EarthPositive EP65

Pitkään markkinoilla ollut EarthPositive EP65 on malliesimerkki klassisesta collegepaidasta. EP65 poikkeaa tavanomaisesta collegesta noin 90 % pienemmällä hiilijalanjäljellään. Paita on valmistettu 100 % luomupuuvillasta ja siinä on nätisti laskeutuvat raglan-hihat. Sopii mainiosti sekä miesten että naisten käyttöön.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

EarthPositive EP65 collegepaita on tyylikäs ja aikaa kestävä klassikkovaate 90 % tavanomaista collegea pienemmällä hiilijalanjäljellä

Collegepaidat ovat tehneet tuloaan uudelleen muotiin jo vuosia. Se näkyy myös meillä ja nykyisin myymme collegepaitoja vuosi vuodelta enemmän. Huppareiden tapaan olemme käyttäneet paljon aikaa erilaisten collegepaitojen testaukseen. Pitkään markkinoilla ollut EP65 on ollut ja pysynyt yhtenä myydyimmistä vuosien varrella myymistämme collegemalleista.

Suomalaiset ovat kerrospukeutujia ja siksi collegepaidat ovat erityisen suosittuja kylmempinä vuodenaikoina – sillä college sujahtaa nätisti monenlaisen vaatteen alle, eikä pilkottamaan jää esimerkiksi huppua tai nyörejä. Collegepaitamalleista toinen suosituimmista on EP65, josta löytyy viisi klassista värivaihtoehtoa.

Noin 90 % tavanomaista pienempi hiilijalanjälki

EarthPositive-vaatteet erottaa monista muista vaatemerkeistä se, että niiden hiilijalanjälki on noin 90 % tavanomaista pienempi. Carbon Trust -sertifikaatin myöntää Iso-Britannian hallituksen perustama ja rahoittama, itsenäinen Carbon Trust -yhtiö. Sen tehtävänä on auttaa yrityksiä vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja toimia niiden riippumattomana asiantuntijakumppanina.

Kehnolla collegella harvoin säästää – päinvastoin, kunnollinen kestää aikaa

Painettu college on huppareiden tapaan aina melko arvokas hankinta. Siksi kehnoa collegepaitaa ei mielestämme koskaan kannata. Painettuna se kehnompikin malli on suurella todennäköisyydellä kappalehinnaltaan lähes saman hintainen. Collegepaidoissa hintaerot ovat suhteessa pienempiä kuin t-paidoissa tai kangaskasseissa.

Voi sanoa, että se tehotuotettu halpiscollege ei koskaan ole puolta halvempi kuin kunnollinen, sertifioitu ja puhtaan historian omaava collegepaita.

Collegeissakin laadukkaan painatuksen merkitys korostuu. Kukaan ei halua huonosti painettua collegepaitaa ja mahdollisten painovirheiden korjaaminen on moninkertaisesti ohuita tuotteita kalliimpaa niiden tuottajalle. Siksi painatuksenkin tulee olla ensiluokkainen.

Kunnolla ommeltu, jämäkkä ja pehmeä college

EarthPositive EP65 on kankaaltaan miellyttävän pehmeä ja todella laadukkaasti ommeltu. Sen kangas on paksuudeltaan normaalivahvuinen 280 gsm. Nukattomaan ja sileään EP65:n kankaaseen syntyy tavallista parempi painojälki.

EP65-collegessa on hyvin istuvat ja mukavasti laskeutuvat raglan-hihat.

Ei nukkaannu herkästi aktiivisessakaan käytössä

Nukkaantumisen suurin syy on vaatteiden mekaaninen kulutus, esimerkiksi reput, laukut, turvavyö tai kuivausrumpu. Monilla meidän puoleen kääntyvillä onkin kokemusta helposti nukkaantuvista huppareista tai collegepaidoista, eikä sellaisia haluta hankkia uudelleen. Tähän tarpeeseen EP65-college osuu enemmän kuin hyvin.

Laadukas rengaskehrätty luomupuuvilla tekee EP65:stä collegepaidan, joka pysyy tyylikkäänä pesusta toiseen ja joka ei nukkaannu helposti.

Hyvä suunnittelu ja ompelu sekä jämäkkä kangas pitää huolen, että college kestää käytössä pitkään, eikä resoritkaan repsahda pesuissa.

Laaja kokohaarukka unisex-käyttöön – viisi klassista värivaihtoehtoa

EP65-collegesta on saatavilla laaja kokohaarukka, XS–2XL. Siitä löytyy tavallisesti koot koko käyttäjäkunnalle, on he sitten miehiä tai naisia. Jos tarvitset 2XL-kokoa suurempia collegeja, kannattaa katsoa Stanleystella Changer -college.

Sivusaumallinen (medium fit) ja hyvin ommeltu EP65 istuu päälle monille eri kehotyypeille erinomaisesti.

Changeristä tyylikkäitä, klassisia värivaihtoehtoja löytyy viisi. Kuten huppareissakin, collegepaidoissa suosituimpia värejä ovat vuodesta toiseen musta, harmaa ja French Navy.

Collegepaidoissa minimimäärä painettuja tuotteita on 20 kappaletta. Monet asiakkaistamme painattaa hupparisarjojen yhteydessä myös t-paitoja samassa tilauksessa, samalla painatuksella, koska se lisää kustannustehokkuutta.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että sekä college että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja tuote ei lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Ostamalla vastuullisesti valmistetun kunnon collegen, johon vielä painetaan printtikin ensiluokkaisesti, saat tavallaan kaksi tuotetta yhden hinnalla, sillä tällainen collegepaita kestää hyvänä käytössä useimmiten tuplasti tavanomaista, halvinta mahdollista bulkkituotettua paitaa pidempään.

EarthPositive EP65 -college on kunnon tuote, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. EarthPositive-vaatteiden tuotannossa ei muutenkaan sorruta koiruuksiin tai tingata vastuullisista arvoista (kuten emme mekään Natualla). EarthPositive-tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän collegepaidan, jonka resorit löystyi heti tai joka muuttui epäsiistiksi ensipesuissa? Tai jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XS
48 cm
66 cm
S
50 cm
69 cm
M
53 cm
71 cm
L
56 cm
72 cm
XL
59 cm
74 cm
2XL
62 cm
75 cm
Kokotaulukko Collegepaidat

Sertifikaatit

Carbon Trust Sertifikaatti
Carbon Trust

Carbon Trust -sertifikaatin myöntää Iso-Britannian hallituksen perustama ja rahoittama, itsenäinen Carbon Trust -yhtiö. Sen tehtävänä on auttaa yrityksiä vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Sertifioinnin seurauksena EarthPositive-tuotemerkin vaatteiden hiilijalanjälki on saatu noin 90 % tavanomaista pienemmäksi. Tutustu valmistaja Continental Clothingin Carbon Trust case-tutkimukseen.

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.