Suomen Latu

Suomen Latu tarvitsi ekologiset hupparit omalla logolla. Koska määrä oli melko pieni ja painatus värikäs, päädyttiin huppareiden painatuksessa digitaaliseen painatukseen (dtg-painatus). Näin värikkäät logopainatukset syntyivät pieneen määrään kustannustehokkaasti.

Huppari
Tuote: Stanleystella Cultivator
Tuotteen väri: French Navy

Hupparit omalla logolla digitaalisesti painettuina
Digitaalinen painatus tulee kyseeseen, kun hupparin painatuksessa on paljon värejä, kuva on valokuvamainen tai sisältää liukuvärejä ja myös silloin kun määrä on pieni. Suomen Ladun hupparit oli tällainen työ. Huppareita painettiin myös useita eri värejä. Natuan tarjoamat hupparit omalla logolla on oiva valinta järjestölle, joka arvostaa vastuullisuutta. Emme nimittäin myy muita kuin vastuullisesti valmistettuja ja vahvasti sertifioituja huppareita.

referenssejä

Vastuulliset vaatteet ovat arvovalinta. Siksi myymme ainoastaan ekologisesti ja eettisesti valmistettuja painettuja vaatteita. Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja siitä, että asiakkaamme huomioivat vastuullisuuden hankinnoissaan.
Hupparit Painatuksella Wolt

Wolt

Woltin hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Valkoinen painatus erottuu paidasta hyvin, kun tuotteen ja painatuksen välillä on riittävästi kontrastia.

Hupparit Painatuksella Hiq Paitapaino Natua

Hiq

Hiq:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Simosol Paitapaino Natua

Simosol

Simosol hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatuksia.

Hupparit Painatuksella Tilaajavastuu

Tilaajavastuu

Tilaajavastuu huppari painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Iso logopainatus tehtiin hupparin vetoketjun yli.

Hupparit Painatuksella Dis Paitapaino Natua

Dis

Hiq:n (Dis) hupparipainatus tehtiin seripainatuksella. Painoimme mustalla painovärillä mustalle hupparille. Painatus prässättiin lopuksi, jolloin se sai asiakkaan toivoman erottuvan kiillon.

Hupparit Painatuksella Columbia Road Paitapaino Natua

Columbia Road

Columbia Road -konsulttiyhtiön hupparipainatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Moniväriset kuvat sopivat mainiosti digitaaliselle paitapainatukselle.

Hupparit Painatuksella Aito Paitapaino Natua

Aito.ai

Aito.ai huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Seripainatus on erinomainen tapa tehdä logopainatus.

Huppareiden painatus Smartly.io

Smartly.io

Smartly.io:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Minimalistinen, pieni rintapainatus on kätevä tapa brändätä hupparit.