Stanley Climber

Stanley Climber miesten kevyttoppaliivi on tehty kierrätyspolyesteristä ja viimeistelty vettähylkivällä pintakäsittelyllä. Se sopii keveytensä ja toimivan leikkauksena ansiosta monen eri vaatteen kanssa sekä ulko- että sisäkäyttöön ja on varma hitti esimerkiksi lahjaksi henkilöstöllesi. Liivissä on täytteenä kevyt ja ilmava untuvaa muistuttava kierrätyspolyesterivanu, joka varastoi tehokkaasti lämpöä tekemättä liivistä raskasta ja epämukavaa. Edessä on vetoketjutaskut ja helmassa kuminauhasäätö.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Stanley Climber miesten kevyttoppaliivi on 100 % kierrätyspolyesterista valmistettu liivi, joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön

Stanley Climber miesten kevyttoppaliivi on liivi, jollaista ei tule vastaan joka nurkalla, sillä se on valmistettu 100 % kierrätyspolyesterista (pl. metalliset vetoketjut ja napit). Stanley Climber on toppaliivimarkkinoilla harvinaisuus, sillä tavallisimmin tällaiset liivit ovat ikävä kyllä uusiopolyesteria.

Climber on erittäin monipuolinen käyttövaate Suomen vaihtelevaan säähän aina plussakeleistä pikkupakkasiin – riippuen siitä, mitä muuta vaatetta laitat Climberin kanssa yllesi. Climberia käytät helposti ympärivuotisesti ja se sopii hyvin myös sisäkäyttöön esimerkiksi päätetyöskentelijälle.

Monikäyttöinen Climber tarjoaa suojaa tuulelta ja viimalta ja sen ilmava rakenne pitää kroppasi lämpöisenä. Liivi sopii myös kosteaan säähän, sillä Climberissa on vettä hylkivä fluorivapaa DWR-pinnoite (Durable Water Repellency).

Klassisesti muotoiltu Climber sopii moniin eri pukeutumistyyleihin ja tilanteisiin, sillä se on ulkoasultaan siisti kaikilta yksityiskohdiltaan.

Monia hyvin mietittyjä yksityiskohtia ja laaja kokohaarukka

Miesten Stanley Climberista on saatavilla kaikista väreistä koot S–3XL. Muotoilultaan liivi on Fitted-mallinen, kuten monet kevyttoppaliivit ovat. Käytettävyyttä ja mukavuutta parantavat erilliset sivupaneelit. Hiha-aukot ovat joustavat ja Climberin kanssa käytät alla helposti paksumpaakin vaatetta. Korkeakauluksellinen liivi näyttää hyvältä myös t-paidan tai kauluksellisen paidan kanssa sisäkäytössä.

Ulkopinta: Sileä 100 % kierrätyspolyesteri, fluorivapaa DWR-pinnoite, 75 g/m2
Täyte: Hengittävä 100 % kierrätyspolyesterivanu, 175 g/m2
Vuori: Sileä 100 % kierrätyspolyesteri, fluorivapaa DWR-pinnoite, 75 g/m2

Climberin laadukkaat vetoketjut toimivat hyvin ja myös taskut ovat vetoketjulliset. Ompeleet ovat tukevia ja liivi on sekä sisältä että ulkoa siististi ja kunnolla tikattu sekä viimeistelty.

Kun tarvitset pirskatin hyvää ja kunnolla mietittyä brändättävää kevyttoppaliiviä miehille, meidän mielestä Stanley Climber on todella järkivalinta.

Miesten Climberista on saatavilla myös ulkopinnaltaan villapintaisen tuntuinen malli nimeltä Stanley Climber Wool Like, jossa on noin tuplasti paksumpi ulkopinta (140 g/m2)

Paras tapa Climberin merkkaukseen on brodeeraus ympäristöystävällisillä Rayon-viskoosilangoilla

Stanley Climber -liivistä tulee hienoin kun se brodeerataan. Natualla teemme brodeeraukset todella pieteetillä ja myös Suomessa (toisin kuin monet muut alan toimijat). Brodeeraustuotannollamme on hommasta yli 30 vuoden kokemus ja huonoja brodeerauksia emme hyväksy. Tällaiset kunnolliset takit ovat sitä paitsi aivan liian arvokkaita tuotteita kehnosti tai keskinkertaisesti brändättäviksi.

Natua on erikoistunut painettavissa tuotteissa vastuullisiin vaatteisiin ja painomenetelmiin. Emme halua tuottaa lisää uusiomuovia maailmaan. Brodeeraus ei ole poikkeus ja teemme nekin vastuullisesti.

Teemme brodeeraukset Rayon-viskoosilangoilla, joka on selluloosasta valmistettava uusiokuitu.

Climberin voi merkata rajoitetusti myös lämpösiirtokuvalla, mutta suosittelemme ensisijaisesti aina brodeerausta, sillä se on käytössä kestävin takkien merkkaustapa.

Emme toteuta tähän takkiin kumi-, nahka-, keinonahka- tai muita merkkauksia. Meidän mielestä on luonnollista, että vastuullinen tuote merkitään myös vastuullisella, siistillä tavalla.

Kierrätyspolyesteri sopii mainiosti kevyttoppaliivin kaikkiin osiin

Tavallisimmin kevyttoppaliivit ovat uusiopolyesteria. Myös toppauksissa käytetään monenlaisia materiaaleja linnunhöyhenistä keinokuituihin.

Stanleystellan liivit ovat poikkeuksellisia. Uusiopolyesteria ei maailmaan niiden takia tuoteta, eikä lintujen pyllyjä täytteiksi revitä.

Tuotteilla on myös PETA-sertifikaatti, joka tarkoittaa sitä, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä.

Nyt kun ollaan itse testattu jo pidempään Stanleystellan vastuullisia toppaliivejä ja -takkeja, on herännyt sellainen ajatus, että kierrätyspolyesteri sopii aivan erinomaisesti myös liivien ja takkien toppauksiin. Sinne sitä kannattaakin käyttää, koska liiallisesti puuvillan kanssa käytettynä (25-30 % tai enemmän), kierrätyspolyesteri aiheuttaa vaatteissa herkästi täysin tarpeetonta nukkaantumista.

Hengittääkö kierrätyspolyesteri vai onko höyhenettömässä liivissä aina hiki? Nyt kokemuksen perusteella voi sanoa, että Climber sopii erittäin monipuolisesti moneen säähän tai kevyen vaatteen kaverina myös sisäkäyttöön.

Vähemmän hiilidioksidipäästöjä, petrokemiallisia raaka-aineita ja roskaantumista

Kierrätetyn polyesterimateriaalin käyttö vähentää uusien polyesterimateriaalien tarvetta. Tämä auttaa vähentämään uusien petrokemiallisten raaka-aineiden kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä, jotka liittyvät uusien polyesterimateriaalien valmistukseen.

Lisäksi kierrätyspolyesterin valmistuksessa käytetään usein vähemmän energiaa kuin uuden polyesterin valmistuksessa, mikä vähentää hiilidioksidipäästöjä entisestään.

Kierrätyspolyesteri myös vähentää roskaantumista ja parantaa materiaalien uudelleenkäytön tehokkuutta. Kierrätyspolyesteri on siis ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta.

Tarvitsetko liivin myös naisille? Katso naisten vastaava liivimalli Stella Climber. Kannattaa tsekata myös takkimalliset Stanley Voyager (miehet) sekä Stella Voyager (naiset).

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

S
53,5 cm
65 cm
M
56 cm
68,5 cm
L
59,5 cm
70,5 cm
XL
63 cm
72,5 cm
2XL
66,5 cm
74,5 cm
3XL
70 cm
76,5 cm
Mittataulukko Kevyt Toppaliivi

Sertifikaatit

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Global Recycled Standard Sertifikaatti
GRS – Global Recycled Standard

Global Recycled Standard -sertifikaatin voi saada ainoastaan kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet. Sen myöntää Control Union, joka on riippumaton kansainvälinen tarkastustoiminnan ja laboratorioiden verkosto. GOTS-sertifikaatin tapaan GRS-merkin saadakseen pitää täyttää tiukkoja ympäristöystävällisyyteen ja eettisyyteen liittyviä kriteerejä.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.