01 t-paidan.

Valmistajan myydyin t-paitamalli

EP01 on valmistaja Continental Clothingin Euroopan laajuisesti myydyin t-paita. Paidassa on klassinen suora leikkaus (medium fit), joka sopii erinomaisesti suurelle määrälle erilaisia vartalotyyppejä. EP01 ei kuitenkaan ole missään nimessä mallia “teltta”, toisin kuin tavanomaiset, mahdollisimman halvalla tuotetut bulkki t-paidat valitettavan usein ovat.

Hinnaltaan EP01 on suosituinta t-paitamalliamme, Stanleystella Creatoria, hieman kalliimpi. Tyypillisissä sarjoissa painettujen paitojen kappalehintaero on kuitenkin melko marginaalinen (alle euron per paita) ja useimmiten valinnan peruste onkin kappalehinnan sijaan ennemmin makuasia – kummasta paitamallista enemmän tykkää.

Klassinen, suora mutta muodikas leikkaus istuu monille

EP01 t-paidan kangas on paksuudeltaan hyvin tyypillinen, 155 gsm. Klassisen medium fit -leikkauksen lisäksi paita on siis myös vahvuudeltaan klassinen.

Kunnolla ommellussa EP01-paidassa on tottakai myös sivusaumat, jotka estävät paidan kiertymistä pesussa. Se keskelle toteutettu printti on keskellä myös pesujen jälkeen eikä paitaan painetut vaakalinjatkaan vinksahda vinoon.

Kunnon toteutus tekee klassisesta EP01:stä huomattavasti tehotuotettua ja putkeen ommeltua bulkki t-paitaa miellyttävämmän näköisen. Paidan hihat ovat leikkaukseltaan väljemmät kuin Stanleystella Creatorissa, jossa on tiukempi hihaleikkaus.

Laaja kokohaarukka ja paljon värejä

EarthPositive EP01 unisex t-paidasta on saatavilla erittäin laaja kokohaarukka. Suosituimmista väreistä (musta & valkoinen) löytyy koot jopa 5XL-kokoon saakka ja muistakin väreistä tyypillisesti XS–2XL tai XS–3XL.

Nykyisin moni asiakkaamme hankkii naistenkin käyttöön unisex t-paidat, mutta jos tarvitset erikseen naisten t-paitoja, paras valinta EP01-paidan pariksi on EarthPositive EP02 naisten t-paita.

Stanleystellan tapaan myös EarthPositiven suosituimmista t-paitamalleista, kuten EP01:stä, löytyy laaja värivalikoima, josta on helppoa löytää sopivat paitavärit yrityksellesi tai yhteisöllesi. Suosituimpia värejä ovat silti vuodesta toiseen musta, valkoinen, harmaan sävyt ja Navy.

EP01 on tarvittaessa helppo parittaa naisten tai lasten tuotteiden kanssa samaan tilaukseen, eikä se maksa mitään extraa. Päinvastoin, naisten ja lasten tuotteet ovat jopa hieman edullisempia.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että paita että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja tuote ei lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Ostamalla vastuullisesti valmistetun kunnon t-paidan, johon vielä painetaan printtikin ensiluokkaisesti, saat tavallaan kaksi paitaa yhden hinnalla, sillä tällainen tuote kestää hyvänä käytössä useimmiten tuplasti tavanomaista, halvinta mahdollista bulkkituotettua paitaa pidempään.

EarthPositive EP01 unisex t-paita on kunnon luomupuuvillapaita, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta – Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. EarthPositive-vaatteiden tuotannossa ei muutenkaan sorruta koiruuksiin tai tingata vastuullisista arvoista (kuten emme mekään Natualla). EarthPositive-tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän t-paidan, joka repsahti ja kiertyi heti? Tai jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XS
48 cm
66 cm
S
50 cm
68 cm
M
53 cm
70 cm
L
56 cm
72 cm
XL
60 cm
74 cm
2XL
64 cm
76 cm
3XL
68 cm
78 cm
4XL
72 cm
80 cm
5XL
76 cm
82 cm
Kokotaulukko T-paita

Sertifikaatit

Carbon Trust Sertifikaatti
Carbon Trust

Carbon Trust -sertifikaatin myöntää Iso-Britannian hallituksen perustama ja rahoittama, itsenäinen Carbon Trust -yhtiö. Sen tehtävänä on auttaa yrityksiä vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Sertifioinnin seurauksena EarthPositive-tuotemerkin vaatteiden hiilijalanjälki on saatu noin 90 % tavanomaista pienemmäksi. Tutustu valmistaja Continental Clothingin Carbon Trust case-tutkimukseen.

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.