Stanleystella Fisherman Beanie

Stanleystella Fisherman Beanie unisex-pipo on tehty luomupuuvillasta (95 %) ja viimeistelty käyttömukavuuden vuoksi joustavalla elastaanilla. Se sopii keveytensä ja hengittävyytensä ansiosta monenlaiseen ulkoiluun ja vuodenaikaan. Siististi ja tyylikkäästi brodeerattu pipo on varma hitti esimerkiksi henkilöstön käytössä tai lahjaksi sidosryhmillesi.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Stanleystella Fisherman Beanie on brodeerattavaksi soveltuva yksikerroksinen unisex-pipo

Stanleystella toi vuonna 2022 mallistoonsa uusia unisex-mallin pipoja, joista suosituin on Fisherman Beanie. Se on valmistettu rengaskehrätystä luomupuuvillasta (95 %), johon on lisätty elastaania (5 %) käyttömukavuuden ja joustavuuden vuoksi.

Stanleystella Fisherman Beanie on yksikerroksinen ja siinä on taitettava reunus. Päälaella on neljä muotosaumaa, jotka tekevät piposta hyvin istuvan. Fisherman Beaniesta löytyy yhteensä 14 eri väriä.

Fisherman Beanien joustava ja kepeä kangas hengittää hyvin ja pipo soveltuu talvikäytön lisäksi mainiosti myös tuuliseen syksy- tai kevätsäähän.

Paras tapa Fisherman Beanien merkkaukseen on brodeeraus ympäristöystävällisillä Rayon-viskoosilangoilla

Fisherman Beanie -piposta tulee hienoin kun se brodeerataan. Natualla teemme brodeeraukset todella pieteetillä ja myös Suomessa (toisin kuin monet muut alan toimijat). Brodeeraustuotannollamme on hommasta yli 30 vuoden kokemus ja huonoja brodeerauksia emme hyväksy.

Natua on erikoistunut painettavissa tuotteissa vastuullisiin vaatteisiin ja painomenetelmiin. Emme halua tuottaa lisää uusiomuovia maailmaan. Brodeeraus ei ole poikkeus ja teemme nekin vastuullisesti.

Teemme brodeeraukset Rayon-viskoosilangoilla, joka on selluloosasta valmistettava uusiokuitu.

Emme toteuta päähineisiin kumi-, nahka-, keinonahka- tai muita merkkauksia. Meidän mielestä on luonnollista, että vastuullinen tuote merkitään myös vastuullisella, siistillä tavalla.

Eikö pipon malli miellytä? Katso myös Stanleystella Rib Beanie.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

One Size
-
-

Sertifikaatit

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Organic 100 Sertifikaatti
OCS – Organic Content Standard

Organic 100 Content Standard -sertifikaatin voi saada tuote, jonka materiaalista 95–100 % on luonnonmukaista. OCS seuraa raaka-aineiden matkaa puuvillapelloilta vaatteeksi, mutta se ei ota huomioon sosiaalisia kriteerejä, kuten työoloja. Älä siis sekoita OCS-merkkiä GOTS-merkkiin.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.