Pargas Svenska Gymnasium

Toteutimme Paraisten Ruotsinkielisen lukion oppilaille laadukkaat abihupparit painatuksella. Huppareiden painatus tehtiin Waterbased Ink -seripainotekniikalla huppareiden rintaan, joka on tyypillisin logon painatuspaikka. Lisäksi huppareiden selkään painettiin koko abiluokan nimikirjoitukset.

Huppari
Tuote: Stanleystella Cruiser
Tuotteen väri: French Navy

Hupparit omalla painatuksella
Waterbased ink -seripainatus tuottaa kaikille valkoisille painatuksille parhaan mahdollisen painojäljen. Painetusta hupparista tulee myös kokonaisvaltaisesti vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettu. Tämä sormituntumaltaan mukavan ohutta ja sileää painopintaa tuottava tekniikka mahdollistaa logojen ja kuvien pienimpienkin yksityiskohtien toistumisen terävästi. Valkoinen painetaan värillisiin vaatteisiin aina kahdesti, jotta siitä tulee puhtaan ja kauniin valkoinen.

referenssejä

Vastuulliset vaatteet ovat arvovalinta. Siksi myymme ainoastaan ekologisesti ja eettisesti valmistettuja painettuja vaatteita. Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja siitä, että asiakkaamme huomioivat vastuullisuuden hankinnoissaan.
Hupparit Painatuksella Wolt

Wolt

Woltin hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.

Hupparit Painatuksella Hiq Paitapaino Natua

Hiq

Hiq:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Simosol Paitapaino Natua

Simosol

Simosol hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Tilaajavastuu

Tilaajavastuu

Tilaajavastuu huppari painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Iso logopainatus tehtiin hupparin vetoketjun yli.

Hupparit Painatuksella Dis Paitapaino Natua

Dis

Hiq:n (Dis) hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Painoimme mustalla painovärillä mustalle hupparille. Painatus prässättiin lopuksi, jolloin se sai asiakkaan toivoman erottuvan kiillon.

Hupparit Painatuksella Columbia Road Paitapaino Natua

Columbia Road

Columbia Road -konsulttiyhtiön hupparipainatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Moniväriset kuvat sopivat mainiosti digitaaliselle paitapainatukselle.

Hupparit Painatuksella Aito Paitapaino Natua

Aito.ai

Aito.ai huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatus.

Huppareiden painatus Smartly.io

Smartly.io

Smartly.io:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Minimalistinen, pieni rintapainatus on kätevä tapa brändätä hupparit.