Stanleystella Puffer

Stanleystella Puffer unisex-toppatakki on tehty kierrätyspolyesteristä ja viimeistelty vettähylkivällä pintakäsittelyllä. Se sopii erinomaisesti monenlaiseen talviulkoiluun ja on varma hitti esimerkiksi lahjaksi henkilöstöllesi. Takissa on täytteenä kevyt ja ilmava untuvaa muistuttava kierrätyspolyesterivanu, joka varastoi tehokkaasti lämpöä tekemättä takista raskasta ja epämukavaa. Edessä on vetoketjutaskut ja hihoissa sekä helmassa mukavuuspainotteiset joustavat resorit.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Stanleystella Puffer unisex-toppatakki on 100 % kierrätyspolyesterista valmistettu takki, joka sopii Suomen kylmään pakkassäähän

Stanleystellan unisex-mallin “untsikka” Stanleystella Puffer on takki, jollaista ei tule vastaan joka nurkalla, sillä se on valmistettu 100 % kierrätyspolyesterista (pl. metalliset vetoketjut ja napit). Stanleystella Puffer on paksujen toppatakkien markkinoilla harvinaisuus, sillä tavallisimmin tällaiset takit ovat ikävä kyllä uusiopolyesteria.

Paksusti topattu ja ilmava Puffer sopii erityisesti Suomen pakkassäihin ja myös pikkupakkasiin tai nollakeleille, jos puet alle esimerkiksi vain t-paidan. Nyt kun olemme itse takkia testailleet, niin kovemmilla plussakeleillä Pufferilla tulee liikkuessa melko helposti kuuma, joten Puffer ei ole aivan niin monen sään takki kuin kevyemmät Stanley Voyager tai Stella Voyager.

Monikäyttöinen Puffer tarjoaa suojaa tuulelta ja viimalta ja sen ilmava rakenne pitää sinut lämpöisenä tosi kovillakin pakkasilla. Takki sopii myös kosteaan säähän, sillä Pufferissa on vettä hylkivä fluorivapaa DWR-pinnoite (Durable Water Repellency).

Hupullinen Puffer-talvitakki on muotoiltu Oversize-malliseksi ja se on ulkoasultaan siisti kaikilta yksityiskohdiltaan. Oversize-mitoitus on tärkeää huomioida kun valitset tästä takista kokoja.

Monia hyvin mietittyjä yksityiskohtia ja laaja kokohaarukka

Unisex-mallin Stanleystella Pufferista on saatavilla kaikista väreistä koot XXS–3XL. Tässä talvitakissa on panostettu mukavuuteen ja käytettävyyteen.

Vuorattu lämmin huppu on säädettävä. Kun vedät hupun päähän, takin korkea kaulus nousee mukavasti leukaa lämmittämään, mutta se ei kuitenkaan kiristä tai ole kiinni suussa. Hupun muotoilussa on onnistuttu erinomaisen hyvin.

Myös hihat on mukavat, sillä niissä on noin 6,5 cm leveä joustava ja hyvin tehty resori. Kunnon resori ei myöskään käytössä “lörpsähdä”, kuten jotkin huonosti tehtyjen takkien resorit. Takin alahelma on mukavan joustava, mutta samalla sopivan tiukka. Lämpö pysyy sisällä ja ylimääräisten paikkojen vilkkumista ei tarvitse pelätä kumartuassaankaan.

Jos liikkuessa tulee liian kuuma, niin Pufferissa on sisällä myös “henkselit”, joten sitä voi ulkoillessa tarvittaessa pitää kuin reppua käsien pysyessä vapaana.

Ulkopinta: Sileä 100 % kierrätyspolyesteri, fluorivapaa DWR-pinnoite, 75 g/m2
Täyte: Hengittävä 100 % kierrätyspolyesterivanu, 240 g/m2
Vuori: Sileä 100 % kierrätyspolyesteri taffeta (tunnetaan myös nimellä tafti), 75 g/m2

Pufferin laadukkaat vetoketjut toimivat hyvin ja myös taskut ovat vetoketjulliset. Takin sisältä löytyy myös vetoketjullinen povitasku. Ompeleet ovat tukevia ja takki on sekä sisältä että ulkoa siististi ja kunnolla tikattu sekä viimeistelty.

Kannattaa harkita vastuullista Pufferia, kun tarvitset laadukasta ja kunnolla mietittyä paksua talvitakkia miehille tai naisille tyylikkääseen streetwear-käyttöön, monenlaiseen talviulkoiluun tai vaikka laskettelurinteeseen.

Paras tapa Pufferin merkkaukseen on brodeeraus ympäristöystävällisillä Rayon-viskoosilangoilla

Stanleystella Puffer -takista tulee hienoin kun se brodeerataan. Natualla teemme brodeeraukset todella pieteetillä ja myös Suomessa (toisin kuin monet muut alan toimijat). Brodeeraustuotannollamme on hommasta yli 30 vuoden kokemus ja huonoja brodeerauksia emme hyväksy. Tällaiset kunnolliset takit ovat sitä paitsi aivan liian arvokkaita tuotteita kehnosti tai keskinkertaisesti brändättäviksi.

Natua on erikoistunut painettavissa tuotteissa vastuullisiin vaatteisiin ja painomenetelmiin. Emme halua tuottaa lisää uusiomuovia maailmaan. Brodeeraus ei ole poikkeus ja teemme nekin vastuullisesti.

Teemme brodeeraukset Rayon-viskoosilangoilla, joka on selluloosasta valmistettava uusiokuitu.

Voyagerin voi merkata rajoitetusti myös lämpösiirtokuvalla, mutta suosittelemme ensisijaisesti aina brodeerausta, sillä se on käytössä kestävin takkien merkkaustapa.

Emme toteuta tähän takkiin kumi-, nahka-, keinonahka- tai muita merkkauksia. Meidän mielestä on luonnollista, että vastuullinen tuote merkitään myös vastuullisella, siistillä tavalla.

Kierrätyspolyesteri sopii mainiosti toppatakin kaikkiin osiin

Tavallisimmin tällaiset toppatakit ovat uusiopolyesteria. Myös toppauksissa käytetään monenlaisia materiaaleja linnunhöyhenistä keinokuituihin.

Stanleystellan takit ovat poikkeuksellisia. Uusiopolyesteria ei maailmaan niiden takia tuoteta, eikä lintujen pyllyjä täytteiksi revitä.

Tuotteilla on myös PETA-sertifikaatti, joka tarkoittaa sitä, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä.

Nyt kun ollaan itse testattu jo pidempään Stanleystellan vastuullisia takkeja, on herännyt sellainen ajatus, että kierrätyspolyesteri sopii aivan erinomaisesti myös takkien toppauksiin. Sinne sitä kannattaakin käyttää, koska liiallisesti puuvillan kanssa käytettynä (25-30 % tai enemmän), kierrätyspolyesteri aiheuttaa vaatteissa herkästi täysin tarpeetonta nukkaantumista.

Hengittääkö kierrätyspolyesteri vai onko höyhenettömässä takissa aina hiki? Nyt kokemuksen perusteella voi sanoa, että Puffer sopii erittäin monipuolisesti talvipakkasiin, eikä se pakkasilla helposti hiosta kuten monet keinokuitutakit.

Vähemmän hiilidioksidipäästöjä, petrokemiallisia raaka-aineita ja roskaantumista

Kierrätetyn polyesterimateriaalin käyttö vähentää uusien polyesterimateriaalien tarvetta. Tämä auttaa vähentämään uusien petrokemiallisten raaka-aineiden kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä, jotka liittyvät uusien polyesterimateriaalien valmistukseen.

Lisäksi kierrätyspolyesterin valmistuksessa käytetään usein vähemmän energiaa kuin uuden polyesterin valmistuksessa, mikä vähentää hiilidioksidipäästöjä entisestään.

Kierrätyspolyesteri myös vähentää roskaantumista ja parantaa materiaalien uudelleenkäytön tehokkuutta. Kierrätyspolyesteri on siis ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta.

Vaikuttaako kuitenkin liian paksulta takilta? Katso myös ympärivuotiseen käyttöön sopivat kevyttoppatakit: Stanley Voyager (miehet) ja Stella Voyager (naiset). Kannattaa tsekata myös liivimalliset Stanley Climber (miehet) sekä Stella Climber (naiset).

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XXS
56,5 cm
64 cm
XS
57,5 cm
66 cm
S
61 cm
71 cm
M
64,5 cm
76 cm
L
68 cm
78 cm
XL
71,5 cm
80 cm
2XL
75 cm
82 cm
3XL
78,5 cm
84 cm
Mittataulukko Toppatakki

Sertifikaatit

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Global Recycled Standard Sertifikaatti
GRS – Global Recycled Standard

Global Recycled Standard -sertifikaatin voi saada ainoastaan kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet. Sen myöntää Control Union, joka on riippumaton kansainvälinen tarkastustoiminnan ja laboratorioiden verkosto. GOTS-sertifikaatin tapaan GRS-merkin saadakseen pitää täyttää tiukkoja ympäristöystävällisyyteen ja eettisyyteen liittyviä kriteerejä.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.