Stanleystella Expresser

Stanleystella Expresser naisten t-paita on erinomainen valinta suositun Stanleystella Creator unisex t-paidan pariksi, kun tarvitset erikseen t-paitoja myös naisten käyttöön. Expresser on leikkaukseltaan tiukka fitted-malli avaralla kaula-aukolla. Paidasta löytyy suuri määrä värivaihtoehtoja ja tuoteparinsa Creatorin tapaan Expresser on 100 % luomupuuvillaa ja vahvasti vastuullisuussertifioitu.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Stanleystella Expresser naisten t-paita on myydyimmän t-paitamme Stanleystella Creatorin tuotepari naisten käyttöön

Nykyisin myymme entistä enemmän unisex t-paitoja myös naisille, mutta silloin kun tarvitset fitted-mallisia naisten t-paitoja omana tilauksenaan tai osana unisex t-paitatilausta, on Expresser järkivalinta.

Stanleystella Expresser on vuonna 2019 julkaistu parannettu malli aiemmasta valmistajan suosituimmasta naisten fitted-mallin t-paidasta. Yleinen mitoitus sekä hihojen pituus kokivat malliuudistuksessa parannuksia.

Stanleystella Expresser on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen naisten t-paita, jota voit miksata unisex t-paitojen kanssa tilaukseesi ilman lisäkustannuksia.

Muodikas, tiukempi istuvuus

Stanleystella Expresser omaa tiukan fitted-leikkauksen ja sen kangas on paksuudeltaan 155 gsm. Expresser on tyypillistä naisten t-paitaa ihan hieman tuhdimpaa kangasta, sillä tyypillisin naisten t-paidan paksuus on 140–145 gms. Expresserin painoa lisää tiheä ommel, jonka vuoksi paita on myös tavallista sileämpi päällä. Nukattomaan ja sileään kankaaseen syntyy myös tavallista parempi painojälki.

Sivusaumallinen (fitted) ja hyvin ommeltu Stanleystella Expresser sopii tilaukseen kaikkein parhaiten kun käyttäjäryhmä on nuorehkoa (alle 40 vuotta). Vanhemmalle 40+ ikäryhmälle puolestaan kannattaa harkita medium fit -mitoituksella olevaa naisten t-paitaa – esimerkiksi EarthPositive EP02-mallia suoralla classic-leikkauksella.

Expresserin hyvä suunnittelu ja ompelu sekä tuhti kangas pitää huolen, ettei paita kierry helposti pesussa. Se keskelle toteutettu printti on keskellä myös pesujen jälkeen eikä paitaan painetut vaakalinjatkaan vinksahda pesuissa vinoon.

Yhdenmukainen kokohaarukka ja paljon värejä

Stanleystella Expresserin kokohaarukka on kaikissa sävyissä XS–2XL. Jos epäröit, olisiko Expresser sopiva malli kaikille käyttäjille, niin kannattaa huomioida, että suurin osa asiakkaistamme ei valitse enää erikseen naisten paitoja. Unisex on tullut viime vuosina rajusti muotiin ja suosittu Stanleystella Creator unisex t-paita istuu mainiosti myös naisten käyttöön.

Stanleystella Expresseristä on helppo löytää yrityksesi tai yhteisösi brändiväriä lähellä oleva tai muuten vaan silmääsi miellyttävä värisävy, sillä eri värivaihtoehtoja on yli 40 kappaletta. Suosituimpia värejä ovat vuodesta toiseen musta, valkoinen, eri harmaan sävyt sekä French Navy.

Stanleystella Expresser on tarvittaessa helppo parittaa miesten/unisex tai lasten tuotteiden kanssa samaan tilaukseen, eikä se maksa mitään extraa. Päinvastoin, lasten Mini Creator on hieman aikuisten paitoja edullisempi. Saat tarvittaessa Expresserit naisille unisex t-paitojen kaveriksi samaan hintaan, tilaukseesi vapaasti miksattuna.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että paita että sen painatus tehdään molemmat kunnolla. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja tuote ei lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Ostamalla vastuullisesti valmistetun kunnon t-paidan, johon painetaan printtikin ensiluokkaisesti, saat tavallaan kaksi paitaa yhden hinnalla, sillä tällainen tuote kestää useimmiten käytössä tuplasti tavanomaista, halvinta mahdollista bulkkituotettua t-paitaa pidempään.

Stanleystella Expresser naisten t-paita on kunnon luomupuuvillapaita, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta – Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. Stanleystella ei muutenkaan sorru koiruuksiin tai tinkaa arvoistaan (kuten emme mekään Natualla). Stanleystellan tuotteet ovat kaikki aina vastuullisesti valmistettuja ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Oletko joskus saanut käsiisi ensimmäisissä pesuissa räjähtävän t-paidan, joka repsahti ja kiertyi heti? Tai jonka printti haalistui ja halkeili helposti? Natualta et saa koskaan sellaista.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

XS
42 cm
62 cm
S
44,5 cm
64 cm
M
47,5 cm
66 cm
L
50,5 cm
68 cm
XL
53,5 cm
69 cm
2XL
56,5 cm
69 cm
Kokotaulukko T-paita

Sertifikaatit

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Organic 100 Sertifikaatti
OCS – Organic Content Standard

Organic 100 Content Standard -sertifikaatin voi saada tuote, jonka materiaalista 95–100 % on luonnonmukaista. OCS seuraa raaka-aineiden matkaa puuvillapelloilta vaatteeksi, mutta se ei ota huomioon sosiaalisia kriteerejä, kuten työoloja. Älä siis sekoita OCS-merkkiä GOTS-merkkiin.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.