Natua Blogi

Työpaidat painatuksella

T-paita yrityksen logolla on kaikessa yksinkertaisuudessaan mainio valinta työntekijöiden asusteeksi. Moni yritys onkin tilannut Natualta työpaidat omalla painatuksella.

Työpaidat omalla logolla sopivat hyvin aina asentajalta konttoriin. Suuri osa asiakkaistamme tilaa t-paitoja nimenomaan henkilöstönsä käyttöön, työvaatteiksi tai työntekijöiden iloksi.

Natuan t-paitojen painatus tehdään seripainatuksella tai digitaalisella painatuksella. Kaikki Natuan t-paidat painetaan pieteetillä Suomessa.

Asiakkaidemme kokemuksia

Suosituin unisex t-paita

Stanleystella Creator on Natuan asiakkaiden ylivoimaisesti suosituin t-paita. Meidän mielestä Creator on moniin eri t-paitoihin verrattuna hintalaatusuhteeltaan aivan verraton tuote.

Creatorista on yhteensä 59 eri värivaihtoehtoa. Mikä ikinä onkaan oma lempivärisi tai brändisi väri, Creatorista todennäköisesti löytyy sinulle sopiva värivalinta.

Kun tarvitset paidat myös naisille, Creatorin parina toimii suosituin naisten t-paita Stanleystella Expresser. Paidat ovat myös samanhintaisia, joten voit vapaasti miksata tilaukseesi naisten malleja juuri niin monta kuin tarvitset.

Kestävä, 100 % luomupuuvillasta valmistettu Creator on järkivalinta, kun tarvitset hintalaatusuhteeltaan erinomaiset t-paidat painatuksella.

Unisex T-Paita Creator

Hyvin istuvat hihat.

1 of 4

Tavallista hieman jämäkämpi ja sileämpi materiaali.

2 of 4

Istuva Normal fit -leikkaus sivusaumoilla.

3 of 4

Materiaali 100% luomupuuvillaa. 59 eri värivaihtoehtoa.

4 of 4

Suosituin naisten t-paita

Stanleystella Expresser on Natuan asiakkaiden suosituin valinta naisten t-paitamalliksi. Useimmiten Expresser toimii tilauksissa myydyimmän t-paitamme, Stanleystella Creatorin parina.

Expresseristä on yhteensä 43 eri värivaihtoehtoa, joista suurin osa löytyy myös Creatorista. Mikä ikinä onkaan oma lempivärisi tai brändisi väri, todennäköisesti tästä t-paitaparista löytyy sinulle sopiva ja yhdenmukainen värivalinta.

Expresser on myös samanhintainen kuin Creator, joten voit vapaasti miksata tilaukseesi naisten malleja juuri niin monta kuin tarvitset.

Kestävä, 100 % luomupuuvillasta valmistettu Expresser on järkivalinta, kun tarvitset hintalaatusuhteeltaan erinomaiset t-paidat painatuksella.

Naisten T-Paita Expresser

Hyvin istuvat hihat.

1 of 4

Tavallista hieman jämäkämpi ja sileämpi materiaali.

2 of 4

Istuva Normal fit -leikkaus sivusaumoilla.

3 of 4

Materiaali 100% luomupuuvillaa. 43 eri värivaihtoehtoa.

4 of 4

T-paitojen logopainatus

Logopainatus on kaikista suosituin paitojen painatus. Tämä ei toisaalta yllätä, sillä suurin osa asiakkaistamme on yritysasiakkaita, jotka haluavat näkyvyyttä t-paitojen avulla. Yrityksen logo on luonnollinen valinta painatukseksi.

Logot suunnitellaan yleisesti vektorigrafiikkana, jolloin ne sopivat painatusaineistoksi sellaisenaan. Painatuksen Pantone-väri katsotaan graafisesta ohjeesta tai painatuksessa voidaan käyttää valkoista väriä, joka on paitapainatusten suosituin väri.

T-paitojen tyyliin voi vaikuttaa muun muassa paidan ja painatuksen värillä. Negapainatukset, eli valkoiset painatukset ovat todella suosittuja. Suosituin paidan ja painatuksen yhdistelmä on vuodesta toiseen musta t-paita ja valkoinen painatus.

Toinen erityisen suosittu yhdistelmä on yrityksen brändivärin mukainen t-paita ja valkoinen painatus.

T-Paita Painatus Tyo Ei Syrji Op

Valkoinen painatus on suosituin painatusväri.

1 of 2

Brändivärin mukainen t-paita valkoisella painatuksella on suosittu yhdistelmä.

2 of 2

Katso, millaisia vaatteita olemme muille mukaville asiakkaillemme painaneet

Natualta löydät kunnon työpaidat painatuksella. Työpaidat omalla logolla on suosituin yrityskäyttöön valittu t-paita. Valikoimasta löytyy naisten, miesten ja unisex t-paidat. Kaikki Natuan t-paidat ovat vastuullisesti valmistettuja ja sertifioituja kestäviä tuotteita. T-paitojen valikoimaan on valittu vain valmistajien parhaat ja suosituimmat tuotteet, jotka olemme itse testanneet. Luomupuuvillaiset pehmeät t-paidat ovat kuin yö ja päivä perinteisiin bulkkipaitoihin verrattuna. Natuan paitojen painatus tehdään aina pieteetillä Suomessa.
T-Paidat Painatuksella Lahikuva Työ Ei Syrji Valio

Valio, Työ ei syrji

Valion t-paita painatus Työ ei syrji -kampanjapaitoihin painettiin seripainossa. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun painatuksen ja paidan värillä on keskenään suuri kontrasti.

T-Paidat Painatuksella Gapps

Gapps

Gapps t-paita painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Digitaalinen paitapainatus sopii hyvin monivärisille painatuksille, kun painoerä on pieni.

T-Paidat Painatuksella Futureplay

Futureplay

Futureplayn t-paitojen painatus tehtiin syövyttävillä painoväreillä. Paitapainatus syövyttävin värein on erikoispainotekniikka, jolla paidan oma väripigmentti kulutetaan painatuksen kohdalta pois.

T-Paidat Painatuksella Smartly.io

Smartly.io

Smartly.io t-paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus painettiin kahteen kertaan, jotta painatuksesta tuli kirkkaan valkoinen.

T-Paita Painatus Tyo Ei Syrji Op

OP, Työ ei syrji

Osuuspankin t-paita painatus Työ ei syrji -kampanjapaitoihin painettiin seripainossa. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun painatuksen ja paidan värillä on keskenään suuri kontrasti.

T-Paidat Painatuksella Metso

Metso

Metson t-paita painatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.

T-Paita Painatus Marine Stewardship Council

Marine Stewardship Council Finland

MSC-organisaation t-paita painatus tehtiin seripainatuksella. MSC:n tehtäviin kuuluu vastuullisen kalastuksen sertifiointi. On luonnollista, että heidän painetut vaatteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

T-Paita Painatus Heltti Lempi

Heltti

Heltti t-paita painatus tehtiin seripainatuksella. Kummatkin painatukset tehtiin kahteen kertaan valkoisella.

T-Paidat Painatuksella Varuboden Osla

Varuboden-Osla

S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa Varuboden-Osla hankki kesätyöntekijöilleen vastuulliset painetut t-paidat. T-paitojen painatus tehtiin simppelisti valkoisella värillä mustalle t-paidalle.

T-paidat painatuksella Kirkkonummi

Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen Kunnan t-paidat painatuksella tehtiin seripainolla. Leveä rintapainatus painettiin kaksi kertaa valkoisella.

Athlete Training Protocol t-paitojen painatus

Athlete Training Protocol

Athlete Training Protocol:n t-paitojen painatus toteutettiin ympäristöystävällisellä Waterbased Ink -painotekniikalla.

Tomorrow Tech t-paitojen painatus

Tomorrow Tech

Tomorrow Techin t-paitojen painatus toteutettiin ympäristöystävällisellä Waterbased Ink -painotekniikalla

Paitapaino Natua, Helsinki

Natua on vastuullinen paitapaino, joka on erikoistunut vain eettisesti ja ekologisesti valmistettuihin laadukkaisiin vaatteisiin. Natualta et yksinkertaisesti voi ostaa keskinkertaista kuraa. T-paitojen, huppareiden, collegepaitojen ja kangaskassien painatus on erikoisosaamistamme. Paitapaino Natua on sinulle, joka tarvitset laadukkaat vaatteet omalla painatuksella ja ripeällä ja asiantuntevalla palvelulla.

Natua on Suomen ensimmäinen vain vastuullisten vaatteiden painatukseen erikoistunut yritys. Natuan tuotevalikoima koostuu johtavien vastuullisten valmistajien: Stanleystellan, EarthPositiven ja Salvagen tuotteista. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja vahvasti sertifioituja. Luomupuuvilla on Natuan tuotteiden ydin. Kaikki tuotteemme sisältävät sertifioitua luomupuuvillaa ja osaa tuotteista täydennetään kierrätetyllä polyesterillä.

Referenssimme kertovat, millaiset yritykset, yhdistykset, liitot ja muut mukavat asiakkaat ovat meillä painatuksia teettäneet. Katso kuvia vaatteiden painatuksista ja lue asiakkaidemme kokemuksia.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.