Ferly

Toteutimme Ferlylle ekologiset hupparit omalla painatuksella. Värikkäät painatukset (eteen ja selkään) päädyttiin toteuttamaan digitaalisesti painamalla (dtg-painatus). Digipainatus tulee kyseeseen kun painettava erä on pieni (Ferlyn työ) ja painatus on valokuvamainen tai sisältää liukuvärejä.

Huppari
Tuote: Stanleystella Cultivator
Tuotteen väri: Stargazer

Hupparit omalla painatuksella digitaalisesti painettuina
Digitaalinen painatus sopii painatustavaksi, kun erä on pieni, painettavassa logossa on paljon värejä, logo on valokuvamainen tai sisältää liukuvärejä. Ferlyn hupparit päädyttiin painamaan digitaalisesti juuri pienen erän ja painatusten värillisyyden vuoksi. Natualla autamme aina asiakasta valitsemaan ympäristöystävällisen painotekniikan, jolla syntyy paras lopputulos kustannustehokkaasti.

referenssejä

Vastuulliset vaatteet ovat arvovalinta. Siksi myymme ainoastaan ekologisesti ja eettisesti valmistettuja painettuja vaatteita. Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja siitä, että asiakkaamme huomioivat vastuullisuuden hankinnoissaan.
Hupparit Painatuksella Wolt

Wolt

Woltin hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.

Hupparit Painatuksella Hiq Paitapaino Natua

Hiq

Hiq:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Simosol Paitapaino Natua

Simosol

Simosol hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Tilaajavastuu

Tilaajavastuu

Tilaajavastuu huppari painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Iso logopainatus tehtiin hupparin vetoketjun yli.

Hupparit Painatuksella Dis Paitapaino Natua

Dis

Hiq:n (Dis) hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Painoimme mustalla painovärillä mustalle hupparille. Painatus prässättiin lopuksi, jolloin se sai asiakkaan toivoman erottuvan kiillon.

Hupparit Painatuksella Columbia Road Paitapaino Natua

Columbia Road

Columbia Road -konsulttiyhtiön hupparipainatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Moniväriset kuvat sopivat mainiosti digitaaliselle paitapainatukselle.

Hupparit Painatuksella Aito Paitapaino Natua

Aito.ai

Aito.ai huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatus.

Huppareiden painatus Smartly.io

Smartly.io

Smartly.io:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Minimalistinen, pieni rintapainatus on kätevä tapa brändätä hupparit.