Mitä tuotemerkkejä Natua myy?

Natua myy kolmea tuotemerkkiä, joita kaikkia olemme edustaneet jo vuodesta 2014 lähtien. Voi siis sanoa, että jokaisen valmistajan toimintatavat ja tuotteet ovat tulleet varsin tutuiksi. Natuan edustamat vaatebrändit ovat:

Stanleystella
EarthPositive
Salvage

Suosituin ja myydyin tuotemerkki on Stanleystella. Katso lisää Natuasta ja Stanleystellasta.

Miksi Natuan valikoimassa on vain kolme tuotemerkkiä?

Natuan vaatevalikoimaan ei pääse helpolla. Vaatteiden laadun ja vastuullisuuden (sertifikaatit) on oltava kunnossa, jotta voimme ottaa tuotemerkin valikoimiin. Meidän mielestä ei ole mitään muuta tapaa todentaa (oikeasti) tuotteiden vastuullisuus kuin maailman tunnetuimpien ja arvostettujen auditoijien sertifikaatit. 

Näistä meille kaksi tärkeintä ovat GOTS ja Fair Wear. Lue myös tarkemmin, miksi sertifikaatit merkitsevät meille niin paljon.

Emme myöskään halua ehdoin tahdoin ottaa valikoimiimme toistensa kanssa päällekkäisiä (samanlaisia) tuotteita tekeviä brändejä, pelkästään laajemman tuotevalikoiman vuoksi.

Jos ottaisimme valikoimiin kymmeniä tuotemerkkejä, sekä sinä asiakkaanamme että me itse eksyisimme valintojen viidakkoon.

Jo pelkästään Natuan kolmelta tuotemerkeiltä löytyy yli 200 erilaista vaatemallia, joten valikoimat kyllä kattavat lähes kaikkien asiakkaiden tarpeen.

Miten valita oikea vaatemalli?

Kannattaa ihan ensin katsoa suosituimmat tuotteet, jotka useimmiten ovat myös Euroopan laajuisesti valmistajien myydyimpiä tuotteita.

Olemme itse testailun, käytön ja kokemuksen avulla valinneet omille sivuillemme nämä valmistajien parhaat mallit. Natuan omille sivuille ei todellakaan pääse siis mikä tahansa vaate. Valinta on aina tehty perusteellisesti.

Aiheeseen liittyvää