Mihin kaikkialle t-paidoissa ja huppareissa voi painaa ja mihin ei?

Meiltä on kysytty vuosien varrella painatuksia monen sorttisiin paikkoihin, resoreista ja huppareiden nauhoista lähtien. Muun muassa tällaisia toiveita emme pysty toteuttamaan, sillä se on teknisesti mahdotonta.

Valmiiksi ommeltuihin vaatteisiin voi paria pientä poikkeusta lukuunottamatta painaa vain sellaisiin paikkoihin, joissa kangas on levitettävissä painoalustalle tasaikseksi pinnaksi.

Ylipäätään suosittelemme harkitsemaan kahdesti, ennen kuin mietit painatusta epätavalliseen paikkaan. Meidän mielestä vaatepainatuksissa sijoitteluilla “kikkailu” on useimmiten turhaa ja monesti vaatteesta tulee tyylikkäämpi, kun painatus tehdään sellaiseen paikkaan, jossa painatuksia on totuttu vaatteissa näkemään.

Useimmissa ikonisimmissa ja maailman tunnetuimmissa t-paitadesigneissa on vain yksi painatus paidan rinnassa.

Ylivoimaisesti suosituimmat painatusten paikat ovat paidan rinta, selkä, hiha (olkapää) ja niska (ulko- tai sisäpuolelle). Näihin paikkoihin painatukset onnistuvat monipuolisesti myös ilman teknisiä rajoituksia ja murheita.

Lisäksi voimme tietenkin painaa pitkähihaisiin tuotteisiin pitkiä painatuksia pystyyn (maksimimitat rajoitettuja) ja kohtuullisen yleisiä ovat myös helmoihin, lähelle saumaa tai resoria tehtävät logo- tai tekstipainatukset.

Mitä kaikkea valmiisiin vaatteisiin ei pysty toteuttamaan lainkaan tai jotka onnistuvat vain rajoitetusti:

  • Koko vaatteen kokoiset kuosit ja all-over-painatukset
  • Saumojen yli painaminen (onnistuu vain hyvin rajoitetusti)
  • Vetoketjun yli painaminen (onnistuu vain hyvin rajoitetusti)
  • Resoriin painaminen
  • Nauhoihin ja nyöreihin painaminen
  • Hupparin huppuun painaminen (onnistuu vain hyvin rajoitetusti)

Aiheeseen liittyvää