EarthPositive EP60P

Pitkään markkinoilla ollut EarthPositive EP60P on suosittu, vetoketjuton klassikkomalli tuplanyöreillä. EP60P poikkeaa tavanomaisesta hupparista noin 90 % pienemmällä hiilijalanjäljellään. Huppari on valmistettu 100 % luomupuuvillasta ja se sopii mainiosti sekä miesten että naisten käyttöön. Sivutaskulliseen huppariin mahtuu eteen suurikin painatus.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

EarthPositive EP60P unisex huppari on ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti valmistettujen huppareiden pitkäaikainen klassikkomalli

Tuplanyörillinen, 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistettu, EP60P-huppari on klassikkomalli, joka on ollut markkinoilla pitkään. Huppari on suositun sisarmalli EP60Z-vetoketjuhupparin tuotepari, mutta pään yli vedettävänä mallina, ilman vetoketjua. Tähän huppariin pätee muutenkin kaikki samat ominaisuudet, kuin tuotepariinsa.

Värejä tästä mallista ei ole kuin kolme, mutta nekin ovat klassikkoja – vuodesta toiseen myydyimmät värisävyt musta, harmaa ja navy.

Noin 90 % tavanomaista pienempi hiilijalanjälki

EarthPositive-vaatteet erottaa monista muista vaatemerkeistä se, että niiden hiilijalanjälki on noin 90 % tavanomaista pienempi. Esimerkiksi EP60P-hupparissa keskimääräiset CO2-hiilidioksidipäästöt per huppari ovat noin 3,9 kg, kun tavanomaisessa hupparissa ne ovat keskimäärin jopa 39 kg.

Toisin sanoen, tavanomaiseen huppariin verrattuna vähennät maailman hiilidioksidipäästöjä keskimäärin yli 35 kilolla per jokainen huppari, kun valitset Carbon Trust -sertifioidun, 100 % luomupuuvillaisen EP60P-hupparin.

Kehnolla hupparilla harvoin säästää – päinvastoin, kunnollinen kestää aikaa

Painettu huppari on aina melko arvokas hankinta. Siksi kehnoa hupparia ei mielestämme koskaan kannata ostaa ja hupparin valintaan kannattaa panostaa. Painettuna se kehnompikin malli on suurella todennäköisyydellä kappalehinnaltaan lähes saman hintainen. Huppareissa hintaerot ovat suhteessa pienempiä kuin t-paidoissa tai kangaskasseissa – voi sanoa, että se tehotuotettu halpismalli ei koskaan ole puolta halvempi kuin kunnollinen luomupuuvillahuppari.

Huppareissa myös laadukkaan painatuksen merkitys korostuu. Kukaan ei halua huonosti painettua hupparia ja mahdollisten painovirheiden korjaaminen on moninkertaisesti ohuita tuotteita kalliimpaa niiden tuottajalle. Siksi painatuksenkin tulee olla ensiluokkainen.

Kunnolla ommeltu, jämäkkä ja pehmeä vetoketjuton luomupuuvillahuppari

EarthPositive EP60P on kankaaltaan normaalivahvuinen ja huppari todella laadukkaasti ommeltu. Sen kangas on paksuudeltaan 280 gsm. EP60P-hupparista on olemassa myös tuhdimpi, 320 gsm heavy weight -malli, EarthPositive EP61P, jossa on pyöreät, hupparin sävyiset nyörit sekä laajempi värivalikoima.

EP60P-hupparissa on tuplanyörit – valkoiset ja hupparin kankaan sävyiset, joista käyttäjä voi ottaa käyttöön itselleen mieluisamman vetämällä toisen nyörin pois. Tai tietenkin voi myös jättää vaikka molemmat käyttöön.

Ei nukkaannu herkästi aktiivisessakaan käytössä

Nukkaantumisen suurin syy on vaatteiden mekaaninen kulutus, esimerkiksi reput, laukut, turvavyö tai kuivausrumpu. Monilla meidän puoleen kääntyvillä onkin kokemusta helposti nukkaantuvista huppareista tai collegepaidoista, eikä sellaisia haluta hankkia uudelleen. Tähän tarpeeseen EP60P osuu suosituimman vetoketjuttoman hupparimallimme Stanleystella Cruiserin tapaan enemmän kuin hyvin.

Hyvä suunnittelu ja ompelu sekä tuhti kangas pitää huolen, että huppari kestää käytössä pitkään, eikä resoritkaan repsahda pesuissa. Muutkin kilkkeet ovat EP60P-hupparissa kunnossa – esimerkiksi vetoketju, jossa kuuluu lukea laadun takaava brändi YKK.

Unisex-käyttöön – klassikkoväreissä

EP60P-hupparista on saatavilla kokohaarukka XS–2XL, joten siitä löytyy tavallisesti koot koko käyttäjäkunnalle, on he sitten miehiä tai naisia.

Sivutaskullinen (medium fit) EP60P istuu päälle monille eri kehotyypeille erinomaisesti. Naisille suosittelemme yhtä pykälää pienempää kokovalintaa ja ihan pienikokoisimmille naisille jopa kahta kokoa pienempää. Unisex-huppareissa nämä ovat myös makuasioita – haluaako käyttäjä rennon vai istuvamman hupparin.

Hyvänä ohjeena koon valintaan toimii myös:

  1. Mittaa lempihupparisi
  2. Vertaa mittoja a ja b mittataulukkoon
  3. Valitse koko mittojen mukaan. Jos olet rajakokoa, valitse kokovaihtoehdoista ennemmin isompi kuin pienempi.

EP60P-hupparista värivaihtoehtoja löytyy kolme – vuodesta toiseen ylivoimaisesti suosituimmat värit musta, meleerattu harmaa ja Navy.

Huppareissa minimimäärä painettuja tuotteita on 20 kappaletta. Monet asiakkaistamme painattaa hupparisarjojen yhteydessä myös t-paitoja samassa tilauksessa, samalla painatuksella, koska se lisää kustannustehokkuutta.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että sekä huppari että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja tuote ei lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Ostamalla vastuullisesti valmistetun kunnon hupparin, johon vielä painetaan printtikin ensiluokkaisesti, saat tavallaan kaksi tuotetta yhden hinnalla, sillä tällainen huppari kestää hyvänä käytössä useimmiten tuplasti tavanomaista, halvinta mahdollista bulkkituotettua hupparia pidempään.

EP60P-huppari on kunnon tuote, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta, Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. EarthPositive-vaatteiden tuotannossa ei muutenkaan sorruta koiruuksiin tai tingata vastuullisista arvoista (kuten emme mekään Natualla). EarthPositive-tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän hupparin, jonka resorit löystyi heti tai joka muuttui epäsiistiksi ensipesuissa? Tai jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XS
50 cm
60,5 cm
S
53 cm
63,5 cm
M
56 cm
66,5 cm
L
59 cm
69,5 cm
XL
62 cm
72,5 cm
2XL
65 cm
75,5 cm
Kokotaulukko Hupparit

Sertifikaatit

Carbon Trust Sertifikaatti
Carbon Trust

Carbon Trust -sertifikaatin myöntää Iso-Britannian hallituksen perustama ja rahoittama, itsenäinen Carbon Trust -yhtiö. Sen tehtävänä on auttaa yrityksiä vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Sertifioinnin seurauksena EarthPositive-tuotemerkin vaatteiden hiilijalanjälki on saatu noin 90 % tavanomaista pienemmäksi. Tutustu valmistaja Continental Clothingin Carbon Trust case-tutkimukseen.

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.