Dange

Dange-huppareiden painatuksessa tarvittiin erityistarkkaa painotekniikkaa. Siksi Dangen valkoiset hupparit omalla logolla toteutettiin Waterbased Ink -seripainotekniikalla, jolla pystyttiin toistamaan todella ohuet kirjainvälit.

Huppari
Tuote: Stanleystella Cruiser
Tuotteen väri: White

Hupparit omalla logolla
Waterbased ink -seripainatus tuottaa kaikille logopainatuksille parhaan mahdollisen painojäljen. Tekniikan ominaisuudet, kuten huippuluokan tarkkuus, tulee esille kun tarvitsee toteuttaa jotakin mikä ei normaalina seripainatuksina onnistuisi. Esimerkiksi tällaiset Dange-huppareiden todella ohuet kirjainvälit eivät olisi tavallisina seripainatuksina tai kehnolle kankaalle kunnolla toistuneet. Kun tarvitset hupparit omalla logolla ja erityisen tarkkaa ja hyvää jälkeä, Natua on avuksesi.

referenssejä

Vastuulliset vaatteet ovat arvovalinta. Siksi myymme ainoastaan ekologisesti ja eettisesti valmistettuja painettuja vaatteita. Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja siitä, että asiakkaamme huomioivat vastuullisuuden hankinnoissaan.
Hupparit Painatuksella Wolt

Wolt

Woltin hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.

Hupparit Painatuksella Hiq Paitapaino Natua

Hiq

Hiq:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Simosol Paitapaino Natua

Simosol

Simosol hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Tilaajavastuu

Tilaajavastuu

Tilaajavastuu huppari painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Iso logopainatus tehtiin hupparin vetoketjun yli.

Hupparit Painatuksella Dis Paitapaino Natua

Dis

Hiq:n (Dis) hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Painoimme mustalla painovärillä mustalle hupparille. Painatus prässättiin lopuksi, jolloin se sai asiakkaan toivoman erottuvan kiillon.

Hupparit Painatuksella Columbia Road Paitapaino Natua

Columbia Road

Columbia Road -konsulttiyhtiön hupparipainatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Moniväriset kuvat sopivat mainiosti digitaaliselle paitapainatukselle.

Hupparit Painatuksella Aito Paitapaino Natua

Aito.ai

Aito.ai huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatus.

Huppareiden painatus Smartly.io

Smartly.io

Smartly.io:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Minimalistinen, pieni rintapainatus on kätevä tapa brändätä hupparit.