Etätyövaatteet™
omalla painatuksella

Videopalavereiden valtakaudella Etätyövaatteet™ saavat rutkasi ruutuaikaa. Videopalaverit ja pukeutumisen tuska on totta.

Nyt on tarjolla rutkasti ruutuaikaa hävyttömän helposti. Yllätä henkilöstö mukavilla Etätyövaatteilla™ eli vaatteilla, joissa on yrityksesi oma painatus.

Tilaamalla Etätyövaatteet™ autat työntekijöitäsi pukeutumaan rennommin ja kasvatat yrityksesi näkyvyyttä ja heimokulttuuria.

Kateelliset kilpailijat kärvistelevät videopalavereissa kalsareissaan ja porautuvat asiakasparkojen verkkokalvoille.

Mitkä ihmeen Etätyövaatteet™?

T-paidat tai hupparit yrityksen omalla painatuksella ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan mainio valinta työntekijöiden Etätyövaatteeksi™. Moni henkilöstöönsä panostanut yritys onkin tilannut Natualta vaatteita omalla painatuksella.

Nämä työyhteisöt ovat nyt jakautuneet kotikonttoreiden uumeniin. Videopalavereissa pitäisi näyttää skarpille, mutta pikkutakki ja kauluspaita ei vaan napostele. Lapset nykivät hihasta ja välillä pitäisi vääntää makaronilaatikko. Poikkeustila on totta.

Ajat ovat kovia, mutta luomupuuvilla on pehmeää. Siksi kansan suureksi iloksi ilmoitamme, että Natuan Etätyövaatteet™ ovat näinä kovina aikoina mukavan pehmeä tapa tuoda hajautuneeseen työyhteisöön eloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Natua Blogi

Suosituin Etätyöhuppari™

Luomupuuvillasta ja kierrätyspolyesteristä valmistettu tukeva vetoketjullinen huppari on etätyöntekijöiden suosikkivaate.

Stanley Cultivator on tuhti, vetoketjullinen miesten huppari. Jos videopalaverissa alkaa ahdistamaan, kiskaise huppu päähän ja nyörit tiukalle. Olet näkymätön.

Cultivator-huppareiden materiaali on 85 % luomupuuvillaa ja 15 % kierrätettyä polyesteria. Hupparit ovat mukavan paksuja ja tuotevalikoimamme tuhdeimpia huppareita.

Cultivator sopii sinulle parhaiten, kun tarvitset tuhdit ja pehmeät kunnon hupparit miehille tai unisex-käyttöön. Hupparista on saatavilla myös vetoketjuton malli.

Unisex Vetoketjulliset Hupparit Stanley Cultivator

Kunnon resorit jotka pitävät muotonsa.

1 of 4

Tukeva materiaali kestää käyttöä.

2 of 4

Laadukas YKK:n vetoketju.

3 of 4

Päälle ommellut kenguru-taskut.

4 of 4

Suosituin Etätyöpaita™

Stanleystella Creator on Natuan asiakkaiden ylivoimaisesti suosituin t-paita. Meidän mielestä Creator on moniin eri t-paitoihin verrattuna hintalaatusuhteeltaan aivan verraton tuote.

Creatorista on yhteensä 59 eri värivaihtoehtoa. Mikä ikinä onkaan oma lempivärisi tai brändisi väri, Creatorista todennäköisesti löytyy sinulle sopiva värivalinta.

Kun tarvitset paidat myös naisille, Creatorin parina toimii suosituin naisten t-paita Stanleystella Expresser. Paidat ovat myös samanhintaisia, joten voit vapaasti miksata tilaukseesi naisten malleja juuri niin monta kuin tarvitset.

Kestävä, 100 % luomupuuvillasta valmistettu Creator on järkivalinta, kun tarvitset hintalaatusuhteeltaan erinomaiset t-paidat painatuksella.

Unisex T-Paita Creator

Hyvin istuvat hihat.

1 of 4

Tavallista hieman jämäkämpi ja sileämpi materiaali.

2 of 4

Istuva Normal fit -leikkaus sivusaumoilla.

3 of 4

Materiaali 100% luomupuuvillaa. 59 eri värivaihtoehtoa.

4 of 4

Suosituin naisten Etätyöpaita™

Stanleystella Expresser on Natuan asiakkaiden suosituin valinta naisten t-paitamalliksi. Useimmiten Expresser toimii tilauksissa myydyimmän t-paitamme, Stanleystella Creatorin parina.

Expresseristä on yhteensä 43 eri värivaihtoehtoa, joista suurin osa löytyy myös Creatorista. Mikä ikinä onkaan oma lempivärisi tai brändisi väri, todennäköisesti tästä t-paitaparista löytyy sinulle sopiva ja yhdenmukainen värivalinta.

Expresser on myös samanhintainen kuin Creator, joten voit vapaasti miksata tilaukseesi naisten malleja juuri niin monta kuin tarvitset.

Kestävä, 100 % luomupuuvillasta valmistettu Expresser on järkivalinta, kun tarvitset hintalaatusuhteeltaan erinomaiset naisten t-paidat painatuksella.

Naisten T-Paita Expresser

Hyvin istuvat hihat.

1 of 4

Tavallista hieman jämäkämpi ja sileämpi materiaali.

2 of 4

Istuva Normal fit -leikkaus sivusaumoilla.

3 of 4

Materiaali 100% luomupuuvillaa. 43 eri värivaihtoehtoa.

4 of 4

Lasten Etätyövaatteet™

Brändätyt lapset ovat sissimarkkinointia parhaimmillaan ja lapsetkin ovat nyt poissa koulusta ja etätöissä. Whatsapissa, Snapchatissä ja TikTokissa yrityksesi saa hieman villimpää ruutuaikaa.

100 % luomupuuvillasta valmistetut, allergiavapaat etätyövaatteet ovat tietenkin saatavilla myös lapsille. Suosituimpien etätyöpaitojen pariksi löytyy lapsille sekä t-paidat että hupparit.

Stanleystella Mini Creator t-paita on pehmeä ja mukava lasten t-paita, Se istuu hyvin sekä tytöille että pojille 3/4-ikävuodesta eteenpäin aina teini-ikään saakka.

“Ne on niitä isin firman pehmeitä paitoja”, puhuvat omat lapsemme Natuan luomupuuvillavaatteista.

Lasten T-Paidat Painatuksella Unisex

Lämminveriset lapset viihtyvät lyhythihaisissa arkivaatteissa kesät talvet. Saat iloisen ja pitkäikäisen näkyvyyden printillesi.

1 of 3

Lasten etätyövaatteissa on hyvin istuva sivusaumallinen leikkaus – aivan kuten aikuistenkin paidoissa.

2 of 3

Erityisesti herkkäihoisilla lapsilla materiaalin puhtaus ja luonnollisuus on tärkeää. Siksi käytämme vain turvallista luomupuuvillaa.

3 of 3

Katso, millaisia vaatteita olemme muille mukaville asiakkaillemme painaneet

Vastuullisuus on arvovalinta. Kaikki Natuan vaatteet ovat vastuullisesti valmistettuja ja sertifioituja kestäviä tuotteita. Tuotevalikoimaan on valittu vain valmistajien parhaat ja suosituimmat tuotteet, jotka olemme itse testanneet. Luomupuuvillaiset pehmeät vaatteet ovat kuin yö ja päivä perinteisiin bulkkirytkyihin verrattuna.
T-paidat Painatuksella Farm Away

Farm Away!

Farm Away! t-paita painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Se sopii parhaiten kuva-aiheille, joissa on liukusävyjä, valokuvamaista jälkeä, paljon värejä tai pieni painoerä.

T-Paidat Painatuksella Kaffa Roastery

Kaffa Roastery

Kaffa Roasteryn suuri t-paita painatus ei hiosta ja on sormituntumaltaan pehmeä. Se on painettu vesiohenteisilla painoväreillä, joilla saadaan ohuen tuntuinen painatus vaaleille paidoille.

T-Paidat Painatuksella Do Dreams

Dodreams

Dodreams t-paitojen logopainatus toteutettiin digitaalisena painatuksena. Sateenkaaren sävyt sisältävä liukuväripainatus on erinomainen esimerkki digitaalisen paitapainatuksen mahdollisuuksista.

T-paidat painatuksella Qvik

Qvik

Suunnittelutoimisto Qvikin t-paidat painatuksella painettiin digitaalisesti. Digitaalinen paitapainatus on oikea valinta kuvamaisille painatuksille, kun painoerä on pieni ja värejä on paljon. Isosta painatuksesta saadaan digitaalisesti painamalla ohut ja hiostamaton.

T-Paidat Painatuksella Hello Ruby

Hello Ruby

Hello Rubyn paitojen painatus tehtiin kahdella eri tekniikalla. Isot valkoiset painatukset tehtiin seripainatuksella ja moniväriset niskapainatukset digitaalisella painatuksella.

T-Paidat Painatuksella Futureplay

Futureplay

Futureplayn t-paitojen painatus tehtiin syövyttävillä painoväreillä. Paitapainatus syövyttävin värein on erikoispainotekniikka, jolla paidan oma väripigmentti kulutetaan painatuksen kohdalta pois.

Fake Graphics t-paitojen painatus

Fake Graphics

Fake Graphicsin Glue t-paitojen painatus toteutettiin seripainotekniikalla. Painatuksessa käytettiin kymmentä eri värisävyä.

Tomorrow Tech t-paitojen painatus

Tomorrow Tech

Tomorrow Techin t-paitojen painatus toteutettiin ympäristöystävällisellä Waterbased Ink -painotekniikalla

T-Paidat Painatuksella Wolt Erikoispainatus

Wolt

Wolt halusi Slush-tapahtumaan erikoisemmat paidat painatuksella. Painoimme Wolt-logon kiiltävällä kohopainatuksella, joka on seripainatuksen erikoistekniikka.

T-Paidat Painatuksella Futustonia

Futurice

Futuricen Futustonia paitapainatus tehtiin seripainatuksella. Monivärinen printti on mainio esimerkki perinteisestä seripainatuksesta.

T-Paidat Painatuksella Battlelands Royale

Battlelands Royale

Futureplayn Battlelands Royale paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on suuri kontrasti.

T-Paita Painatus Pinterest Smartly.io

Smartly.io

Smartly.io t-paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Tyylikäs pieni logopainatus painettiin kahteen kertaan valkoisella värillä, jotta valkoisesta saatiin kunnon valkoinen.

Paitapaino Natua

Natua on vastuullinen paitapaino, joka on erikoistunut vain eettisesti ja ekologisesti valmistettuihin laadukkaisiin vaatteisiin. Natualta et yksinkertaisesti voi ostaa keskinkertaista kuraa.

T-paitojen, huppareiden, collegepaitojen ja kangaskassien painatus on erikoisosaamistamme. Paitapaino Natua on sinulle, joka tarvitset kunnolliset vaatteet omalla painatuksella ja ripeällä ja asiantuntevalla palvelulla.

Natua on Suomen ensimmäinen vain vastuullisten vaatteiden painatukseen erikoistunut yritys.

Kaikki Natuan tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti sertifioituja. Luomupuuvilla on Natuan tuotteiden ydin. Kaikki tuotteemme sisältävät sertifioitua luomupuuvillaa ja osaa tuotteista täydennetään kierrätetyllä polyesterillä.

Stanley/Stellan Unisex T-paita Stanley Leads on Fair Wear Foundation sertifioitu

Natuan Etätyövaatteiden puuvilla on aina pehmeää 100 % luomupuuvillaa.

1 of 2

Ei lapsityövoimaa. Kaikki Natuan tuotteet valmistetaan reiluissa työoloissa ja tuotteilla on Fair Wear Foundationin -sertifikaatti.

2 of 2
aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.