Voiko Natualta ostaa brodeedauksia?

Ei tehdä Natualla brodeerauksia ja siihen on muutama hyvä syy. Meidän mielestä huikean hienot 3D-painatukset on monesti parempi ja hienompi keino toteuttaa kohokuvioita vaatteisiin.

Kestävyydessä 3D-painatus ei myöskään eroa vaatteeseen brodeeratusta kuviosta, sillä 3D-väri tarttuu kunnolliseen luomupuuvillavaatteeseen kuin uistin uppotukkiin.

3D-painatuksia brodeerauksen sijaan puoltaa monta syytä, muun muassa nämä:

  • 3D-painatus on useimmiten brodeerausta kustannustehokkaampi – varsinkin isokokoisissa kuvioissa.
  • 3D-painatus on brodeerausta monipuolisempi – sillä voi tehdä kohokuviot toteutettavalle kuviolla hienoimmalla tavalla: teräväreunaisena, pyöreäreunaisena tai esimerkiksi keskeltä kohoavana domepintana.
  • 3D-painatuksen voi tehdä ihan missä tahansa värissä tai vaikka liukuväripintoina. Brodeerauksissa olet aina brodeerauslankojen värien armoilla.
  • 3D-painatuksen voi tehdä joko mattapintaisena tai kiiltäväpintaisena.
  • 3D-painatuksen voi tehdä kustannustehokkaasti saman seripainotuotannon yhteydessä vain osaan painettavaa pintaa (mahdollistaa hiblaustuntumaltaan todella kivoja efektejä).
  • 3D-painatus voi olla myös läpinäkyvä (brodeeraus ei).
  • Brodeerauslangat ovat tyypillisesti polysterilankoja tai ainakin sisältävät runsaasti polyesteria – tämä ei sovi Natuan ekologisiin arvoihin. Lähtökohta on aina kokonaisvaltaisesti mahdollisimman vastuullinen tuote.

Miinuspuolena brodeeraukseen verrattuna mainittakoon se, että kustannustehokas 3D-painatus vaatii minimissään 50-75 kappaleen painettavan erän, kun brodeerauksia voi tehdä jo ihan muutamista kappaleista eteenpäin.

Jos mietit brodeerausta, suosittelemme, että ainakin tsekkaisit 3D-painatuksen vaihtoehtona. 3D:t nimittäin aiheuttavat Natuan Showroomilla ja messuilla poikkeuksetta ihastusta.

Kätevimmin erilaisten 3D-painatusten näkeminen ja hipeltäminen hoituu, kun sovit tapaamisen Showroomille Helsingin Pikku-Huopalahteen.

Jos et kerkeä paikalle tai asut kaukana, kysy voisimmeko lainata mallikappaletta postitse.

Aiheeseen liittyvää