fbpx
Solita T-paidat painatuksella

Solita

Solitan t-paitojen suuri painatus toteutettiin yhdistelmäpainatuksena: Disharge Ink sekä Waterbased Ink -painatusten yhdistelmänä. Näin pystytään pitämään todella isotkin painopinnat ohuina ja hyvin hengittävinä. Painatus on myös reunoiltaan paljon terävämpi, kuin mihin olet saattanut tottua.

T-paita
Tuote: Stanleystella Creator
Tuotteen väri: Black

T-paitojen painatus todella suurena eteen
Perinteinen seripainatus (silkkipaino) on suosituin ja kestävin tapa painaa vaatteita. Todella suuren yksivärisen painatuksen voi toteuttaa terävänä, tasaisena ja ohuena, kun se painetaan yhdistelmätekniikoin. Solitan t-paitojen painatus tästä malliesimerkki. Kun paidoista syövytetään ensin oma pigmentti pois, voidaan valkoinen painaa ohuena ja vain yhteen kertaan. Solitan paitoihin painettiin lisäksi pienet logot sekä helmaan että niskaan.

referenssejä

Vastuulliset vaatteet ovat arvovalinta. Siksi myymme ainoastaan ekologisesti ja eettisesti valmistettuja painettuja vaatteita. Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja siitä, että asiakkaamme huomioivat vastuullisuuden hankinnoissaan.
T-Paidat Painatuksella STTK

STTK

STTK:n paitapainatus tehtiin vesiohenteisilla väreillä. Vesiohenteisilla painoväreillä saadaan ohuentuntuinen painatus vaaleille paidoille.
T-Paidat Painatuksella Sol

SOL, Työ ei syrji

SOL t-paita painatus Työ ei syrji -kampanjapaitoihin painettiin seripainossa. Valkoinen painatus painettiin kahteen kertaan, jotta painatuksesta tuli kunnon valkoinen.
T-Paita Painatus Marine Stewardship Council

Marine Stewardship Council Finland

MSC-organisaation t-paita painatus tehtiin seripainatuksella. MSC:n tehtäviin kuuluu vastuullisen kalastuksen sertifiointi. On luonnollista, että heidän painetut vaatteet ovat vastuullisesti valmistettuja.
T-paidat painatuksella Intergalactico

Nordcloud, Intergalactico

Nordcloudin Intergalactico design studion t-paidat painatuksella tehtiin perinteisesti seripainolla. Leveä rintapainatus painettiin kaksi kertaa valkoisella.
Tomorrow Tech t-paitojen painatus

Tomorrow Tech

Tomorrow Techin t-paitojen painatus toteutettiin ympäristöystävällisellä Waterbased Ink -painotekniikalla
Puolalan Musiikkituki ry, naisten t-paidat painatuksella

Puolalan Musiikkituki ry

Puolalan musiikin kuoron t-paitojen painatus toteutettiin ympäristöystävällisellä, tarkalla Waterbased Ink -painotekniikalla. Tällä tekniikalla isoistakin väripinnoista tulee mukavan hengittävät.
T-Paidat Painatuksella Smartly.io

Smartly.io

Smartly.io:n monivärinen paitapainatus tehtiin seripainossa. Värikäs painatus painettiin vesiohenteisilla väreillä.
T-Paidat Painatuksella Futureplay

Futureplay

Futureplayn t-paitojen painatus tehtiin syövyttävillä painoväreillä. Paitapainatus syövyttävin värein on erikoispainotekniikka, jolla paidan oma väripigmentti kulutetaan painatuksen kohdalta pois.