fbpx
Solita T-paidat painatuksella

Solita

Solitan t-paitojen suuri painatus toteutettiin yhdistelmäpainatuksena: Disharge Ink sekä Waterbased Ink -painatusten yhdistelmänä. Näin pystytään pitämään todella isotkin painopinnat ohuina ja hyvin hengittävinä. Painatus on myös reunoiltaan paljon terävämpi, kuin mihin olet saattanut tottua.

T-paita
Tuote: Stanleystella Creator
Tuotteen väri: Black

T-paitojen painatus todella suurena eteen
Perinteinen seripainatus (silkkipaino) on suosituin ja kestävin tapa painaa vaatteita. Todella suuren yksivärisen painatuksen voi toteuttaa terävänä, tasaisena ja ohuena, kun se painetaan yhdistelmätekniikoin. Solitan t-paitojen painatus tästä malliesimerkki. Kun paidoista syövytetään ensin oma pigmentti pois, voidaan valkoinen painaa ohuena ja vain yhteen kertaan. Solitan paitoihin painettiin lisäksi pienet logot sekä helmaan että niskaan.

referenssejä

Vastuulliset vaatteet ovat arvovalinta. Siksi myymme ainoastaan ekologisesti ja eettisesti valmistettuja painettuja vaatteita. Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja siitä, että asiakkaamme huomioivat vastuullisuuden hankinnoissaan.
T-Paidat Painatuksella Helsinki Paleo

Helsinki Paleo

Helsinki Paleo paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.
T-Paidat Painatuksella Santaclaus Finland

Santa Claus Licensing

Santa Claus Licensing t-paita painatus tehtiin seripainatuksella. Painamme valkoisen värin tummille tekstiileille aina kahdesti, jotta painatuksesta tulee kunnon valkoinen.
T-Paidat Painatuksella Gorilla Attack Hot Wheels

Dodreams

Dodreams Gorilla Attack t-paitojen painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Paljon eri värisävyjä sisältävä painatus on mainio esimerkki digitaalisen painatuksen mahdollisuuksista.
Oikeutta Eläimille t-paitojen painatus

Oikeutta Eläimille

Oikeutta Eläimille -järjestön t-paitojen painatus toteutettiin digitaalisella painatuksella.
T-paitojen painatus CMore, valkoinen t-paita

C More

C Moren Paras vuosi ikinä -TV-sarjan t-paitojen painatus toteutettiin ympäristöystävällisellä Waterbased Ink -painotekniikalla mustalla valkoiselle. Tällä tekniikalla logot ja sloganit toistuvat tavallista terävämmin.
Naisten T-Paidat Painatuksella Alvar Aalto

Alvar Aalto

Alvar Aalto -säätiön paitojen painatus tehtiin seripainatuksella. Tyylikäs Aalto-maljakon muotoinen painatus tehtiin kaksi kertaa valkoisella.
T-Paidat Painatuksella Gapps

Gapps

Gapps t-paita painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Digitaalinen paitapainatus sopii hyvin monivärisille painatuksille, kun painoerä on pieni.
T-Paidat Painatuksella Universe

Universe

Universe t-paita painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Moniväriset logopainatukset on kustannustehokasta tehdä digitaalisella painatuksella, kun painoerä on pieni.