Hupparit omalla logolla: Rento työpukeutuminen kasvattaa suosiota

Hupparit omalla logolla on suosituin huppareiden painatus. Etätöiden lisääntyessä pehmeät hupparit ovat helpottaneet monen asiakkaamme työpukeutumista. Huppari yrityksen logolla on suosittu ja varsin videopalaverikelpoinen asuste.
Hupparit omalla logolla, Smarly logopainatus hupparin vasen rinta
Smartly.io:n huppareiden logopainatus tehtiin seripainatuksella. Minimalistinen, pieni rintapainatus on kätevä tapa brändätä hupparit.
Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Moni asiakkaamme on huomannut, että hupparit omalla logolla ovat kiva tapa muistaa työntekijöitä. Huppari on arjen luottoasuste, joka sopii helppoon työpukeutumiseen varsinkin nyt, etätöiden valtakaudella. Siistin ja laadukkaan logohupparin alle taipuu tarvittessa myös kauluspaita.

  Painetut hupparit sopivat kaikille, aina asentajasta asiakaspalvelijaan ja toimistotyöntekijästä toimitusjohtajaan. Suurin osa asiakkaistamme tilaa hupparit painatuksella nimenomaan henkilöstönsä käyttöön.

  Mitä logohuppareiden tilaajan tulisi tietää ennen tilaamista? No ainakin se, mitä ei kannata tilata.

  Kenties pahin sudenkuoppa, johon voit sortua on valita houkuttelevasti hinnoitellut hupparit joiden painatukset tehdään siirtokuvapainatuksella. Näin syntyy useimmiten painatus, joka ei kestä niin pitkään kuin itse huppari. Monesti juuri tällaiset hupparit ovat edullisia, mutta syy halvalle hinnalle selviää parin pesukerran jälkeen.

  Yhä useampi yritys kiinnittää nykyisin huomiota huppareiden laatuun ja vastuullisuuteen.

  Natua on erikoistunut vastuullisesti valmitettuihin laadukkaisiin vaatteisiin, joiden painatukset tehdään pieteetillä Suomessa. Käytännössä haluamme tarjota parasta laatua, hävyttömän hyvällä asiakaspalvelulla. Jos huppareiden laatu kiinnostaa, olen kirjoittanut aikaisemmin hyvän hupparin anatomiasta: Mistä tunnistat hyvät hupparit?

  Kasasimme infopaketin kysymyksistä, joita meille eniten esitetään, kun asiakkaamme haluavat tilata hupparit omalla logolla.

  Kuinka paljon hupparit omalla logolla maksavat?

  Painettujen huppareiden hinta riippuu paljon hupparin mallista ja siitä, kuinka monta painatusta huppariin tehdään. Tyypillisin painettu huppari on sellainen, jossa on firman logo joko pienellä vasemmassa rinnassa, isolla hupparin edessä (vetoketjuttomat hupparit) tai isolla hupparin selässä.

  Mustat hupparit painatuksella, Varma logopainatus
  Teimme Työeläkeyhtiö Varman henkilökunnan käyttöön miesten sekä naisten hupparit painatuksella. Hupparit omalla logolla tehtiin uudella Waterbased Ink -seripainotekniikalla vetoketjullisten huppareiden selkään.

  Yksinkertaiset logopainatukset syntyvät huppareihin kustannustehokkaasti ja painettujen huppareiden hinnoista tulee varsin järkeviä, vaikka eräkoko olisikin pieni.

  Suosittelemamme minimierä huppareissa on 20 kappaletta, jolloin painettujen huppareiden kappalehinta asettuu hupparin mallista ja painettavan logon värillisyydestä riippuen, yleensä 45–55 euron välille. Tämä on meidän mielestämme myös varsin kohtuullinen hinta parhaalla mahdollisella tavalla painetusta, laadukkaasta ja vastuullisesti valmistetusta hupparista omalla brändäyksellä.

  Hupparit omalla logolla – mistä hinta koostuu?

  • Hupparin malli
  • Hupparin väri – tyypillisesti heather-väriset hupparit ovat hieman tasaisia värejä kalliimpia
  • Kuinka monta erilaista painatusta huppariin tehdään
  • Painatusten värillisyydet
  • Kuinka monta hupparia painetaan
  • Painetaanko samalla muita tuotteita kuten collegepaitoja tai t-paitoja (samalla tai eri painatuksella)
  • Tehdäänkö työ normaalilla aikataululla (12–14 arkipäivää tilauksesta) vai tarvitseeko käyttää pikakuriireja

  Yksinkertaisiin hupparipainatuksiin voit katsoa painettujen huppareiden hinnan minkä tahansa hupparin tuotesivulta löytyvältä kätevällä laskurillamme. Kun olemme nähneet aineiston ja tiedämme hupparin mallin ja värin, osaamme vahvistaa tarkan hinnan, joka voi myös olla laskurin hintaa edullisempi.

  Tarkan tarjouksen huppareista saat kertomalla tarjouspyynnössä mitä tarvitset. Painatustavoissa emme huppareissa tinkaa koskaan. Emme toteuta huppareita, joiden painatukset eivät kestä.

  Teemme aina hupparit tarkoituksenmukaisimmalla tekniikalla, jolla syntyy paras ja kestävin lopputulos.

  Lähtökohtaisesti hupparipainatus tehdään Natualla poikkeuksellisen hyvällä Waterbased ink -seripainotekniikalla tai tilanteen vaatiessa digitaalisina painatuksina teollisen mittakaavan digipainokoneella, jolla myös syntyy pieniä paitatulostimia hienompi painojälki.

  Digitaalisesti painettuja paitoja tehdään paljon pienillä (ja edullisilla) paitatulostimilla, joita on kotimaisissa paitapainoissa paljon. Laatuerot voivat digipainatuksissa olla todella suuria eri toimijoiden välillä. Suurilla ja kalliilla digipainokoneilla ei Suomessa paina kuin kourallinen toimijoita, Natua mukaan lukien.

  Mihin logo kannattaa painaa ja minkäkokoinen logo on hupparipainatuksissa hyvä?

  Sopiva painettavan logon koko hupparissa riippuu paljolti siitä, onko tarkoituksena toteuttaa hupparit promootiotarkoituksiin (tosi näkyvä logo) vai haluaako toteuttaa logon konservatiivisen tyylikkäästi, kuten muotimerkit monesti tekevät.

  Mustat hupparit painatuksella, Tomorrow Tech logopainatus
  Teimme Tomorrow Techin henkilökunnalle miesten ja naisten hupparit painatuksella. Vasen rinta on suosituin paikka tehdä hupparin logopainatus. Tomorrow Tech -huppareiden logopainatus on painettu Waterbased ink -tekniikalla.

  Tyypillisiä logopainatusten kokoja ovat pienissä rintapainatuksissa 10-15 cm leveät logot. Suuremmissa, koko rinnan tai selän yli kulkevissa painatuksissa, on tyypillisesti logon muodosta ja ulkoasusta riippuen 20–30 cm leveä logopainatus.

  Logoja tehdään silloin tällöin myös hihapainatuksina. Suosituin paikka logolle on olkapää ja logon koko rintapainatuksen tapaan 10–15 cm leveä. Myös pitkät, pystyssä kulkevat hihapainatukset ovat mahdollisia.

  Hupparit omalla logolla, ITV Studios hihapainatus huppariin
  Silloin tällöin huppareihin painetaan logoja useampaan paikkaan. The Voice of Finland -huppareihin painoimme Waterbased ink -painatuksina logot kolmeen eri paikkaan: tyypillisen rintalogon vasempaan rintaan sydämen päälle sekä toisen logon isolla selkään. Lisäksi painoimme oikeaan olkapäähän tuotantoyhtiön logon pienellä. Tämä on tyypillisin paikka lisälogolle, jos vasemmassa rinnassa on myös painatus.

  Logon kokoasioista ei kannata stressata. Meille voi esittää oman idean logon tai logojen sopivasta koosta ja me kerromme siitä oman näkemyksemme.

  Teemme myös näköisvedoksen huppareista omalla logolla, jos lähetät meille logoaineiston. Näin näet ruudulta, miltä omat hupparisi näyttäisivät painettuina.

  Kinuskikissa Ekologiset Hupparit Painatuksella
  Kinuskikissa on Suomen suosituin leivontayhteisö. Toteutimme Kinuskikissan hupparit omalla logolla. Huppareita tehtiin sekä pinkkeinä että mustina. Waterbased ink -seripainatuksella Kinuskikissan logo saatiin huppareihin tarkkana, sormituntumaltaan ohuena ja tasaisen värikkäänä.

  Natuan aineistovelholla on yli 30 vuoden kokemus logopainatuksista, niiden kokoasioista sekä logojen sijoittelusta. Voimme luvata, että osaamme katsoa logon tyylikkään painatuskoon järkevästi huppareiden kokojakauman mukaan, jollei sinulla itselläsi ole logopainatuksen kokoon erityistoivetta.

  Missä muodossa logoaineisto tulee olla?

  Yritysten ja yhteisöjen logot ovat tyypillisesti tehty grafiikkaohjelmalla vapaasti skaalattavaan vektorigrafiikkamuotoon. Tavallisimpia tiedostopäätteitä vektorigrafiikalle ovat .pdf, .eps, .ai tai .svg.

  Tällaisen skaalattavan vektorimuotoisen logotiedoston tunnistat siitä, että avatessasi sen omalla tietokoneellasi ja zoomatessasi aineistoa todella lähelle, pysyvät logon reunat lähes veitsenterävinä.

  Vektorimuotoisesta logosta syntyy aina kaikkein paras lopputulos, varsinkin Natuan käyttämällä, tavallista seripainatusta tarkemmalla Waterbased ink -painotekniikalla.

  Mikäli yllämainittuja vektoritiedostoja ei löydy, pystytään logopainatus tekemään myös bittikarttamuotoisesta aineistosta, kuten .jpg, .png tai .psd. Tämä tosin vaatii sen, että logo ei ole netistä ladattu pieni ja matalaresoluutioinen tiedosto.

  Bittikarttamuotoisen logopainatuksen tulisi olla mielellään 350-450 dpi resoluutioinen 1:1 painettavassa koossaan, jos logopainatuksesta halutaan parasta laatua.

  Tyypillisesti jokaiselta Natuan asiakkaalta löytyy painettava logo valmiiksi oikeassa muodossaan, joten tästäkään ei kannata liiemmin päätä raapia.

  Silloin tällöin oikeaa logoa joudutaan kyselemään ja kaivelemaan kolmannelta osapuolelta, kuten graafikolta, mutta onneksi me puhutaan myös graafikkojen kieltä. Autetaan ja neuvotaan aina parhaamme mukaan, eikä yksikään logopainatus ole koskaan aineistohaasteiden vuoksi jäänyt toteuttamatta.

  Kuinka kauan painettujen huppareiden toimituksessa kestää?

  Normaalisti toimitusaikamme tilaushetkestä paketin saapumiseen ovelle on 12–14 arkipäivää. Painettuja logohuppareita ei tarvitse siis hirveän kauaa odottaa. Saatamme saada simppelit logopainatukset tehtyä nopeamminkin, jos tuotannossa ei tilaushetkellä ole suurta ruuhkaa.

  Kiireisissä tapauksissa koitamme aina taistella fysiikan lakeja vastaan, asiakkaan aikataulun ehdoilla. Meillä on tapana tehdä aina kaikkemme, että saisimme kiiretyöt perille ajoissa.

  Tyypillisesti kiiretyöt saamme lisämaksullisia pikakuriireja käyttäen perille noin 6–9 päivässä tilauksesta. Aina silloin tällöin homma onnistuu nopeamminkin, jos tähdet ovat tilaushetkellä oikeassa asennossa, määrä ei ole useita satoja, kaikki tuotteet ja koot löytyvät valmistajan varastosta ja tuotanto ei ole aivan tupaten täynnä.

  Huppareissa on tärkeää huomioida, että niiden pikatilaukset ovat t-paitoja ja kangaskasseja kalliimpia, sillä huppareita menee yhteen laatikkoon tyypillisesti vain 20 kappaletta, kun t-paitoja ja kasseja laatikossa on 75–100 kappaletta.

  Miten voit toteuttaa pahinta kilpailijaasi hienommat hupparit omalla logolla?

  Jos haluaa erottautua ja toteuttaa hienommat logohupparit kuin pahimmalla kilpailijalla, voi logot painaa huppareihin mitä moninaisimmilla erikoistekniikoilla.

  Tyypillisin erikoistekniikka logopainatuksille on 3D-painatus, joka herättää joka kerta Showroom-kävijöissämme vilpitöntä innostusta ja ihastusta.

  Mustat hupparit painatuksella, Mainframe logopainatus kohopainatuksella
  Mainframen näyttävät hupparit logolla tehtiin seripainamisen erikoistekniikkaa hyödyntäen. Mustaan huppariin tehtiin kiiltävä musta 3D-kohopainatus. Logo on painettu vetoketjullisen hupparin vasempaan rintaan.

  3D-painatus voidaan toteuttaa millä värillä tahansa – mattana tai kiiltävänä. Se voidaan toteuttaa myös glitterinä, suede-pintaisena ja monenlaisilla erilaisilla 3D-muodoilla. Voi sanoa, että logopainatuksen voi tehdä pitkälti kaikilla niillä tavoilla, joita olet nähnyt tunnettujen muotimerkkien vaatteissa.

  Kun logopainatuksiin tulee tehdä hipellettävä muoto, 3D-painatus on useimmiten brodeerausta halvempi toteutustapa – varsinkin suurikokoisissa logopainatuksissa.

  Brodeeraus puolestaan on sopivampi vaihtoehto sellaisiin tuotteisiin, joita ei voi toteuttaa lainkaan painamalla. Teemme myös ympäristöystävällisiä brodeerauksia rayon-viskoosilankoilla, joka on selluloosasta valmistettu uusiokuitu. Tyypillisimmät vaatteet ovat takit ja liivit brodeerauksella.

  Natualla ollaan viimeaikoina toteutettu paljon 3D-painettuja huppareita myös camo-painatuksina – esimerkiksi nostamalla musta logo mustasta hupparista esille 3D-muotona tai sävyttämällä. Camo-painatus onnistuu monen värisille huppareille ja se on todella tyylikäs tapa painaa logohupparit.

  Safedo musta huppari musta painatus
  Toteutimme Safedolle unisex hupparit painatuksella. Huppareiden Camo-efekti on toteutettu mustaa mustalle -painatuksena, ympäristöystävällisin ja tarkoin Waterbased Ink -painovärein. Hupparin logo on painettu vetoketjuttoman hupparin rintaan.

  Voiko huppareita sovittaa etukäteen – onko se mahdollista?

  Tämä kysymys esitetään meille tosi usein. Natualla emme pidä lainkaan omaa mallivarastoa, koska tuotematriisi (malli-väri-koko) on tuhansia yksittäisiä tuotteita ja jokaisen asiakkaan tarve on aina yksilöllinen. Olemme kokemuksen kautta havainneet mallikappalevaraston hallinnoinnin mahdottomaksi.

  Haluamme kuitenkin pitää kynnyksen sovittamiseen mahdollisimman matalana.

  Helpoin tapa on tilata tarvittavat blankot mallihupparit ovelle, suoraan valmistajamme varastolta Euroopasta.

  Tästä tietenkin syntyy pieni ylimääräinen kustannus, koska laadukkaat luomupuuvillahupparit eivät ole hankintahinnaltaan edullisimmasta päästä – edes painamattomina mallikappaleina.

  Toinen, täysin ilmainen ”sovitustapa” on noudattaa simppeliä ja hyväksi havaittua toimintamallia. Voimme toteuttaa räätälöidyn koonvalintaohjeen omalla hupparikuvallasi. Katso esimerkki Stanleystella Cruiser-hupparin koonvalintaohjeesta Natuan omalla logopainatuksella.

  Tällainen helposti valitsijoille jaettava ohje on ollut erittäin toimiva ja olemme käyttäneet sitä jo pitkään. Se on myös helppo tulostaa, vaikkapa kahvihuoneen ilmoitustaululle.

  Yleisesti voi todeta, että laadukkaissa luomupuuvillahuppareissa mittataulukot pitävät paikkaansa. Kokotoleranssit taulukon ja todellisuuden välillä ovat hyvin pieniä.

  Toisin kuin halvimmin mahdollisin keinoin toteutetut bulkkihupparit, kunnon hupparit myös pitävät muotonsa ja kokonsa. Ne eivät kutistu holtittomasti pesuissa. Niiden resorit eivät repsahda ja kangas ei helposti käytössä nukkaannu.

  Suosituimmat hupparimallit logopainatuksille

  Natualla haluamme myydä vain ja ainoastaan kunnollisia, vastuullisesti valmistettuja ja vahvasti sertifioituja huppareita. Hupparit omalla logolla on joka tapauksessa aina kohtuullisen arvokas hankinta.

  Kehnolla hupparimallilla tai keskinkertaisin tavoin painamalla, ei säästöä painetussa hupparisarjassa synny, koska tällaisten huppareiden tai painatusten käyttöikä voi olla todella huomattavasti kunnollista hupparia lyhyempi.

  Hyvin painettu luomupuuvillahuppari säilyy käytössä vuosia. Laadukas ja tyylikäs logohuppari on myös ympäristöteko. Kunnon huppari ei helposti lennä kierrätykseen tai vaatekaapin perukoille.

  Natuan suosituin ja myydyin hupparimalli on vetoketjullinen Stanleystella Cultivator unisex-huppari. Toisiksi suosituin malli on Stanleystella Cruiser unisex-huppari, joka on valmistaja Stanleystellan Euroopan laajuisesti myydyin paksu tuote. Molemmat hupparit kuuluvat Stanleystellan suosituimpaan ja laadukkaimpaan Iconics-tuotesarjaan.

  Valitsemalla kumman tahansa näistä hupparimalleista, ei hupparivalinta mene koskaan metsään, kun myös logopainatukset tehdään huppareihin viimeisen päälle hyvin.

  Näiden suosittujen mallien lisäksi valmistaja Stanleystella on kehittänyt, ensisijaisesti Music Merchandise -liiketoimintaa silmällä pitäen, kevyemmät ja edullisemmat hupparimallit: vetoketjullisen Stanleystella Connector unisex-hupparin sekä Stanleystella Drummer unisex-hupparin.

  Nämä hupparit kuuluvat Stanleystellan Essentials-sarjaan ja ovat erinomaisia valintoja, jos haluat tehotuotetun bulkin sijaan teettää sertifioidut kunnon luomupuuvillahupparit ja tahdot kuitenkin saada painetut logohupparit edullisesti. Olemme toimittaneet Connector- ja Drummer-malleja monille yrityksille promootiotarpeisiin ja monille myös henkilökunnan käyttöön.

  Collegepaidat painatuksella kasvattavat vuosi vuodelta myös suosiotaan ja moni asiakkaamme teettää logohuppareiden kanssa samaan aikaan painettuja collegepaitoja. Niissä suosituin malli on Stanleystella Changer unisex-college ja edullisemmassa hintakategoriassa puolestaan Stanleystella Roller unisex-college.

  Yhteenveto: Miten Natualla toteutamme hupparit logopainatuksilla?

  Suurin osa Natuan painamista huppareista logopainatuksilla on toteutettu monin tavoin tavallista seripainatusta paremmalla Waterbased ink -painotekniikalla. Kaksi tärkeintä syytä, miksi Natualla Natualla myymme vain ja ainoastaan kunnollisia painettuja huppareita ja käytämme Waterbased ink -tekniikkaa ovat:

  1. Kunnon huppari ja laadukkain painatus. Olemme keskittyneet vain ja ainoastaan laadukkaampiin vastuullisesti valmistettuihin ja vahvasti sertifioituihin painettuihin vaatteisiin – ja siksi myös painatusten kuuluu olla ensiluokkaisia. Kunnolla valmistettujen ja painettujen huppareiden käyttöikä voi hyvinkin olla yli tuplasti pidempi kuin tavanomaisten bulkkihuppareiden.
  1. Ympäristöystävällisyys. No totta kai! Miksi painaisimme öljypohjaisilla väreillä orgaanisia ja vastuullisia materiaaleja? Tai miksi tekisimme logopainatuksia helposti halkeilevina siirtokuvina, jotka eivät kestä hupparin koko käyttöikää? Tietenkin teemme mieluummin kokonaisvaltaisesti vastuullisesti valmistetun ja painetun hupparin, joka kestää käytössä vuosia.

  Kunnolla tehdyillä painetuilla huppareilla säästyy sekä rahaa että ympäristö, koska niitä käytetään tyypillisesti hyvin pitkään. Kukapa heittäisi pois käytössä mukavan ja pitkään siistinä pysyvän painetun hupparin?

  Jos siis haluat poikkeuksellisen hyvät painetut hupparit, eikä sinulla ole entuudestaan kokemusta kunnollisista luomupuuvillahuppareista tai Waterbased ink -painatuksista, suosittelen kokeilemaan. Moni asiakkaistamme on saamamme palautteen perusteella yllättynyt positiivisesti.

  Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä puhelimitse 040 837 8770, sähköpostitse, täällä sivujemme chatissä tai täytä tarjouspyyntö.

  Kirjoittaja

  Miitre Virtanen, Paitapaino Natuan osakas ja yrittäjä, [email protected]

  Tykkäsitkö?

  Vastuulliset vaatteet

  Vaatebisnes on täynnä kaiken maailman huijareita, lapsityövoimaa, kemikaaleja ja muita kamaluuksia. Lue, miten tunnistat vastuulliset vaatteet ja varmistat, ettet ole mukana tukemassa vääryyttä. Kaikki Natuan valikoiman vaatteet ovat vastuullisesti valmistettuja ja sertifioituja laadukkaita tuotteita.

  Näin syntyy paras painatusjälki

  Waterbased ink -seripainatus on ekologinen ja yksinkertaisesti sanottuna paras tapa tehdä vaatteiden painatus. Miten tämä Suomessa harvinaislaatuinen painotekniikka eroaa tavallisesta seripainatuksesta? Miksi painatuksestasi tulee tällä tekniikalla tavallista seripainatusta parempi?

  3D-painatus on hävyttömän hieno!

  Haluatko upeat, kateellisia katseita herättävät vaatteet painatuksella? 3D-seripainatus on erikoispainatus, joka nostaa painopinnan koholle. Mille 3D-painatus näyttää ja miksi ne ovat niin suosittuja?

  Paitojen painatus ja parhaat painotekniikat

  Tiedätkö miten t-paitojen, huppareiden, kangaskassien ja collegepaitojen painatukset tehdään? Tutustu painatuksien tietopakettiin ja tiedät miten saat rahoillesi vastinetta ja onnistut valinnassa.

  Paljonko painetut vaatteet maksavat?

  Kaikissa Natuan tuotteissa on hintalaskuri, jolla voit katsoa paljonko t-paidat, hupparit, collegepaidat tai kangaskassit yhdellä painatuksella maksavat.

  Katso ideoita referenssigalleriasta

  Referenssigalleriasta näet millaisia t-paitojen, huppareiden ja kangaskassien painatuksia olemme mainioille asiakkaillemme tehneet.
  Oikeutta Eläimille T-Paidat Painatuksella

  Paita kerrallaan parempi asema eläimille

  Oikeutta eläimille pyrkii kaikella toiminnallaan parantamaan eläinten asemaa yhteiskunnassa. Natua on auttanut järjestöä tuottamaan painettuja vaatteita varainkeruuseen. “Natuan kanssa yhteistyö on ihanan mutkatonta”, kertoo OE-verkkokaupasta vastaava Kristina Oinonen.